Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona dama ;) hihi

Panowie FOTO Czy takie ksztalty wam sie podobaja ??

Polecane posty

Gość szafalov und kobretti
Przelecieć Cię nie jeden będzie chciał i powodzenie masz na bank! sam bym Cię wyr00chał natychmiast!

Gość szafalov und kobretti
choć ja to i nawet dziurawy tapczan na śmietniku wyrucham :classic_cool:

Gość vuce
ej cudny piesek Alicja

Alicja w krainie czarow pczeytaj kobieto co napisalam w 1 poscie pozatym w innych wiekszych wyzszych majtkach nie byloby widac sylwetki takze daj sobie na luz kobieto jak mas zpisac nie na temat to nie pisz

tak bo gdybys miala faktycznie 90-60-90 to gora zrownowazylaby dol a tak to wygladasz faktycznie jakbys polknela pilke. no i faktycznie wzrost tez ma znaczenie. co nie zmienia faktu ize i tak wygladasz bardzo dobrze!! masz plasciutki brzuch, waziutka talie, napewno moglabys niejednemu zawrocic w glowie :D

Gość aha i achh
za grube i za krótkie nogi w stosunku do tułowia.

o matko!! niecierpie osób co nie potrafią normalnie na temat odpowiedziec. Autorko joging, ale w wersji cardio(wpisz w google, mnóstwo arykołów jest na tem temat). Deneralnie zeby nie rozbudowac mięśni ale je wysmuklić ćwicz normalnie z tym że mniej wytężone ćwiczenia, mniejsze obciążenie ale więcej powtóżeń i problem wyglądu kulturystki z głowy. Co do krzaczorów, nie każdy goli, nie każdy to lubi, tak ciężko to zrozumieć? co do za niby za małych majtek: wszystkie nie markowe gaciorki posiadające gumke wpijają się w ten nasz jakże kobiecy tłuszczyk :) jakieś pytania?

o bossssssssszzzzzzzzzzzzzz...to masakra jakas......dziewczyno popracuj nad soba.........

Gość odrobina mięśni ładnie
zarysowanych i będzie git

helena p dziekuje ale nie moge za bardzo biegac podskakiwac itd mam zakaz od ortopedy jak widac na zdjeciu prawostronne skrzywienie kregoslupa mala lordoza i nieduza przepuklina co zwie sie dyskopatia a dlatego ze w skzole pielegniarki z uporem maniaka twierdzily ze mam prawidlowy kregoslou a teraz juz za pozno na gimnastyke korekcyjna

Gość a ja Ci wierzę
ładna talia, brzydkie biodra - szerokie, ale kwadratowe i kanciaste

Gość masz obrzydliwe boczki
ja pierdole. czegos takiego to nawet u angielek nie widzialam. jestes cholernie zapuszczona. FUJ

oj kochana to jeśli chodzi o ćwiczenia tylko do fizykoterapełty uciekaj. a jak juz coś to basen :) ćwiczysz całym ciałem a i kręgosłup odpoczywa. Jak chodziłam na nauke pływania po moich lekcjach kobitki miały aqaareobik i też to fajnie wyglądło (nie musiały nawet umieć pływać, dostawały takie pasy na biodra i do wody do pasa). Może coś w tym kierunku?

nie bardzo wiem czemu zapuszczona wpadlam kiedys na glupi pomysl odchudzania jasne talia i piersi poszly a boczki i uda zostaly gdzie cwoiczenia tez nie pomagaly gdybym miala mozliwosc popracowania nd "boczkami" to bym to robila tlyko nie rozumiem czemu sie mnie tutaj od zapuszczonych wyzywa taka mam figure i tyle

oj kochana to jeśli chodzi o ćwiczenia tylko do fizykoterapełty uciekaj. a jak juz coś to basen :) ćwiczysz całym ciałem a i kręgosłup odpoczywa. Jak chodziłam na nauke pływania po moich lekcjach kobitki miały aqaareobik i też to fajnie wyglądło (nie musiały nawet umieć pływać, dostawały takie pasy na biodra i do wody do pasa). Może coś w tym kierunku?

Gość FBKNBVELRE
90/60/90 TO IDEALNE WYMIARY PRZY ZAŁOŻENIU ŻE MASZ MIN 175CM WZROSTU A WIDAĆ ŻE MASZ DUŻO MNIEJ WIĘC TE WYMIARY TO ZDECYDOWANIE ZA DUŻO!!! A TO CO WIDAĆ POD MAJTKAMI WSKAZUJE NA LATA 70

helena p chodzilam na rehabilitacje ale lekarz mowil ze wady to nie wyleczy a jedynie pozowli mi pozbyc sie bolu na aquaaerobick tez codzilam jakis czas ale tu podonie lekarz sie wypowiadal a przy cwiczeniahc na takim aerobicku tak samo chudnie cala sylwetka gdzie ja mam gore szczupla a dol masywny

coś mi 2 razy poszło... nie przejmuj sie tu są wszyscy wychowani w stereotypach .... kobieta ma byc ogolona i już a jak nie to bleeeeeeeeee....!!!! ludzie troche opamitania, nie każdy poddaje sie kanonom. co do boczków, są mega kobiece. tylko nie noś niskich ciasnych biodrówek i będzie git :)

wisnia2010 tak rozmiar 26 ale glownie biodrowki bo wyzsze od gory odstaja

ołówkowa spódnica, bluzka podkreślająca talię i pięknie:) 90/60/90 TO IDEALNE WYMIARY PRZY ZAŁOŻENIU ŻE MASZ MIN 175CM WZROSTU o cholera, mam po 5 cm więcej, a jestem niższa:) no w mordę, karakanem jestem i się toczę po chodnikach :) a po 100 w biuście i w biodrach by mi nawet odpowiadało:)

jak umiesz pływac to płyewaj z płetwami (bardzo dużo wysiłku się w to wkłada) i staraj się jak najmniej pracowac rękami i tłowiem. Fajny jest tez rower (ale w wersji cardio, to daje super efekty)