Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anettta656

czy to juz zblizajacy sie poród??? prosze odpowiedzcie

Polecane posty

Gość anettta656

koncze 37tc i dzisiaj od rana czuje takie bóle miesiaczkowe w brzuchu, maly wierci sie bardzo slabo, wczoraj mialam zawroty glowy lekkie......czy takie bole to sa jakies przepowiadajace? czop mi tak jakby chyba w ratach od dwoch dni zaczal odchodzic -bylo tego malutko tyle co paznokiec i bylo jak galaretka ale przezroczyste mam sie juz szykowac czy jeszcze za troche? dodam ze lekarz mi mowil ze moge miec poród koło 38-39tc ale nie myslalam ze juz :/

Gość czekoladka001
Mam podobnie więc również jestem ciekawa odpowiedzi.

Gość czeko 2
Mam podobnie wiec tez interesuja mnie odpowiedzi

hej. U mnie takie bóle jak na miesiączkę trwają już 2 tygodnie, tydzień temu odchodził mi czop tak mi się wydaje bo była to taka bezbarwna gęsta wydzielina (galaretowata). a dziś jestem już 2 dni po terminie i nic się nie dzieje więc nie wiem jak to jest:)

KOBIETY JAK MACIE DZIWNĄ WYDZIELINE, BÓLE I BARDZO BLISKI TERMIN TO SIĘ NIE PISZE NA FORUM "CZY JA RODZE?" TYLKO LECI SIĘ DO SZPITALA :/

Nie przesadzajmy że do szpitala! Bo z czym? Odchodzącym czopem? Ze skurczami przepowiadającymi? Ja dokładnie dzień przed terminem miałam juz bolesne skurcze od kilku godzin, zgłosiłam się do szpitala wyszłam na następny dzień nadal w ciąży. A bóle jak na okres miałam na kilka tygodni przed porodem. A poród 11 dni po terminie, wywołany.

Gość hmm - wprawdzie już dawno
ale ja po takich "bólach" miesiączkowych pojechałam o 6 rano do szpitala. (byłam 6 dni po terminie). tam mnie zbadali i powiedzieli, że jak urodzę za tydzień to będzie dobrze. W drodze do domu... odeszły mi wody. Ale się wściekłam i nie pojechałam do szpitala bo "za tydzień". Ale ok 18.00 jak bóle zaczęły się regularne wróciłam do szpitala i jeszcze mnie objechali, że dlaczego tak ppóźno, bo wody odeszły.. Około 23.20 urodziła, :)

Gość czeko 2
Mi lekarz powedział,ze mam jechac do szpitala jak: skurcze beda regularne, bolesne tak co 5- 7 minut lub gdy wody odpłyną czy bedzie czysta krew na bieliznie, lub nie bede czula ruchow dziecka.Mysle, ze z bolem miesiaczkowym odeslali by mnie i tak ze szpitala. Jestem tylko ciekawa czy taki ból oznacza,ze juz na dniach urodze czy moge jeszcze np 3 tygodnie czekac.