Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grwgwrgwgffger

czy powiedziec mojemu niewiernemu byłemu chłopakowi ze zaraził

Polecane posty

Gość grwgwrgwgffger

przez swoje zdrady zaraził mnie choroba weneryczna?? był moim pierwszym i jedynym partnerem okazało sie ze mnie zdradzał rozstałam sie z nim i od paru dni wiem ze mamm chorobe weneryczna powiedziec mu?

Gość grwgwrgwgffger
?byłam dziewica a ten gnój mnie zdradzał moze w ramach zemsty przemi

Gość grwgwrgwgffger
przemilcze to?

z zemsty ? przemilcz- narażając pośrednio inne kobiety al będziesz gorsza od niego

Gość grwgwrgwgffger
nie kontaktuje sie z nim od kilku tygodni strasznie przezyłam te zdrady i co mam jeszcze jego kochanki informowac?? a moze one sa juz chore i mnie nikt nie raczył poinformowac ? zwłaszcza ta swinia zwana moim bylym

powiedz mu. Jak ci ulzy to napisz mu maila, że jest zasyfionym kurwiarzem i niech sprawdzi, od której załapał choróbsko. Wtedy będziesz miała zemstę a i przyszłe, niewinne niczemu, dziewczyny ochronisz (bo zakładam, ze będzie się leczył)

i co mam jeszcze jego kochanki informowac?? a moze one sa juz chore i mnie nikt nie raczył poinformowac na kochankach też się mścisz? jak ktoś jest dupkiem to i ty musisz być ? twoja wola

Gość grwgwrgwgffger
on nie ma pewnie objawów wiec watpie zeby sie leczył zawsze unikał lekarzy wiec pewnie tym razem tez;/Boze a ja byłam dziewica mam kłykciny

Gość grwgwrgwgffger
moze kochanki wiedzialy o mnie??? i z premedytacja spały z nim? nie pomysleliscie? ja sie juz tego nie dowiem

moze kochanki wiedzialy o mnie??? i z premedytacja spały z nim? widzę, że ta choroba szybko się rozwija doszła chyba do mózgu

Gość grwgwrgwgffger
podaj mi chociaz jeden argument dla ktorego miałabym sie troszczyc o zdrowie kobiet z ktorym mnie zdradzał??

nawet jak one o tobie wiedziały to nie one są winne tylko Romeo. Jka chcesz to laskom powiedz, zrobisz mu wstyd. Albo rozpuść plotę, wtedy żadna go nie tknie :) Znów dwa w jednym zemsta i prawosc :)

jeśli sama go nie znajdujesz..... w takim razie za chorobę też wiń się sama bo czemu ktoś miał się troszczyć o ciebie tyle ode mnie szkoda mi czasu na idiotkę:)

po pierwsze te kobiety mogły nie mieć pojęcia o Twoim istnieniu po drugie to nie o ich zdrowie masz się martwić a po trzecie pomyśl sobie że może zarazić następną niedoświadczoną dziewczynę która tak jak Ty będzie dziewicą ja bym powiadomiła go chociażby po to żeby mieć czyste sumienie a co on zrobi z tą informacją to już jego sprawa

o ich zdrowie nie musisz się troszczyć, ale o zdrowie osób majacych kontakt z tamtymi alskami i z tym kolesiem powinnaś. One mogą innych zarażać, on także. A tak na marginesie. Prawdopodobnie jakaś laska, podobnie jak ty została pzrez niego zarażona i nic nie powiedziała, więc zaraził ciebie. Choć jesteś niewinna. Chcesz takiego zamkniętego koła?

Gość grwgwrgwgffger
prezerwatywa była raz pekła były to dni niepłodne i była globulka dodatkowo wiec ciazy sie nie bałam za to o chorobie wenerycznej nie pomyslałabym grał swietego kurwiszon jeden

Gość pikolinka
ja bym rozglosila na prawo i lewo ze on roznosi syfa zeby mu bylo wstyd i zeby nikt go nie tknal niewiadomo czy zarazil sie kiedy byl z toba, moze wczesniej juz to mial

Gość grwgwrgwgffger
;/ nie wiem boje sie bo wiem ze to nieuleczalne cholerstowo mozna jedynie zaleczyc Boze teraz juz nikomu nie mozna ufac mielismy sie pobrac potem wyszły na jaw zdrady udawał dobrego czlowieka :(

Gość rosalia20
ja tez mysle ze powinnas rozgłosic na prawo i lewo ze ma dupek syfa

Gość grwgwrgwgffger
mysle ze wiecej wstydu to ja sie najem niz on w takiej sytuacji

Gość grwgwrgwgffger
up

Gość niebieskoooka dziewczyna
Dziewczyno na zabieg usuniecia/wypalenia marsz!!! Kłykciny to wbrew temu co myslisz bardzo popularna i czesta choroba plciowa moze byc calkowicie ulczelna i w wiekszosci przypadkow jest ale trzeba dzialac. Twoj partner na pewno nie wiedzial o tym ze ja ma, u mezczyzny moze nie byc objawow nawet cale zycie. Ale ty masz ok 2 lat na wyleczenie, na kontrole regularne tego swinstwa, bo 2 lata potrzebujesz by wytepic wirusa. Ale najpierw musisz usunac to z organizmu. Zapewne zarazil tez inne kobiety, ale ja bym im nie mowila z tego wzgledu, ze moga posadzic Cie o zazdrosc, a do tego jak same nie beda zakazone to posadzic Cie o puszczalstwo, takze z tym ostroznie.

Gość grwgwrgwgffger
wiem niedługo nmam kolejna wizzyte u gina ciekawe co on o mnie mysli pewnie ze puszczalska;/ Boze a ja dziewica byłam i od tego momentu nie miałam nikogo czy ktos z was na to chorowal? ja widziałam zdjecia na necie tragedia

Gość grwgwrgwgffger
2 lata sie leczy?? kuurwa;/

grwgrgw, a ja bym powiedział tym innym dziewczynom, bo możliwa jest teoretycznie sytuacja, że ktoś oskarży go kiedyś o świadome zarażenie. Zaczną grzebać w jego przeszłości. Trafią na Ciebie, sprawdzą, kiedy i na co zaczęłaś się leczyć, zapytają, czy kontaktowałaś się z nim w tej sprawie i możesz się stać w ten sposób trochę współwinna jako ogniwo przemilczające. Jego adwokat będzie mógł tym grać: "Czemu czepiacie się mojego klienta, który o niczym nie wiedział, a nie dziewczyny, która wiedziała, a nie ostrzegała innych?".

ja na to chorowalam, ale udalo mi sie wykryc w bardzo wczesnym okresie gdzie poczulam pod palcami tylko taką jakby "kaszkę", to bylo tak malenkie ze nawet gin nie zauwazyl. Rozumiem Cie - balam sie smiertelnie, balam sie ze nie bede mogla miec dzieci, ale uwierz mi w wiekszosci przypadkow da sie to pokonac, w cytologii bedzie Ci po prostu wychodzila lekka dysplazja ale po pewnym czasie i to zniknie i przestaniesz sie przejmowac, tylko TO jest do kontroli co 3 miesiace pozniej co pol roku jak pierwsze 3 badania wyjda poprawnie. I nie ogladaj zdjec z netu!!!!!!!!! tam są SKRAJNE PRZYPADKI!

niclas - to nie jest wirus HIV!!! A poza tym to czego maja dochodzic? przeciez mogla to zlapac na basenie (to tez mozliwe)

Gość grwgwrgwgffger
w tym tygodniu ide na wizyte do gina panstwowo powiedz jakbym chciała prywatnie ile kosztuja wszelkie badania ? zabiegi/?? gdzie to sie u ciebie pojawiło?? bo u mnie w okolicy odbutu gunekolaog ogladał twoj odbyt?? Boze to napewno krepujace;/

Gość grwgwrgwgffger
nie chodze na basen nie korzystam z publicznych toalet(a jak juz to sikam na małysza) wiec tyllko on;/