Gość hehe wary lodziaty Napisano Sierpień 27, 2010 wez z ta "sweet focia " wypierdalaj na nk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Sierpień 27, 2010 japierdole...ale wjazdy na siebie hahaha :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 nk to portal dla pederastów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marthaaaaa Napisano Sierpień 27, 2010 hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa no nie mogeee z wassss...... Ju zpo mnie :D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja powiem ..... Napisano Sierpień 27, 2010 ze wcale taki brzydki nie jest ale najpiekniejszy tym bardziej i jeszcze siedzi non stop na kafe co oznacza ze jest zwykla ciota wiec sory ale nie mozesz miec kazdej ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes porzadnie rąbnięty Napisano Sierpień 27, 2010 Złoty przystojniaku kiedy ty zmądrzejesz? czas zacząć?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siak tak nie Napisano Sierpień 27, 2010 Nie spinaj sie tak bo ci wary opadna.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szafalov und kobretti Napisano Sierpień 27, 2010 Faceci, którzy mają największe powodzenie są selektywni już! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 dziękuję za taka popularność moich tematów głąby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 uwielbiam swoje prowokacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Sierpień 27, 2010 stary jeśli to serio Twoje foto...powinieneś dostać zakaz używania słowa "przystojny" a skoro możesz mieć każdą to co robisz tak często na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 mam podzielną uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna złota 0 Napisano Sierpień 27, 2010 przystojniak jakich mało_81,--- złoty ty pieprznięty patefonie idż zrobić siku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 nie wiem nawet kto to jest głupia peezdo urzęduję na tym forume od miesiąca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie pachna tokrotki Napisano Sierpień 27, 2010 dupek sciagnal czyjes zdjecie i se jaja z ludkow robi, pwenie to jakies gimgowno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacox. 0 Napisano Sierpień 27, 2010 przystojniak jakich mało_81-- przestań nawijać smutki złoty i głupa nie rżnij:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystoiniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie pachna tokrotki Napisano Sierpień 27, 2010 ja pierdziu jaki zjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapłakana noc... 0 Napisano Sierpień 27, 2010 takie narcyzy są godne pożałowania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystoiniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) jem kupę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 nie czuję się narcyzem a mam prawdziwy obraz swej osoby:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Sierpień 27, 2010 Pasztet jakich mało, skończyłeś się na "dlaczego kobiety nie pierdzął" :-D:-D:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRZYSTOJNIAKU ALE Napisano Sierpień 27, 2010 MASZ RYŁO:-D pozal sie boże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trolagu Napisano Sierpień 27, 2010 a mnie się podobają właśnie ci metroseksualni wiec skoro taki nie jestes to automatycznie nie masz szans u mnie. Tym bardziej, ze jestem generalnie bi- i wole fajna laske niz pustego chlopa:p chyba ze mozesz miec kazda, bo kazda jestes w stanie zgwalcic, wtedy tak, faktycznie kazda mozesz przeleciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwiat81 und sebian81 Napisano Sierpień 27, 2010 Ożeń się tak jak my! Bo kawalerem nie opłaca się być! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 rzata małgo temat był założony specjalnie dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pierdzął Napisano Sierpień 27, 2010 nie pierdzął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Sierpień 27, 2010 nie moge dziś wymyślić żadnej cientej riposty na to Twoje pierdolenie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pppani Napisano Sierpień 27, 2010 co za kretyn! Prowokuje i obraza non stop! Idiota:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cudowna_Wenus1111 0 Napisano Sierpień 27, 2010 kurwa wez juz nei wchodz na to forum! Bo denerwujesz ludzi swoja osoba i swoim ryjem! Jestes najwiekszym demotywatorem na kafe :/ codziennie psuje mi si ehumor widzac twoje denne tematy.. za to : przystoiniak jakich mało_81 - Ciebie uwielbiam :D jestes zawsze tam gdzie on :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach