przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 cudowna (a raczej pasztetna) wenus bujaj się z mojego temayu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Sierpień 27, 2010 mnie tam sie wenus podoba:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeciez widac ze Napisano Sierpień 27, 2010 specjalnie obraza te ladne. Taki prowokator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaa zwłaszcza rzata małgo Napisano Sierpień 27, 2010 to pieknosc a jej nie trawi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Sierpień 27, 2010 też bym wstawiła swoje foto ale będzie po mnie jechać a ja źle znoszę krytykę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daj fote Napisano Sierpień 27, 2010 A krytyka zawsze jest. Jak widac czesto nieuzasadniona, bo jak wenus i rzata sa brzydkie,to ja swieta jeste.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Sierpień 27, 2010 a tak poważnie to troche sie obawiam wstawiać tu fote bo potem komuś podpadnę i będę miala przeyebane:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Sierpień 27, 2010 Ooooooooo, czesc lodziarz!!! Wymiekaczu i cieniasie!!!! To najwiekszy patalach pod sloncem. Wiekszego wala nie znam.... Jak tam wary?? Dalej popuchniete??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biatch no dawaj fote Napisano Sierpień 27, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdfgh Napisano Sierpień 28, 2010 hahahhahhhahahaha żałosny jesteś facio ;D a takie myślenie Cię zgubi ;D możesz mieć każdą mało ceniącą się patologiczą laskę która zainteresuje się tobą jedynie pod wpływem alko ;D pozdro xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bredziszowa Napisano Sierpień 28, 2010 przystojniak pokaż fiuta:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach