Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 megggia

Moj facet to dupek!!

Polecane posty

Go艣膰 magdu艣ka30
napisz mu : dzi臋kuje za spotkanie, kolacje kt贸ra spcjalnie przygotowa艂am dla nas zjem sama

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 megggia
zadzwonilam do niego jako ze srednio chce mi sie smsy pisac i pytam czy ma zamiar przyjsc, a on ze przeciez powiedzialam zeby nie przychodzi艂, a ja ze to nei znaczy ze nie mogl by przyjsc, co z tego ze ja tak w nerwach mowilam, i ze niby mam s ie go prosic zeby do mnie przyszed艂 czy co/, on mowi to ze przyjdzie, to ja ok i s ie rozlaczylam, zaraz oddzownil i spytal czemy sie rozlaczylam, a ja powiedzia艂am ze powiedzial ze przyjdzie wiec sie rozlaczylam juz, a on takim milutkim glosem zebym sie nie denerwowala ze przyjdzie i zostanie dokad bede chcia艂a, a ja powiedzialam czy ma jakies papierosy on ze ma dla mnie specjalnie pinki ( ld pink) a ja sie spytalam czy ma sprita zeby wypic z martini a on spytal taki milutki i grzeczny jakiego chce pol litrowego? a ja takiego zeby i on sie napil, powiedzial ze dobrze i ze za pol godzinki bedzie u mnie . ojej, ciezko sie na niego zloscic jak on taki kochany, ale i tak mi przykro , dobrze ze chociaz powiedzia艂 ze nie chcial mi przykrosci robic

Udost臋pnij ten post

jak on bedzie chcial se spotka膰, zr贸b to samo. Um贸w sie z nim gdziekolwiek i nie przyjdz na to spotkanie, napisz mu chwile prze smsa ze wypad艂y Ci inne plany:) Moja droga, nie ma wyjscia, chamstwo traktuje sie chamstwem:) drastyczne ale skuteczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdu艣ka30
no i wysz艂o na niego i przekonasz sie ze to sie jeszcze nie raz powt贸rzy nie da艂as mu nic do zrozumienia tak jakbys sie prosila o to spotanie a on 艂askawie sie zgodzi艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddddddddddfsfsfs
oj, dziewczyno, ty to jednak mocno zakochana jeste艣 :). ja bym nie zadzwoni艂a. ale nie jest wcale takie pewne, czy to by艂by dobry pomys艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megggia
wiecie, ogolnie uwazam ze unoszenie sie z duma w zwiazku prowadzi tylko do jednego- do rozstania, on przyjdzie i ja z nim porozmawiam zeby tak nie robil, wytlumacze mu co zrobil zle i co mnie zrani艂o, bo jak strzele focha i nie odezwe s ie przez dwa dni to myslicie ze on sam do tego dojdzie? sorry, ale faceci sa na to za tepi, nie rozumieja faceci kobiet i po prostu do nich trzeba wprost, w innych wypadkach tylko im sie wydaje ze rozumieja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megggia
na hamstwo sie nei odpowiada hamstwem, to jest znizanie sie do tego samego poziomu, a mnie nie o to chodzi, ja chce porozumienia a nie niekonczoncych sie klotni, on mnie dzis olal, ja jutro jego, potem on mnie, i bez konca w kolko, co to da? nic. bedziemy sobie tylko na zmiane pokazywac jak bardzo mamy siebie w dupie, on zle zrobil dzis, ale ja znam ambitniejsze sposoby nauczenia go zeby tak nie robil niz nie odzywanie sie do niego, to najprostszy sposob i naj mniej efektywny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewcz臋 z kafe
Nie chodzi o to, 偶e masz strzeli膰 focha ale chodzi o Twoj膮 niekonsekwencj臋-najpierw si臋 wkurzasz i karzesz facetowi w og贸le nie przychodzi膰, a potem jednak dzwonisz 偶eby przyszed艂. Takim zachowaniem udowadniasz, 偶e on mo偶e zrobi膰 co chce, bo Ty si臋 najpierw powkurzasz, a potem i tak zadzwonisz i b臋dziesz prosi膰 偶eby jednak przyszed艂..co innego, gdyby on sam si臋 odezwa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewcz臋 z kafe
*ka偶esz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monisiaaaa
a ja mam dzis imieniny i moj facet po 4 latach mnie olal. zyczen nawet nie zlozyl. zamienisz sie?

Udost臋pnij ten post

te偶 uwa偶am 偶e 藕le zrobi艂a艣... Jak kto艣 tak cie traktuje a ty prosisz go o spotkanie... S艂abo. Do takich facet贸w trzeba kijem i marchewk膮. Mnie m贸j m臋偶czyzna nigdy tak nie potraktowa艂 - wiesz dlaczego? Bo mnie zna i wie, 偶e potraktowa艂abym go tak samo tylko mo偶e dwa razy gorzej :P. C贸偶 ja nie uznaje zasady nadstawiania drugiego policzka, dlatego on nawet nie pr贸buje ze mn膮 pogrywa膰. Zreszt膮 my艣l臋, 偶e on nie jest typem m臋偶czyzny kt贸ry w jakiejkolwiek sytuacji w og贸le pomy艣la艂by 偶eby mnie ola膰... A tw贸j facet jest beznadziejny, trzeba go wychowa膰 zanim uzna 偶e olewanie cie jest normalne

Udost臋pnij ten post

Beznadziejna sytuacja. tez bym nie zadzwonila. w ogole to jakby mnie olal, to sama bym wyszla na piwo z kolezankami i nara !! niech sie sam odzywa. jesli kocha to napisze. tak najlepiej robic, bo sie przyzwyczaja i potem wie, ze i tak sie zaraz odezwiesz i bedzie robil co chcial. faceta trzeba sobie wychowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nigdy nie czekaj na faceta
w domu, wychod藕 sama, ze znajomymi, na plotki, na imprezy gdzie poznajesz mn贸stwo nowych os贸b, do kina, niech on sie stara wstrzeli膰 w grafik i nigdy si臋 dla niego nie po艣wi臋caj wtedy Ty b臋dziesz b臋dziesz zadowolona i on zapewne te偶 je艣li on tego potrzebuje niech r贸wniez spotyka sie ze znajomymi, moze oboje potrzebujecie wiecej przestrzeni ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddddddddddfsfsfs
mo偶esz sobie z nim rozmawia膰 ale... tak jest urz膮dzony ten 艣wiat, 偶e interesuje nas to czego nie mo偶emy mie膰. jak b臋dziesz tak膮 dobr膮 cioci膮, kt贸ra zniesie ka偶de traktowanie, to mo偶e niewiele z tego zwi膮zku zosta膰...

Udost臋pnij ten post