Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violka kolka

Jak maz nie znajdzie nowej pracy, to giniemy. Zaczynam sie bac...

Polecane posty

Gość odette
* Nie 32200, tylko 3200. :D

Gość dajcie namiary na pracee
gdzie wy tak zarabiacie, dajcie namiary na tak dobrze płatne prace, jestem w stanie wyjechać w drugi koniec kraju, bo mam dosyć zyc za 1300 zł, jestem po studiach

Gość hahahahhahhahhaha
oddaj dzieci do domu dziecka to mniej gęb będzie do wykarmienia i zaoszczędzisz

Gość jestescie bezczelni

Gość defkkll
e, milionerki, gdzie te propozycje dobrze płatnej pracy,

Gość mam dosyc biedyyy-magister
ja chcę taka pracę za 4 tys.

Gość ja muszę bo pracuję w domu
bo one podają najlepszy miesiąc z premią i bonami świątecznymi, który się zdarza raz na 3 lata i to jeszcze x2 :D Wiem, bo mam taką kuzynkę w rodzinie, gadka, że ma 10 tys na rękę, ok super, pogratulować tylko dlaczego w następnym zdaniu narzeka, że jej 2500 zł kredytu za dom tak ciężko spłacać, że aż musi pokoje wynajmować i użerać się z jakimiś studentami.

też mnie to zastanawia gdzie wy tyle zarabiacie i na jakich stanowiskach? bo mój mąż pracuje za niespełna 1700zł . ja z licencjatem w kieszeni i magisterka w trakcie pracujac w firmie od 2 lat zarabiałam na ręke 1400 i to już z premią i jak na polskie warunki biedy nie klepiemy, a tez spłacamy kredyt i lada dzień urodzi nam sie dziecko..........także autorko my w sumie mamy tyle ile ty możesz zarobić a nie masz ochoty ruszyć dupy do pracy. w takim wypadku tylko dzieci szkoda bo ty sobie zasługujesz

Gość hahahahhahahah11
niezła prowokacja, kobity dajcie spokój ... nie wierzcie w to.. za 3 tyś. nie wyżyją.. taaaaaa...

Gość ja jej wierze i współczuje
ja mam ok 4 tyś. opłat co miesiąc więc nie rozumiem tego oburzenia, nie ważne ile kto zarabia tylko ile zostaje po opłaceniu wszystkiego

Gość .llknjib
ale autorka pisała żw 3,5 tyś. wydają miesięcznie na ciuchy i jedzenie- to sorry jak na przeciętnego polaka DUŻO . mało kogo stac żeby trzy i pół koła przebimbać. aaa i nie warto jej iść do pracy za 3 tyś. ja bym wolała trzy tyś niż nic. ale jak to woli.. przecież to prowokacja..

Gość mag inz szuka pracyyy
no i gdzie te adresy tych prac, umiecie tylko gołosłownie bez pokrycia pieprzyć

Gość a ja napisze tak...
jasen, laska sie przyzwyczaila do wygodnezo zycia za ponad 5 tysi miesiecznie! ja i maz w zyciu tyle w 2ke nie zarobimy. Teraz sra w pory ze za 2 tysie beda sie musieli ytrzymac. tak to jest jak sie do luksusu przywyczai ;) do roboty!za mniejsza kase!

Gość a ja napisze tak...
wiesz co autorko, wstydzilasby sie tak pisaac ;/,udzie to po 1200 zarabiaja i MUSZA sobie radzic!

Gość mag. inż szuka pracy
przestańcie pierdolić, tylko dajcie namiary na pracę za 4 tys.

Gość a ja ją rozumiem
mamy z mezem 9 tys/m-c i tez walczymy o przetrwanie. Oplaty 4,5 tys kredyt na dom, ubezp na zycie 1200 rachunki okolo 1000 m-c przedszkole opiekunka i 3 dzieci ( w tym rowzniez blizniaki) i ja jej wierze w to co pisze. Niech maz szuka czegokolwiek, dacie radę, powodzenia

Gość pytająca mamusia
taaaak... mój facet zarabia 1700, plus jego praca dodatkowa 200zł, ja czasem dorobię w miesiącu 150zł i mamy 1,5 roczne dziecko i musimy jakos żyć, też mamy kredyt i czynsz do opłacenia, rachunki i jeszcze na jedzenie musi starczyć, za te 3 tys miesięcznie bym na prawdę nie wybrzydzała, ba! normalnie byłabym szczęśliwa :)

Gość ja tez zarabiam 4 000
i oszczedzam miesiecznie 3500 . Mam mieszkanie 2-pokojowe, 2 pokoj wynajmuje za 1000zl. Ale gdybym nie miala mieszkania, tobym tez odkladala... jestescie rozrzutni i tyle i nie macie co narzekac na kase. Ja tez - i nie narzekam!!!

Gość trzeba bylo myslec WCZESNIEJ
to po kiego grzyba braliscie taki duzy kredyt? teraz to juz lipa, nie narzekaj wiec tylko splacaj jak sie zdecydowalas.

Gość oaninnaa
narobic dzieci ,nabrac kredytow a jak jedno straci prace bieda ,boze tacy doroslo ludzie a tacy nieodpowiedziialni ,Moj maz zarabia full kasy ale mamy jedno dzieco i nie chcemy wiecej temu jednemu zapewnimy swietlana przyszlosc a ty co zapewnisz swojej trojce -biede?

Gość w zyciu i juz!!!!
w zyciu nie wkopala bym sie w taki wielki kredyt! to SAMOBOJSTWO! wysterczy ze jedno straci prace i pozmiatane! ja mam kreche na 30 lat za 1300 zl miesiecznie i to mi nie daje spac po nocach, a ci dopiero 4.5 tysia, no ja pierdole i podziwiam za odwage!