Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona dama ;) hihi

Panowie FOTO Czy takie ksztalty wam sie podobaja ??

Polecane posty

Gość Ej Faceci!
A wy jestescie wygoleni w odpowiednich miejscach, ze sie jej czepiacie?owlosiony facet to tez lata 70.depilować się!!

Gość jankos333
ciało moze byc , ale lepiej ogol sie na zero . To bedzie lepiej

Gość jankos333
najwieksza niedoskonałosc w twoim ciele to to ze zapomniałas sie ogolic . A poza tym jest ok .

Gość A ja nie gole sie w ogole
i ma wieksze biodra.a itak wswzyscy meni na mnie lecą!kafe niedorajdy!!

Gość Adolf Hitlor
majtki moga byc , figura moze być , ale jedyne co powoduje ze cżłonek opada to ten busz ..

Gość mam podobna figure..
ile wazysz i przy jakim wzroscie?

bazienka cwicze hula hop talia zeszla biodra nie mam taka sama figure 53-54 kg na 160 cm

Gość vuce
mówicie że hula hop coś da? Tylko spotęguje efekt szerokich bioder bo wyszczupli talię, a te boczki to nie są tak naprawdę boczki i nie da się ich pozbyć. zaciekawiona dama łączę się w bólu 🌼 jeszcze nigdy nie widziałam zeby ktoś wyglądał tak samo jak ja :D myślałam że sama jedna chodze po tym świecie z deformacją ;)

dziekuje dziewczyny :)

Gość bajabongo88888888888
Dziewczyno dobrze wygladasz tylko gacie masz za male i takie zarosniecie naprawde nie jest estetyczne.A tak to ok

Ja też mam 90/60/90 a konkretniej 89/63/89 ALE ja mam 173cm a nie 160cm.... Owszem, wymiary 90/60/90 SĄ idealne ale dla WYSOKICH kobiet.

Gość smanna
Figura nie taka straszna, ale te spodnie straszne. W nich w ogóle nie widać jakiegokolwiek kształtu. Pokaż zdjęcie całej sylwetki z biustem, ramionami, wtedy da się lepiej ocenić, bo tak to nie wiadomo co tam wyżej masz. Jeśli nie aż tak drobniutko to pewnie wyglądasz bardzo seksownie.

Gość sluchaj autorko wiesz co
jeszcze nigdy nigdy nigdy w zyciu nie spotkalam sie z tym aby jakis facet mi powiedzial ze ogolona cipa to cos brzydkiego czy u jak u malej dziewczynki :-O wybacz mi ale kazdy moj facet uwielbial ogolona moja cipke na zero i mnie zbiera na wymioty jak widze taka zarosnieta cipuche. ty sie wogole nie wstydzisz wstawic takie foto do neta???? ja piernicze:-O ogol sie i zrob cos z tymi stopami a gacie to wogole beznadziejne:-O nie podoba mi sie twoja figura i tyle.

Zyje Wedlug Zasad- ważę ok 57kg - rzadko się ważę i raczej patrzę tylko po centymetrach. Ale ostatnim razem na wadze było 57kg. A Ty?

Ja się rzadko ważę, tylko jak jestem u rodziców- nie mam wagi nawet :) Dlatego pilnuję centymetrów. Natomiast moja waga potrafi się wahać przez stresy (studia, firma, nerwica), na wiosnę ważyłam 53kg. Myślę, że wyglądamy podobnie. Ja też jestem zadowolona z mojej figury- tym bardziej że (nie chwaląc się oczywiście) mam długie i zgrabne nogi (mój atut) więc wg mnie jest idealnie- dlatego też mam na tym punkcie małą obsesję i pilnuję się aby za dużo nie przytyć :) Pozdrawiam.

sluchaj autorko wiesz co ok moze ci sie nie podobac moja figura twoja sprawa tylko nie napisalas nic na ten temat zadnego uzasadnienie a uczepilas sie stop i moich "krzaczkow" takze moze wiecje merutum bo na razie kobieto nie ocneilas prawidziwie mojen figury a masz negatywne spojrzenie przez pryzmat innych aspekotw i jeszcze jedno ja z toba nie sypiam i mam w nosie twoja opinie o moich krzaczkach czy opinie towich facetow bo ja rozmaiwalam ze swoimi i pytalam cyz lepiej jak jestem ogolan czy mam sie nie golic wybrali 2 opcje i to jest rzecz gustu a gdybys nie wiedziala wlosy tam sa po cos idz sie laska doucz z medycyny albo biologii

i pytanie do kobiet jelsi wymiary 90-60-90 sa idealne dla wysokiej to jakie wymiary ma miec kobieta na 160 cm 80-50-80?? i TEN CALY IDEAL SEXU METYLIN M MAJACA 90-60-90 MIALA 165 CM WZROSTU I WAZYLA OK 58 KG

Gość pamietammmmmmmmmmmmmmm
To szczupła dziewczyna. Mam wrazenie, ze 99% wypowiadajacych sie,ze jest gruba to popierdolone panienki

Gość hahahahahaa do autorki
"krzaczkow ?!?!?!!?!? Toz to jest gaszcza ,a nie zadne krzaczki....wez dziewczyno ,moglas zalozyc inne majtki to by nie bylo widac........ni mow mi ze facet cie tam lize...............

Gość autorko wiesz co
twoja figura mi sie po prostu nie podoba a uzasadniac nie musze bo po co? DLA MNIE BRZYDKO WYGLADSZ I TYLE a te twoje zasyfiale krzaczki ...wybacz ale olewam to po co natura nam dala wlosy lonowe. dla mnie to jest po prostu obrzydliwe i to wszystko. moge tobie podac jedno uzasadnienie: wszystko razem-twoje krotkie krzywe nozki, brzydkie stopy, ten busz na cipie bierze mnie na wymioty i tyle. bo wygladasz nieestetycznie i flejowato.

nie chodzi o zachwyty ale o konstruktywna krytyke a nie tekst nie podoba mi sie bo nie co to za argumantacja w ogole badz skupianie sie na majtkach czu owlosnieu no ludzie nie o to pytalam i pytalam tez jakie wymiary mialaby miec kobieta o wzroscie 160 cm bo nie wiem co dla was byloby idealne ?? ktos prosil o cala sylwetke prosze http://img837.imageshack.us/i/zdjcie0767.jpg/

Gość autorko wiesz co
i jeszcze cos twoje wymiary nie interesuja nikogo bo to nie jest wogole wazne. chodzi o to ze jestes nie zadbana. a tak wogole zeby dawac takie zdjecia do netu to trzeba miec nasrane w glowie. ogol sie, zadbaj o stopy, opal sie i zaloz inne gacie oraz szpilki to moze jeszcze na ludzi bedziesz wygladac. nie rozumiem jak dziewczyna moze sie tak zapuszczona prezentowac? nawet gaci nie mozesz dobrac? biodrowki jeszcze bardziej poszerzaja twoje biodra a jakbys takie wyzsze gacie zalozyla z wycieciami do gory to by to lepiej wygladalo.

Gość ceer
drugie zdjęcie super :) jestem kobietą i mówię ci że świetnie wyglądasz, jesteś niska więc załóż szpilki zrób sobie zdjęcie w tej czarnej bieliźnie i wklej tu a wszystkie grubasy i pasztety czepiające się tego co masz pod majtkami będą zbierać szczękę z podłogi. Ale z drugiej strony jak masz faceta to chyba mu się podobasz, więc po co temat czy innym sie podobasz ;)