przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 stąd wasze opinie i podszywy:) mentalność polska kłania się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 27, 2010 a kysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :/ssssssssssssss Napisano Sierpień 27, 2010 no... i super... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddgdfd Napisano Sierpień 27, 2010 a mnie nie mozesz i nie bedziesz miał, takze twoj stereotyp jest nie prawdziwy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 very interesting nie pluj tak jadem bo udłąwisz się nim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 27, 2010 to nie jad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D omatork A Napisano Sierpień 27, 2010 Każdą??? A chcesz moją 80 - letnią sasiadkę bez zębów? Jak wszystkie to bez wyjątków ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akdkpk Napisano Sierpień 27, 2010 PROSTAK, LALUŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 aa rozumiem sperma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 metroseksem nie jestem wiec z tym lalusiem to wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 27, 2010 widze że dobrze wiesz jakie to uczucie - sperma w ustach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena p 0 Napisano Sierpień 27, 2010 oj wczoraj ci muślinianka tłumaczyła w czym jest twój problem lalusiu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 ja nie, ale zapewne ty wiesz pustostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Sierpień 27, 2010 Jedź do Iranu albo Arabii saudyjskiej to sprawdzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 27, 2010 kiepska riposta stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takie życie.......... Napisano Sierpień 27, 2010 Ja nie zazdroszczę, wszak jestem kobietą;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no gdzie pytam? Napisano Sierpień 27, 2010 a gdzie mozna zobaczyc tego niby przystojaniaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocacolalajt 0 Napisano Sierpień 27, 2010 przystojniak jakich mało_81 pokaż fote. Prawdopodobnie kocham Cię dozgonną miłością ! lovelovelove Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rus1 0 Napisano Sierpień 27, 2010 Jasne stary że możesz mieć każdą! Z wyłączeniem kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena p 0 Napisano Sierpień 27, 2010 eh lepiej nie pytaj... facet ma zajęczą ware i myśli że świat zawojuje... zal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleeeeeeeeeeeeh Napisano Sierpień 27, 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e11c1beb4e1cad39.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no gdzie pytam? Napisano Sierpień 27, 2010 tak się tutaj ze tak napisze "promuje" to bym chciala zobaczyc tego narcyza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocacolalajt 0 Napisano Sierpień 27, 2010 jednak Cie nie kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no gdzie pytam? Napisano Sierpień 27, 2010 o kurwa hehehehehe no jaki przystojniak ulala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D omatork A Napisano Sierpień 27, 2010 Ciasteczko :) tylko trochę czerstwe :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena p 0 Napisano Sierpień 27, 2010 przystojniaku. Albo cała ta twoja postac jest jednym wielkim prowo jak np. służebnica jańcia albo masz chłopie za duże mniemanie o sobie.... zmień nick i nie wstawiaj tu swoich zdjęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nosz ja piertole Napisano Sierpień 27, 2010 znowu ten WARAN Z KOMODĄ wez czlowieku idź do alergologa albo przestan ciagnac druty wszystkim kolegom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 27, 2010 przestańcie sie wysmiewać z niego :( te wielkie wargi to juz ryzyko zawodowe i trudno :( pamietajcie! żadna praca nie hańbi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehe wary lodziaty Napisano Sierpień 27, 2010 gdzie ty niby przystojny jestes, kijem bym cie nie tknela bleeeeee kurde jacy tepi ludzie sa tutaj, mysla ze jak wstawia fotki to sa nie wiadomo kim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach