Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbita na kawałeczki...

Mój facet jest w więzieniu - czekam i umieram zarazem...

Polecane posty

Gość Julaaaa
Mój chłopak został zatrzymany na 3 miesiące przedwczoraj... tak mi zle dziewczyny :( I jeszcze te procedury pisania listów widzeń itd :(

Gość darcia198810
Jula nie zalamuj sie to jest tylko 3 miesiace !!!!!!!!! nawet ie nie obejrzysz a ten czas minie ...... ja juz czekam 6 mieiecy a jeszcze przede mna cale 10 ... wiec nie masz co dramatyzowac bo naprade inne maja gorzej i wiem ze dasz rade bo to tylko 3 miechy sa kobieto !!!!!!!!!!!!!! :)))) pozdrawiam ciepło i ciesze sie ze napisalas :) buziak

Gość darcia198810
a w ogl ... Rozbita na kawaleczki ..... gdzie ty sie podziewasz hmmmm ? :)

Gość a czemu akurat gotykiem
- ciekawi mnie , bo jakos mi satanizmem zalatuje

Gość rozbita na kawałeczki...
darcia, wysłałam Ci maila. ten adres jest prawidłowy?

Gość xxGoshcaxx
Witam wszystkich forumowiczów. Moje życie właśnie zwaliło się z nóg. ;( Mój chłopak od dziś przebywa na 3 miesięcznej sankcji,co potem zobaczymy. ;( Wiem,że kara,która mu grozi nie jest taka mała. Kocham Go i jest mi bardzo trudno,choć Jemu pewnie też. Z tego co powiedziała mi Jego mama,on boi się,że Go zostawię,ale nie ja będę na Niego czekała,bo znam Go od tej strony dobrej,wiem że jest cudowny mimo głupstwa jakie zrobił,przy nim czułam się taka szczęśliwa,jak nigdy wcześniej. Co prawda mam 18 lat,a on 19 - to wiem,że to ten Jedyny. Jak już wyjdzie,to przed nami będzie jeszcze wiele pięknych lat życia. Między czasie będę kontynuować naukę,pójdę do pracy i będzie lżej. Mojego Skarba będę odwiedzać tak często jak to tylko możliwe i oczywiście będziemy pisać listy. Na pewno nie raz będzie trudno,ale wiem,że warto wytrwać to,bo związek się umocni i wgl. Jeśli któraś z Was chce porozmawiać,to piszcie na e-maila: goshca93@wp.pl .Pozdrawiam i 3mam za Was kciuki. ;*

Gość xxGoshcaxx
Tak,ale jeden drobniejszy wybryk nie powinien przekreślać całej przyszłości. Mam na myśli..że ktoś np. zabija kogoś i siedzi mniej niż nie raz ktoś kto tylko "ukradnie batonika z biedronki" - taka przenośnia.. W wielu sytacjach w Polsce nie ma sprawiedliwości. Ten co byle co przewinie dostaje nie wiadomo ile,a ten co naprawdę popełni straszny czyn wychodzi szybciej. Albo znam też inny przypadek...pewien facet dostał mandat w pewnym miejscu i tuż po tym zadzwonił i powiedział idąc do domu o całym zajściu rodzinie. 30 min w tym miejscu co wlepiono mu mandat było popełnione przestępstwo i poszło na Niego,bo uznali,że rodzina nie jest wiarygodnym świadkiem. Więc nie wszyscy muszą robić straszny czyn,żeby trafić do więziennych murów. Jak nie znasz sytuacji,albo nie rozumiesz to proszę nie udzielaj się.

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html WALENTYNKI http://allegro.pl/tarot-walentynki-odp-do-30-min-i1442476323.html

Gość PatrzKomuUfasz
Cześć, Mam na imię Paula mam 22 lata, Tomek 26 i wiem co czuje Dziewczyna Która czeka na chłopaka który siedzi w kryminale przechodziałam to i uwierzcie jest bardzo ciężko, Kazdy dzień dłużył mi sie jak by trwał tydzień... Ale mogę powiedzieć tylko tyle że osoba która nie wie przez jaki ból przechodzimy nie powinna sie wypowiadać, Bo możliwe jest ze nie które osoby myśla ze jesli nasi Panowie Gibają To my na balety latamy itd. Co jest Kompletną bzdurą. Bo przecież jesteśmy związani z krymialistami! to powiem jaśniej Nie oceniajcie tak ludzi każdemu może podwinąć sie noga. Ja ze swoim chłopakiem jestem 6 lat Kocham go całym sercem. Mieszkaliśmy na tym samy osiedlu. Nie kumaliśmy sie on od zawszę był łobuzem ale za małolata trochę mi to imponowało dres tatuaże łysa głowa z policją tez miał problemy, Pozniej zaczeliśmy się spotykaći tak sie zaczeło, Byliśmy ze sobą około 2 lat jak powineli mi go z pod mojej klatki Siedział 23 miesiące Ale było jaaak było Więzienie go zmieniło momentami nie koniecznie na dobre/ Ale coż życie

Gość gość
Witam! Jeżeli szukacie na codzień wsparcia osób, które są w takiej samej sytuacji jak Wy- czyli mają swoje połówki serducha w więzieniu, to zapraszam na forum: www.dzienekobietki.pun.pl zachęcam do zarejstrowania się i wspierania! do zobaczenia! :)

Gość gość
www.dzielnekobietki.pun.pl Forum dla Kobiet Czekających