Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona dama ;) hihi

Panowie FOTO Czy takie ksztalty wam sie podobaja ??

Polecane posty

Gość Monique2222
nie jestem facetem ,ale jestem szczera.. no fakt nie masz idealnej sylwetki. nie mowię żebyś była wychudzona , ale może trochę by się przydało schudnać? no i nogi i te boczki... no jest to rewelacja nie oszukujmy się

Gość Monique2222
ale najgorzej też nie jest .. fakt na drugim zdjęciu wyglądasz lepiej niż na pierwszym ;)

Gość Monique2222
a bikini .. no fakt możesz wydepilować

Gość nie martw sie masz fajna
figure, kobieca - szerokie biodra to odroznia kobiety od facetow... tu pisza zakompleksione babochlopy, ktore maja tyle samo w biodrach co w talii to strasznie wyglada... ciezko odroznic je po figurze od faceta a ty masz cudowna figurke, ladne ksztaltne biodra i duze wciecie w talii :)

Gość Monique2222
a ja tam mam różnicę miedzy talią a biodrami 30 wiec tyle co trzeba ;) poprostu nie jest to idealna figura ktora ma autorka.. i tyle

Monique2222 ja tutaj wczesniej pisalam talia 62 kosc biodrowa 86-87 pupa 92 a bylam kiedys szczuplejsza kilka kg ale narzeczony specjalnie staral sie zbeym znowu przytyla bo powiedzial ze lubi kobiece ksztalty a jak juz schudne kilka kg to zebra mi wystaja mam kosciste palce zapadniete policzki i tak wyglada to raczej odpychajaco odkad znowu przytylam codziennie slysze ze pieknie wygladam mam super figure ciagle mnie podszczypuje i sex mamy codziennie :P a pytalam bo troche mi sie to dziwne wydalo zeby fact wolal wieksza kobiete ;)

Gość bachass
ładną zawsze wystukam a i brzydką chętnie posunę

Gość Monique2222
no to może cwicz np nogi ,boczki ,a nie chudnij cala? nie jest najgorzej ,ale mogłoby byc lepiej bo widziałam lepsze sylwetki

Monique2222 cwicze hula hop potem o nogach pomysle Mam ponoc dobre ciwczenia na uda zobaczymy co dadza tak tez z narzeczonym ustalilismy ze jak mam ochote to sobie pocwicze zeby wymoelowac cialo ujedrnic ale nie chudnac

Gość Monique2222
ale wiesz kobiece ksztalty byś miała nadal gdybys sie pozbyla tych boczkow i troche wyszczuplila nogi . góry nie wyszczuplaj bo jest ok

nie dawno wyszedl odemnie narzeczony wlasnie dostalam smsa: "wiesz strasznie mnie krecisz jak j estem obok ciebie to mam mase fantazji" Zapytalam czy zawsze go tak krecilam jestesmy razem 3 lata a on na to "zawsze ale szczegolnie kiedy nabralas ksztaltow tzn kiedy znowu przytylas i od tamtej pory ciagle tylko mysle zeby gdzies cie zaciagnac" na co ja ze lepiej czulam sie szczuplejsza a on: "blagam cie nie chudnij wygladasz sexownie i ponetnie pozatym ciagle sie za toba inni faceci ogladaja a kobiety patrza z zazdroscia na Twoje ksztalty " zapytalam co najbardziej mu sie podoba odpisal ze zgrabna pupa kobiece bioderka za ktore lubi chwytac bo nie znosil jak wystawaly mi tam kosci wciecie w talii i piersi i faktycznie masa facetow sie za mna oglada proponuja spotkania itd natomiast tu widac jak ja i inne kobiety postrzegaja zgrabna figure i jakie wyobrazenie o figurze maja faceci

"blagam cie nie chudnij wygladasz sexownie i ponetnie pozatym ciagle sie za toba inni faceci ogladaja a kobiety patrza z zazdroscia na Twoje ksztalty " - może i faceci się za tobą oglądają, gratuluję w takim razie, ale ja jako kobieta bynajmniej nie patrzę na ciebie z zazdrością:o

Gość byczekkkkkkkk
wg mnie spoko, masz biodra jak kobieta a nie jak niektore wcale ich nie maja i wygladają jak kloce :O, nogi tez spoko, pączek do zjedzenia :P tylko sie nie odchudzaj bo juz nie moge na te chude maszkarony patrzec, ktorym brakuje krągłosci i wygladaja gorzej niz facet :O

Gość byczekkkkkkkk
jak tak czytam to stwierdzam ze popierdoliło was wszystkich :O babsztyle to ci pewnie zazdroszcza a reszta to chyba geje :O

Oblubienica nie napisalam tego zeby ktos mnie tu teraz obrzucal achami o ochami nie zazdroscisz mi ok bo ja jak pisalam osobiscie czuje sie lepiej szczuplejsza ale otoczenie nie tlyko narzeczony uwazaja ze lepiej mi w rozmiarze S niz XS zwlaszcza faceci juz nie raz slyszalam od facetow ze nam sie wydaje ze oni lubia chude a tak nie jest ze tylko rpocent facetow ma takie postrzeganie kobiecej sylwetki jak kobieta i ze facet majac taka a nie inna budowe waskie biodra wiecje miesni szuka uosobienie kobiety przeciwienstwa bioder nieco tluszczyku tu i owdzie

Słuchaj, ja mam rozmiar XS, bez odchudzania, po ciąży. Mam mały biust, nie mam bioder. Jestem raczej niska. Nie mam kompleksów ani potrzeby ekshibicjonistycznej, by wrzucać tu swoje foty. Dlaczego? Bo mój mąż mnie kocha i wciąż powtarza, jaka jestem piękna. Twój chłop ci pisze takie sms-y, a ty wrzucasz na jakieś podrzędne forum zdjęcia swojego prawie nagiego ciała. Mnie to odrzuca:o Nie każdy musi być chudy czy szczupły. Jesteś, jaka jesteś, ale swojemu się podobasz - na cholerę ci opinie obcych ludzi:o

Gość Fafnoście
wg mnie ejst bardzio ok!!! super wciecie w talii, nie ma widocznych kosci, super kraglosci rewelka

Gość Fafnoście
chude sa ohydne, wychudzone niedojedzone male poczwarki, fuj jak widze te kosci bleeeeeeee

Gość Fafnoście
za meskie fogury podziekujmy wiwat ksztalty kobiece!!!!

Oblubienica opinie obcych ludzi ... coz tak czuje sie przez niego kochana czuje sie dla niego atrajcyjna czuje ze dla otoczenia tez jestem ok ale we mnie ciagle jest ten rozdzwiek ze w moim odczuciu szcuplej jest lepiej i jakbym szukala relatywnie obiektywnej oceny tego stanu rzeczy bo czym wiecje opinii tym bardziej wiargodne postrzeganie mojej sylwetki widzisz moze byc tak ze no spodoba ci sie jakas fruzura i tobie sie wydaje ze jest super ale inni dobrze wiedza ze wygladasz ohydnie czasem lepiej posluchac tego co mowia inni bo sami nie wszyskto widzimy jak trzeba tak ufam facetowi ufam ze mowi prawde ze sie pdobam ale w srodku jest takie przekonanie ze on mnie kocha i zawsze bedzie mowil ze jestem piekna chociaz przypominam sobie ze jak nosilam XS to marudzil

Twoja figura, twoja sprawa. Mnie całe życie zarzucano anoreksję:o Dopiero, kiedy zauważyłam, że ludzie po mnie jeżdżą z zazdrości, odpuściłam. Dla NIEGO jestem piękna, więc jestem piękna i tyle. I mam inne zdanie na temat słuchania opinii innych - wg mnie nie warto.

Gość Fafnoście
oblubienica bankowo z zazdrosci tego nie robia, rozmiar xs to rozmiar anorektyczny. Sama kiedys nosilam sie w rozmairze XS i kazdy facet, kumpel, znajomy mowil mi ze mam przytyc bo jestem za chuda.

Oblubienica prawda jest chyba taka ze chcialam uslyszec ze musze schudnac i chcialam zeby przebijalo sie to w kazdym poscie zbeym miala pewnosc ze moja ocena figury jest sluszna i ze narzeczony sie myli bo co jakis czas o to "walczymy" akceptuje siebie szczupla a nie taka i chcialam zeby wyszlo ze inni tez takiej figury nie akceptuja

Gość asiaasiaaia
ubieraj butki na obcasie, nie musi byc 10cm... spudnica ołowkowa, spodnie rozszerzane u dolu i będzie gicik

Gość ncbcbnjoanka
A ja ci zazdroszcze tego wciecia w talii i plaskiego brzucha. Ja chyba juz takiego nie bede miala. Jestem pare mies po porodzie i cos ciezko mi idzie powrot do dawnej figury. Z reszta nigdy takiego wciecia nie mialam A zlosliwymi komentami sie nie przejmuj. Przeciez nie kazda ma figure miss world!

asiaasiaaia nosze obcacy ale olowkowa spodnica hmm wlasnie wydaje mi sie ze to nie na moje duze ksztalty zawsze jak taka przymierze nie moge na siebie patrzec a spodnie rozszerzane juz przerabialam lepiej w prostych

Gość to retyyyyyyyy
jestes sliczna i w ogole nie sluchaj tych frustratów tutaj! zajebistą masz figurkę koniec kropka. tylko faktycznie cos z wlosami zrób. przytnij je, albo zrób sobie paseczek

Gość got2be, gat tu bi
ja mam 176cm i rozmiar XS i NIGDY NIKT nie porównał mnie do anoreksji, albo nie powiedział zebym przytyła ;o po prostu myslicie, ze grusbsze jest ladne... a co do sylwetki autorki - ja na jej miejscu od razu zaczela sie odchudzać:o

Gość to idz i się odchudzaj
z ciała, bo z mózgu już schudłaś :O dziewczyno, masz fajne normalne kształty i każdy facet na ulicy na ciebie spojrzy pod warunkiem że dobrze dobierzesz ubrania ja osobiście nic nie widzę w tych porostych kobietach gdzie wszystko jest w jednej lini nie pociagają mnie