Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amaderka1988

Moja babcia zmarla wczoraj :(

Polecane posty

Gość Amaderka1988

Jakie mam prawo do jej mieszkania, skoro miala 2 corki - moja mame i ciotke - ciotka nie zyje, a mama nie chce tego mieszkania

Gość ewelciaaa223
Babcia jeszcze nie ostygła a Ty juz liczysz kase, żałosna jestes!!!

Gość halszkia
Wstydz sie! Babcie wczoraj zmarla a ty juz myslisz o korzysciach dla siebie! Ty nie masz zadnego prawa do spadku chyba ze ciotka i matka sie zrzekna na twoja korzysc w co watpie

Gość dupajasio
Byś pomodliła się za kobietę, a nie w pierwszej kolejności myślisz o mieszkaniu. Zero szacunku, nie powinnaś dostać nic.

Gość umiesz czytac
ciotka nie zyje

Gość ty gnidooooooo
ja tu myslałam ze chcesz zebysmy cie pocieszyły a ty nam takie pytanie zadajesz? gówno powinnaś dostac po babci i wierz mi babka jako duch zatroszczy sie o to ... jestem medium i czesto uczestnicze w seansach takim jak ty wydaje sie ze jak odchodzi ciało to nie ma juz nic a wiec jestes w błedzie bo teraz babka bedzie miała wiekszy wpływ na wasze zycie niz przed jej smiercią

Gość xcvbrt
bardzo cieszę się że natrafiłem na ten wątek,czy taki kontakt z duszami nie jest złem?

Gość ty gnidooooooo
to zalezy od wiary dla katolika jest złem księża zabraniają takich kontaktów inne religie sa otwarte na tego typu praktyki i zyja spokojnie

Wnuk nie ma zadnego prawa do mieszkania-dziedzicza tylko corki,synowie....Zalezy tez czy mieszkanie wlasnosciowe,czy bylas tam zameldowana.... A swoja droga-ja wylabym za babcia a nie w glowie miala pytanie komu sie teraz mieszkanie nalezy....

Gość nasze kochane dzieci
jak mama nie chce, niech pójdzie do notariusza i zrzeknie się spadku w całości. To kosztuje ok 80zł. Wtedy spadek przechodzi na Ciebie. O ile nie ma innych zstępnych, którym należalo by się to mieszkanie. No i jeszcze, czy jest ono własnościowe? Należało do Babci? Bo jeśli jakieś spółdzielcze, czy kwaterunkowe, to zabiorą i koniec. No i pamiętaj, na załatwienie takich spraw masz pół roku, a raczej Twoja Mama, bo to ona dziedziczy po Babci.

Gość ty gnidooooooo
wiesz co teraz moze zrobic babcia w taki sposób wpłynąc na podswiadomość swojej córki ze ona jednak zmieni zdanie i nie zrzeknie sie praw moze to zrobic na rózne sposoby np. snami lub opętaniem nabroiłaś i wierz mi nie dostaniesz niccccccccccc

Gość Fiorella di Salvadore
Jeśli mieszkanie było własnościowe należy się dzieciom czyli Twojej Mamie i rodzeństwu. Skoro ciotka nie żyje tylko Mamie i ewentualnym dzieciom ciotki. Jak nie miała dzieci to tylko Twojej Mamie. Twoja Mama może potem przepisać na Ciebie - podatek będzie mały bo to najbliższa rodzina. Miałam podobną sprawe ale już pare lat temu. Było kilka osób do podziału. Sprawa i sprzedaż ciągnęła się ze 3 lata.

Gość xcvbrt
ja jestem katolikiem ale nie ufam księżą ani przykazaniom ustalonych przez kościół,Biblia też po części jest zakłamana.Zmarli śnią mi się czasem w nocy udzielają rad wiele się sprawdziło .Chciałbym się skontaktować z duszami w inny sposób ale jak to zrobić?

Gość ty gnidooooooo
sam tego nie rób bo mozesz sciagnac na siebie róznego rodzaju istoty astralne najlepiej poszukaj medium ale skoro zmarli przychodzą rozmawiać z Toba we snie i udzielają rad po co ci inny kontakt skoro juz go masz

Gość xcvbrt
nie zawsze wszystko pamiętam a teraz się snią rzadziej

Gość xcvbrt
gdzie ja takie medium znajdę?

Gość ty gnidooooooo
z jakiego jestes miasta? ja osobiscie radziłabym wejść na forum poswięcone tej własnie tematyce i tam poszukała uczciwych medium o dobrych sprawdzonych opiniach bo jak wiesz w kazdej dziedzinie 80% ludzi to naciagacze

Gość ty gnidooooooo
dlaczego autorka milczy? czyżby strach cie obleciał?

Gość xcvbrt
z Trójmiasta