Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turiruriririr

zastanawia mnie jedno występujące zjawisko na kafeterii.

Polecane posty

Gość turiruriririr

zauważyłam, że jakby zawierzyć wszystkim na słowo w to co tu piszą, to okazaloby się, że na kafeterii siedzą SAME IDEAŁY! pomijajac osoby zakladajace wątk, to reszta daje takie wzorowe rady i przy tym opisuje jaka t ona jest perfect! mowa o wyglądzie to każda śliczna. mowa o faceta, kazda ma "branie". mowa o dbaniu o siebie to każda nie może sobie wyobrazic jak mozna w poplamionej bluzce po domu chodzic i miec tluste wlosy. mowa o porządkach to każda taka czysciutka i idealna pani domu. mowa o smrodzie w autobusach, każda jedna wypieszczona dezodoratnem. ja rozumiem minąć sie z prawdą rzucając od niechcenia jakieś jedno, dwa zdania. ale większość tworzy posty na ok 10 linijek jaka to ona pipci ripci... porządna, zadbana, grzeczna itp. każda umie wyegzekwować zwrot pieniedzy kiedy ktos porzyczy, zadna nie jest uzalezniona finansowo od faceta... oj.. wymieniać mozna bez konca..... teraz czytalam topik o lasce co jej mąż zaprosił siostre z dziecmi. no i wszystkie klepia to samo.. "jak tak mozna obiadu nie ugotować i brudy wrzucac do jednego kosza bedac w gosciach" to ja sie pytam, gdzie są te osoby, które tak namiętnie obgadujecie??? nie mają w ogole dostępu do internetu??? no na to chyba wygląda... strasznie mnie ciekawi o co w tym chodzi..

Gość turiruriririr
tylko ja mam takie spostrzezenia ?

Gość Miss Nobody
bo wiesz, łatwiej jest pisać, niż robić :) dlatego teoria a praktyka są tak rozbieżne :)

Gość turiruriririr
up

Gość mamusia Jacusia dwuletniego
kurwa ale suchar ja pierdole

Gość kiok
Na kafe kazdy jest tym kim pragnie byc, dlatego siedza tu same wirtualne pieknosci i przystojniacy. Szkoda tylko ze w zyciu realnym wygladaja zupelnie inaczej niz we wlasnych wyobrazeniach:D

Gość sluchaj autorko wiesz co
nareszcie ktos napisal prawde:-) mysle ze wiekszosc wypisuje ze wszystko jest najnajnaj zeby sie tylko dowartosciowywac i tyle.

1. mowa o wyglądzie to każda śliczna. no krasawica pierwyj sort :) 2. mowa o faceta, kazda ma "branie". opędzam się resztkami sił 3. mowa o dbaniu o siebie to każda nie może sobie wyobrazic jak mozna w poplamionej bluzce po domu chodzic i miec tluste wlosy. wyobrażam sobie, ale nie w moim wykonaniu :P 4. mowa o porządkach to każda taka czysciutka i idealna pani domu. pedantka :D 5. mowa o smrodzie w autobusach, każda jedna wypieszczona dezodoratnem. nie jeżdżę autobusem :P 6. jaka to ona pipci ripci... porządna, zadbana, grzeczna itp. nom, grzeczna w stopniu ograniczonym 7. każda umie wyegzekwować zwrot pieniedzy kiedy ktos porzyczy, nie umiem, nie pożyczam :) 8. zadna nie jest uzalezniona finansowo od faceta... nie swojego, ale moim szefem jest mężczyzna idę sobie stawiać pomnik co najmniej ze spiżu :)

święta racja...ja jestem kromny ale kudzie i tak mnie wkurwią bo mi zazdroszczą auta...boże co za ludzie...i wysmieją człowieka po to aby sie dowartościowac...

Gość ptysia z kremem
w wirtualnym swiecie wszyscy sa idealni, tworza postacie ktorymi chcieliby byc:)

Gość śliwki robaczywki
oj racja racja. najbardziej mnie śmieszy ja te wszystkie panny idealne zlecą się do jednego topiku i wrzeszczą i wykrzykuja jedna przez drugą tworząc 60-cio stronicowy poemat :)