Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powaznie mówię

Nagość na obozie,pytanie do dziewczyn.

Polecane posty

Gość powaznie mówię

Jesteś pod namiotem,razem z swoim kolegą i wybrałaś się z nim na pieszą wycieczkę ,jesteś tylko z kolegą i ten twój kolega kąpie się w rzece nago a jak ty się kąpiesz?nago czy w stroju kąpielowym tak żeby nie widział twoich wdzięków?Jak reagujesz na to kiedy on kąpie się nago i nie kryje się z tym przed tobą.Proszę o jakieś sensowne odpowiedzi,z góry dzięki

Gość powaznie mówię
vera ale nie chodzi mi o twojego partnera tylko o zwykłego kolegę,bez żadnych uczuć jesteście tylko kolegami,i on się rozbiera i idzie się po całodniowej wędrówce wykapać,jak reagujesz i czy przyłączasz się do kąpieli i w jakim stroju.

Gość powaznie mówię
perwersja-A to przepraszam,za moich czasów się tego określenia nie używało,myślałem że "mój" znaczy coś innego.perwersja a jak ty byś się w takiej sytuacji zachowała?

Ja się dzisiaj czepiam. Padło na Ciebie młody. Używać-kogo? czego? określeniA, a nie określenie. Rekcja czasowników wcale nie jest taka trudna i nie ma wiele wspólnego z erekcją :p Dla mnie to zbyt teoretyczna sytuacja, bo w zasadzie nigdy nie miałam żadnego kolegi, z którym byłabym tak blisko. Dzisiejsza ja raczej nie miałaby problemu z nagością.

Gość powaznie mówię
żadna już nie ma zdania na ten temat?Ciekawi mnie wasza reakcja w takiej sytuacji

Gość gość
Jak jesteś puszczalska to idziesz z nim na golasa do wody. Wiadomo, że na kąpieli to się nie skończy. Jeżeli traktujesz go jako przelotną znajomość to się rozbierasz. Ale jak chcesz go zdobyć i/lub sprawić żeby Cię szanował to kąpiesz się w stroju/bieliźnie i nie pozwalasz na zbyt wiele. Jestem facetem i wiem co piszę.

Gość gość
dodam jeszcze koleżka ewidentnie cię prowokuje i myśli, że jak on się rozbierze to Tobie będzie głupio być w ubraniu, bo wyjdziesz na dzikuskę. A on ma ochotę popatrzeć, i jest mu obojętne, że Ty zobaczysz jego. A jak się nie rozbierzesz, to pokażesz mu, że masz swoje zdanie, i byle chłystek tak łatwo Cię nie sprowokuje. Jeszce jakby to były koleżanki (osoby tej samej płci) to można potraktować to jako wygłup/szaleństwo. Ale wtedy też bez telefonów, filmików i zdjęć, bo potem będą krążyć po kolegach.

Gość gość
dobrych parę lat już temu byłam na takim obozie, gdzie były co prawda prysznice, ale dość paskudne i chodziliśmy nad rzekę. Towarzystwo raczej koleżeńskie niż parki, ale te też były. Żeby było bezpiecznie nie chodziłyśmy same tylko z kolegami i do wody na kolejno chłopaki i dziewczyny. Dzielił nas zakręt na ścieżce i parę krzaczków. Myśmy wiedziały, że nas podglądają i my ich też podglądałyśmy. W sumie fajne młodzieńcze doświadczenie, trochę emocji, szaleństwa, swobody, także dumy ze wzbudzanego zainteresowania i podziwu. Bo potem, po kąpaniach chłopcy skakali wokół nas w wyjątkowo sympatyczny sposób. O telefony i fotki nikt się nie obawiał - szliśmy w samych strojach z ręcznikami i szamponami w ręku.