Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce cos zmienic

Metomorfoza od czego zaczac

Polecane posty

Gość chce cos zmienic

Bo sie wkurzylam... mam juz dosc :(i bardzo chce mu zagrac na nerwachm, a niech widzi co odrzuciL:( tylko nie wiem za co sie wziac :( włosy? makijaz?? styl ubierania?? help... ma ktos pomysł? ps. zdjec nie bede umieszczac. bez przesady... pytam tylko co zmienic w sobie zebgy bylo widac wyrazna zmiane - oczwyiscie na lepsze. Chce byc inna - i tyle.

Gość chce cos zmienic
uppppppp

Gość balungaaa
Od wlosow. Kolor i fryzura. To najwazniejsze w metamorfozie.

Okej, ale nie wiem jaki jest styl twojego ubierania, jak wyglądasz. Trudno coś zmienić, jeśli nie wie się co.

Gość balungaaa
A styl ubierania mozesz zmienic na bardziej seksowny, jesli masz np. styl sportowy.

Gość przede wszystkim zmień
swoje nastawienie psychiczne na zmianę reszta to wspomagające dodatki,także ważne bądz konsekwentna w postanowieniu w czynach,bo to się liczy

Gość chce cos zmienic
mój styl to taki.. nijaki casual city...:/ zawsze problem z dobraniem wszystkiego. generlanei co widze na wystawie to kupie

Zgadzam się co do koloru włosów, ale myślę że najważniejsza jest pewność siebie. Ja nawet jak jestem nie ogarnięta mam dużego smaila na twarzy. Co do kolorku na włosach to polecam żywe, jeśli jesteś blondynką to ostry rudy a jeśli brunetką to ognista czerwień

Gość fryzura ciuchy
to zauważa się pierwsze jeśli zmienisz uczesanie/kolor no i oczywiscie figura...jeśli masz nadmiar kilosków zrzucenie kilku działa cuda ale w zasadzie powinnaś robić to dla siebie a nie po to by eks było łyso.... bo ty obetniesz włosy, schudniesz 10 kilo a on będzie miał to w nosie i ty zaliczysz mega doła....

Gość taka laleczka z duzymi oczami
idź do kosmetyczki i zrob pazury ;)

Gość mariette
ta sukienka łądna..ale..na kolacje we dwoje w domu i do łózka:D w sam raz:)

wiesz jej chyba chodzi o to zeby facet zalowal.. jak ja w tym zobaczy nie ma bata zeby nie zwariowal sama ja kupilam :P

Gość mariette
żałował? ona niech sie zajmie obecnym a nie ex:D

Gość Prażynka_87
1. Sukienka która odkrywa co trzeba i tuszuje mankamenty 2.Sexy szpilki 3. Rzęsy takie żeby zahaczały o żyrandol 4.Róż na policzki 5. Błyszczyk na usta 6. Zadbane pomalowane pazurki 7. Perfumy które wodzą za nos Tyle powinno wystarczyć ;)

Gość chce cos zmienic
jasen, niech zaluje, przeciez nie bede do neigo wracac... a matemorfoze chce dla siebie zeby poczuc sie pewniej i atrakcyjniej... niestety jestem strasznie zamknieta w sobie szara mysza:(

Gość chce cos zmienic
no.. chudnac nie musze... waze 55 kg i jestem w miare szczupla, przy tym nawet wysoka - 172 cm, tylko mnei dobila ta cala sytuacja z jego pogrywkami.. mam juz dosc :(

Gość asdasdasdas
powinnas stac sie pewna siebie i przebojowa. to wystarczy. teraz pewnie jestes naiwniaczka, ktora co rusz wszystko wybacza facetom

Gość szara myszka....
szara myszka?moze przybliz troche jak wygladasz(kolor wlosow,dlugie czy krotkie,oczy,czy malujesz paznokcie,czy robisz na codzien make up,jakis typ ubran tez napewno masz) ciezko doradzac bez chociazby takiego opisu

Gość chce cos zmienic
szara totalnie... włosy brązowe, połdługie,takei krótsze niz do ramion, oczy brozowozielone, nie maluje się na codzien, tylko tusz i szminka bezbarwna, paznokci zapuscic nie moge.... :( no dołuje mnie ten stan juz, n=bo nie umiem sie wziac za siebie. dbam - o tyle o ile - tzn. nie zaniedbuje sie, zdrowo sie ozdywiam, unikam solary etc. ale w tlumie ludzi to gine,, jak ta szara mysza :(

Gość Prażynka_87
dobry fryzjer i kosmetyczka podpowiedzą jak cię ubarwić:) może jakieś odważne kolory ubrań cię podkreślą????

Gość Prażynka_87
a jak chcesz zrobić wrażenie na nim, to po prostu się uśmiechaj. Uśmiech najlepiej zdobi dziewczynę.

Gość ...........oj............
1. Sukienka która odkrywa co trzeba i tuszuje mankamenty 2.Sexy szpilki 3. Rzęsy takie żeby zahaczały o żyrandol 4.Róż na policzki 5. Błyszczyk na usta 6. Zadbane pomalowane pazurki i ty myślisz że przeciętny mężczyzna to wszystko zauważy?

Gość chce cos zmienic
no wlasnie mysle ze przecietny facet tego nie zauwazy... :( wyjdzcie na miasto teraz co druga taka wymalowa i odstrzelona chodzi

Gość Prażynka_87
skoro nie zauważy tego przeciętny facet to może przyciągnie tego ,,nie przeciętnego":)

Gość chce cos zmienic
"nieprzecienty : :) nie no.. marzenie :) tacy sa juz w wiekszosci zajeci