Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kumam was

skąd wy macie tyle czasu na te głupoty,co to za slang jakieś beje i kafełe?

Polecane posty

Gość nie kumam was

nie macie co robić w w realnym świecie, w życiu osobistym? jak tam można siedzieć pół lub cały dzień na kafeterii ( by the way portalu mądrych kobiet hahahaah) i pierdolić od rzeczy. skąd ten slang, te przekręcanie i ucinanie wyrazów, seplenienie się? jak można tak marnować czas na takie bzdury? jesteście uzależnieni od internetu i kafeterii widać, no i nic nie robicie tylko tak tutaj siedzicie i nawijacie? no nie wierzę, przecież to jest chore, nudne i głupie. wchodzę tutaj ze 2-3 razy dziennie na pół godzinki (sprawdzam w tym czasie pocztę,allegro i inne duperele) i ciągle widzę te same osoby, jakieś debilne tematy. nie kumam w ogóle tego co tutaj robicie, jakaś frela,adwo,eru,ladaco,kamecha i inne chuje muje (bez obrazy, nie mówię tego personalnie, bo was nie znam jedynie czasem spojrzę na te wasze bzdury i brednie, które wypisujecie, chodzi mi o nazwy nicków), kto to do chuja jest, bo nie nadążam za wami? wy jesteście dorosłymi poważnymi ludźmi? oj chyba nie, a w realu to wy też się tak zachowujecie i pierdolicie takie kocoboły czy może czy może jesteście normalni i poukładani, a tu się wyżywacie, tu wam odpierdala?

Gość ladaco
płaca nam za te głupoty

wystarczy ze w realu jestesmy śmiertelnie poważni bo tego życie wymaga. a i na jakies podstawie twierdzisz, że seplenimy?:classic_cool:

Gość szukam plastra
yestesmy uomni, mamy białe fartuchełe ełe ełe no i zamykają nas na klucz und kłódke

Gość szukam plastra
Piparazzi przestań sie w końcu jąkać :O :classic_cool:

Gość nie kumam was
ladaco, kto Ci płaci?:) naprawdę nie kumam jak poważny,dorosły człowiek, na co dzień pracujący czy uczący się, wykształcony, posiadający rodzinę może robić z siebie takiego debila na forum publicznym, skąd wy się do chuja to wzięliście wszyscy i jaki macie w tym cel, żeby takie idiotyczne rzeczy tu robić i wypisywać?

Gość nie kumam was
piparazzi, nie będę cytować i wklejać wypowiedzi, ale tego typu jak piszecie: " o so choci" itd... a te beje, ełe skąd to się kurva tutaj wzięło, jakaś internetowa gwara czy co? no dobra, jesteś poważny w realu, ale żeby aż takiego downa z siebie robić na forum publicznym to po prostu nie rozumiem. jestem młodą osobą, przesiaduję na necie, jestem normalna, wyszczekana, towarzyska, wyluzowana, ale nie wierzę w to co tutaj robicie, to jest chore, że aż czasem śmieszne:o

Gość nie kumam was
auraya, pokumaj jeszcze:D

Gość hahahnnanana
ja pierdziele ile czasu potrzeba by cie przeczytac, ty tu czas tracisz,nie my, idz sobie z tego forum..

Gość nie kumam was
a na chuj mnie wyganiasz? ja tylko grzecznie pytam. kolejny (tym razem przyczajony) psychol uczestnik debilnej dyskusji ogólnej? hmmm:) nie tracę czasu, próbuję was zrozumieć, ale mi nie pozwalacie na to. czubki:D

Gość nie kumam was
ps. i wy tak cały dzień tutaj potraficie pierdolić o wszystkim i o niczym? pracujecie na kompie czy co? jak można tracić tyle czasu na takie badziewne życie na kafeterii. kurva second life:)

Gość nie kumam was
właśnie badam, w owej chwili:D wcześniej próbowałam czytając kilka waszych tematów, ale nie czaję waszego kurva slangu beje ełe o so choci bełełe:o hehehe. i nie rozumiem jaki macie w tym sens, że tutaj piszecie! rozumiem, że: albo z nudów albo z pracy (ale i tak nie wszyscy) albo (najbardziej pasuje) przez uzależnienie albo chuj wie co jeszcze! i co wy tak tutaj robicie? gadacie sobie, śmiejecie się, śmichy chichy tak? a w realu jesteście jakimiś zakompleksionymi szarymi myszami nie mającymi znajomych i tutaj szukacie i musicie sobie pogadać, spędzić pół dnia? bo nie wiem:) ełełełełełe:)

A co Cię obchodzi co zdesperowani ludzie robią tutaj na kafe? Nie widzą dla siebie przyszłości, pewnie przeżyli wystarczająco dużo, by być totalnie zrezygnowanymi. Utworzyli sobie jakąś społeczność, lubią siebie i tą swobodę jaką daje im kafeteria. Strasznie Cię to denerwuje jak widzę. Nie robią krzywdy nikomu. No, może samym sobie. Czasem mniejsze zło jest rekalstwem na większe. ;)

Gość nie kumam was
piparazzi to Twoje foto? fajna z Ciebie dziewczyna:) i zajebistą masz piersiówkę! nie wyglądasz mi na szarą myszkę, więc na chuj tu przesiadujesz i pierdolisz od rzeczy z tą resztą? uzależniona od neta i kafełe?:D

Gość jak nie kumasz
to idź spać, albo se telewizor włącz. Co cie to obchodzi co robię? zajmij się sobą. głupek.

Gość nie kumam was
Borderlineowa - ależ mnie to nie denerwuje ani trochę:) nie pękaj. ja próbuję zrozumieć czemu. czemu ludzie się tak zachowują i piszą takie głupoty, czemu tacy są. po prostu wchodzę na kafe i widzę jakiś kolejny debilny temat, wchodzę, czytam, chcę zrozumieć, ale nie mogę, bo to wszystko się kupy nie trzyma:) i w ogóle jest strasznie skwaszone:p tak poza tym to nic nie mam do tych czubków...no nie mów mi, że wszyscy są w życiu osobistym zdesperowani i tutaj szukają relaksu jeszcze w taki kretyński sposób, dla mnie to marnowanie życia!

Gość nie kumam was
jak nie kumasz- nie jestem głupkiem w przeciwieństwie do niektórych tutaj, nie włączę telewizora, bo w poniedziałek przychodzą mi zamontować cyfrę:D co mnie to obchodzi? a co nie wolno? wszystko wolno!

Gość nie kumam was
male adwo. a gdzie mieszkasz, moze sie poznamy i ocenie? takaś przebojowa?:D i skąd ten zachujały nick?

Gość nie kumam was
piparazzi, o żart, padłam ze śmiechu:)

daleko mam...za daleko...ale o chuj chodzi z tym małym adwo itd...? ja tu jestem nowa...tzn znam kafe od lat, ale nigdy nie zagłębiałam się w ogólną, bo nie wiedzialam o co wam do chuja chodzi:D

no wiec witaj kurevska ełe ełe, będziesz siać postrach:classic_cool: a żeby było fajniej to ja tez za chooya nie wiem o co chodzi z tym adwo i reszta :D