Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..!..

Czy większość dziewczyn musi się zakochać żeby uprawiać sex?

Polecane posty

Więc sam widzisz, trzeba trochę cierpliwości. Stulaj dalej głupoty, ona uwierzy że się zakochałeś i zaruchasz na pewno.

Gość 22ona22
spotykam się z chłopakiem od jakiegos czasu. nie chce z nim na razie spac, bo go nie kocham. w sumie trudno mi powiedziec, czy sie w nim zakochałam. naleze do tych osób, ze pewnie predzej mnie rzuci, niz się z nim przespie. chyba, że on bedzie bardzo, bardzo cierpliwy. czas pokaze. a Ty juz jej cos sugerowałeś? facecie, na której randce chcecie sie przespac z dziewczyną? tzn nie chodzi oto, ze powiedziecie, ze jest ładna i fajna to na 1 :p ale jesli widzicie, ze ona niby "pożądna" to oczekujecie, ze kiedy to nastąpi? po miesiącu, po dwóch, po roku?

Gość Lilly Evangeline*_
dominik ty paskudzie:P nie wiesz kim jest ta dziewczyna - nie wszystkie lecą expresem :P

to jest tak jak z facetami....jedne osoby plci meskiej musza sie zakochac a dopiero pozniej przespac sie z dziewczyna a inni nie....tak samo jest u kobiet, ja osobiscie musialabym sie bardzo mocno zakochac

''na której randce chcecie sie przespac z dziewczyną? tzn nie chodzi oto, ze powiedziecie, ze jest ładna i fajna to na 1 ale jesli widzicie, ze ona niby "pożądna" to oczekujecie, ze kiedy to nastąpi? po miesiącu, po dwóch, po roku?'' Jak kobieta po tygodniu znajomości nie ściąga majtek i nie rozkracza nóg to znaczy ze jest chora na głowę. Z taka kobietą należy sobie dać od razu spokój i zasugerować psychiatrę, bo cos z psychiką jest nie halo.

"Z taka kobietą należy sobie dać od razu spokój i zasugerować psychiatrę, bo cos z psychiką jest nie halo." :D

Gość mr.julian_
Spotykamy się już trochę ponad miesiąc więc jak dla mnie to już czas. Tydzień temu jej sugerowałem tzn. po randce ją odwoziłem i zapytałem czy może nie weszłaby jeszcze do mnie to się wykręciła. Teraz będę próbował dalej, bo ona jakaś nieśmiała to raczej nie jest. Dominik, twoje podejście i wyobrażenie o kobietach jest łagodnie mówiąc ostre i radykalne :D

Gość kobieta ktora idzie do
lozka bez milosci nie szanuje sie

ja z moją eks spałem na 2 randce tak na sciagnelo., z obecna po 4 miesiacach, i zaczyna mi byc cora zgorzej w seksie z nia, nie mozemy sie ,,dograć'' w łożku zaczynam myślec naprawde o jakiejs kochance na boku....

Gość wypowiem się tu
myślę że większość kobiet które decydują się na seks z facetem jest zaangażowana emoconalnie. Pragnę podkreślić że seks z ukochaną osobą ma zupełnie inny wymiar i sprawia milion razy więcej przyjemności niz gimnastyka.

Gość wuzetka lub kremowka
najmniejszy wklad uczuciowy jaki mialam w pierwszy sex to z moim obecnym chlopakiem. po ok miesiacu znajomosci poszlam z nim do lozka i ten dzien liczymy jako poczatek naszego zwiazku :P ale generalnie idac z nim do lozka na nic takiego nie liczylam. lubilam go, uwazalam, ze jest fajnym facetem ale od tej fajnosci duzo bardziej pociagal mnie fizycznie i chcialam z nim pojsc do lozka nie liczac na nic wiecej. a ze w lozku byl obledny to stwierdzilam, ze usidle go na dluzej ;)

Gość z tego co czyyytam
Tak cwoku i spierdalaj z damskiego forum bo zaraz pomyslmy ze jestes gejem:)

Gość jakie to romantyczneeeee
ja mam zasady, że nie idę do łóżka po kilku randkach ale poznałam kogoś, kto tak na mnie działa że ... hmmhmm :classic_cool:;)

Gość OlciaOlcia_19993_wawa
Hm... według mnie to tak połowa:) Kobiety są bardziej romantyczne i dla nas to nie jest jakiś SPORT :P Zrób kolacje, zapal świece, włącz nastrojową muzykę. Winko i te sprawy. Powinno zadziałać :) Ja osobiście wskoczyłabym w ramiona :) I wcale nie trzeba kochać chodz są wyjątki ale małe. Wystarczy że jest chemia i chodz maleńkie uczucie:)

"Pragnę podkreślić że seks z ukochaną osobą ma zupełnie inny wymiar i sprawia milion razy więcej przyjemności niz gimnastyka" gówno prawda... często za dużo miłości właśnie przeszkadza w łóżku...

Gość wredny troll
ja moge sie przespac z facetem jesli przyjdzie na to odpowiednia pora :) zalezy co facet reprezentuje sobą, i chodzi tez o to czy facet ma odpowiednio dużą najseksowniejszą część męskiego ciała czyli mózg :)

"Kobiety są bardziej romantyczne" akurat to zdanie na tym forum brzmi dość dziwnie...

Gość wredny troll
ja myślę racjonalnie nie dzialaja kwiatki kolacyjki tylko na zachowania facetow ktore swiadcza badz nie o tym czy chce mnie tylko zaliczyc, drogie panie pewnie nie wiecie ze faceci potrafia czekac na kobiete pol roku by ja tylko przeleciec lub byc z nia i miec jako prywatna prostytutke, i wmawiac jej ze ja sie kocha :) :o faceci sa slabsi psychicznie od kobiet i takich frajerow niszcze emocjonalnie :)