Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikit,a,,

proszęo sprawdzenie,ważne angielski

Polecane posty

Gość nikit,a,,

I don't think you;re so but so far I met the wrong men. Pewnie takich przyciągam(tego nie przetłumaczę). Remember separates us from the distance and language barrier. And you can meet your love there(in Sweden), because you deserve it. You are a raluable guy. I still have three years of study. Now holidays. And so I studied two weekends a month. I changed the direction of the dental hygiene. Maybe go to my sister and will show.She dancing at the baletskolan. Plans about my weekend? -Routine- or cleaning, sport... Znam dużo słówek ,ale ciężko mi skleić zdanie,tym bardziej, że uczę się sama, a w szkole nie miałam nigdy angielskiego, dlatego proszę o pomoc

Gość nikit,a,,
Nie myślę, że ty taki jesteś, ale do tej pory spotykałam nieodpowiednich mężczyzn, chyba takich przyciągam. Pamiętaj, że między nami jest odległość i bariera językowa.Najlepiej by było dla ciebie gdybyś spotkał miłość swego życia w swoim kraju. Na to zasługujesz.Jesteś wartościowym facetem. Ja mam jeszcze 3 lata studiow, narazie wakacje a tak studiuje dwa weekendy w miesiacu.Wlasnie zmienilam kierunek na Dental higieny. Wybiorę sie do szwecji jak moja siostra bedzie miala wystep, bo tanczy w szkole baletowej. Plany na moj weekend-rutyna, czyli sprzatanie,czytanie,sport i moze plaza...

Gość tak tak tak tik tik tik
jest ok po mojemu

A piszesz mu ze razem z Toba, te wiadomosci pisze cale forum? :) wejdz na google translator, tam ci tlumaczy calkiem dobrze, czasem wcale nic nie trzeba zmieniac, Bo tlumaczy bezblednie, polecam

Gość m b.dn.dnb.vd
dla mnie jest niezbyt dobrze sklecone, ale nie czuję się na siłach żeby to przetłumaczyć.. może ktoś to zrobi jeszcze lepiej

Gość taka sobie dziewczyna29
I don't make any judgments about you, but up until now I met wrong men. You need to remebmer about that the long dintance and language barrier can cause problems between us. It would be best for you if you fell in love with a girl from your country. You deserve it. You are very decent guy. I still need three years to complete my studies; at the moment I have holidays, but normally I attend classes twice a month at weekends. I have just changed my subject of studies: Dental Higieny. I will go to Sweden when my sister will perform there; she is a dancer at the balet-school. I do not have any exciting plans for the weekend: ordinary stuff: cleaning, reading,some sport and maybe I will go to the beach. Pozdrawiam.

Gość Ha, ha, ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cheek A piszesz mu ze razem z Toba, te wiadomosci pisze cale forum? wejdz na google translator, tam ci tlumaczy calkiem dobrze, czasem wcale nic nie trzeba zmieniac, Bo tlumaczy bezblednie, polecam Od kiedy to google translator tłumaczy dobrze i bezbłędnie?! To jeszcze gorsze byki niż "Kali mieć". :-D Jeśli piszesz, że te przekłady są dobre, to znaczy, że kompletnie nie znasz języka.

Gość alienes
nikita, jak na samouka, to calkiem niezle, ale niestety robisz sporo bledow - z tego co napisalas w kilku miejscach trudno jest zrozumiec, co masz na mysli, dlatego moze napisz po polsku, co chcesz napisac ;) w tekscie, ktory napisala dziewczyna29 tez jest pare bledow cheek, nie da sie tlumaczyc slowo w slowo, dlatego czlowiek jak narazie pozostanie najlepszym "translatorem" i poki co technika jest daleko w tyle