Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość $$$$money

ile zarabiacie na rękę i na ile osób

Polecane posty

Gość $$$$money

jestem ciekawa mam 2700 na łapę na samą sibie jak jest u innych? państwowoa firma 10 lat pracuję

Gość Fafnoście
ja dwojka 468 zl

Gość my na dwoje 5000

Gość snake33
ja co m-c ok 2100 netto, plus premia czasami, średnio ok 2600 netto i mój facet ok 4000 netto...mamy jedno dziecko

Gość asdcxzasd
na dwoje...3000...czynsz 600pln,oplaty 300,oboje palimy... Nie biedujemy,nie narzekamy,nie mamy kredytow.Dajemy rade...ale chyba tylko dla tego ze malo przebywamy w domu,wiec i mniej wydajemy.

Gość polka w niemczech :(
hmmm ciekawe gdzie tyle wyciągacie chyba przy drodze?

Gość pracuję w międzynarodowej
firmie i zarabiam prawie 6000 a mąż (w innej firmie) też ok 5-6 tys. ja mam 27 lat, mąż 29 można w polsce godnie zarabiać? można :)

Gość maqmba210
Ja ok 3 tys. mąż 3.5 mamy dwójke dzieci . Cięzko nieraz

Gość samotna jedyneczka
ja mam do ręki 3000, ale za wynajem idzie co miesiąc 1500 więc tak jakbym zarabiała 1500 :( Jestem samotna - da się wyżyć. Pracuję ponad 2 lata.

Gość snake33
Do polka w niemczech..... Widocznie można w Polsce zarobić, niekoniecznie trzeba wyjeżdżać z kraju i udawać po powrocie, że się ma wspaniałą pracę....sytuacja już dawno się zmieniła.... I kochana nie "wyciągamy" tego przy drodze....

;O:O:O:O co to za prace macie?????? :O jacys sami bogacze sie wypowiadaja

Gość taa niedobra pupa
Był tu topik o zarobkach nauczycieli, i wszyscy się na nich rzucali, że zarabiają za dużo - ok. 1400 na rękę :(

Gość $$$$money
samotna jedyneczka kurcze byłam w podobnej sytuacji co z tego że zarbiałam jak na chatę szło połowę, teraz sie to zmieniło ale rozumiem że nie jest Ci lekko

Gość $$$$money
ja mam pracę w administracji publicznej i zarabiam średni w porównaniu z innymi

Gość ghghgggfffggff
Ja 1200, mam 19 lat i zaraz zaczynam drugi rok studiów. Z tymże nadal mieszkam z mamą, i początkowo chciałam dokładać się do utrzymania, ale wyszło tak, że średnio 600 zł sobie odkładam na konto. Poza tym mam alimenty od ojca, 1000 zł.

Gość Fafnoście
zeby ktos mogl zarabiac nic nie robiac tyle kasy ktos musi jebac za grosze:)

Gość złota szyszka 12
ja z chłopakiem mamy swoja firme, dochód miesieczny około 10 000 czasami nieco wiecej, mamy półroczna corke, jest ok, stac nas na wszystko, ale jeszcze kilka lat temu chłopak zarabiał 800 zł w firmie Press-service!!!!,banda oszustów i wyzyskiwaczy..nie szło wyżyć..przykre to dla nas jak wspominamy, ale odbilismy się od dna, własną pracą i idzie to osiągnąć w Polsce także - nie tylko za granicą, takze u nas okej, ale pomagamy rodzicom tez z tego, bo mają długi.. więc też odchodzi 1500 zł co miesiąc. no ale jak nie pomóc rodzicom, którzy kiedyś starali się zebyśmy my wszystko mieli.

Gość efgasdlkjfawg
do złota szyszka 12 a gdyby nie chłopak to ile byś zarabiała? pytanie było do kobiet!

Gość polka w niemczech :(
oczywiście , ze da się zarabiać w Polsce dobrze - hahaha uśmiałam się moja mama uczciwie przepracowała 25 lat jako księ gowa dziś ma 700 zł emerytury , mam 5 rodzeństwa czasem brakowało nawet na chleb! jestem po studiach mgr w Polsce zaoferowano mi 1100 zł ! szok w niemczech zarabiam 2000 euro , chyba jest różnica... pozdrawiam Polaków wierzących , że dużo się zmieniło w naszym kraju , gratuluje dobrego nastroju

Gość złota szyszka 12
my mamy wspólną firmę - ja pracuję i on, razem ją prowadzimy - ja jestem od jednego działu on od drugiego, także uzupełniamy się i on nie mógłby istniec beze mnie a ja bez niego.

Gość efgasdlkjfawg
toi super szyszko, gratuluję :-))) ideał :-) życze wam wszystkiego dobrego :-)

Gość taa niedobra pupa
Mi się zdaje, że tu tylko osoby dobrze zarabiające się wpisują - tak samo jak na topikach o wzroście i wadze, wszyscy mają niedowagę albo anoreksję - przeciętnie 170 i 50 kg....

Gość zarobki jak zarobki
ja 2tyś z haczykiem w jednej firmie partner 2.500 w innej. Mamy po 23lata. wynajmujemy mieszkanie 2pok z opłatami 1500..

Gość $$$$money
ta m ądra z Niemiec, nie porównój emerytur naszych rodziców do naszych zarobków bo nie o tym jest temat moja matka też ma 1100 emerytury po 40 latach ale ja mam 2800 na łapę i puytam się co w związku z tym, nie pytam o emeryturę mojej matki ile ty w tych niemczech masz? sprzątasz? fabryka? masz wyższe wykształcenie?

Gość złota szyszka 12
efgasdlkjfawg -- dziękuję, ale uwierz mi, ze czasami myśleliśmy, że nie damy rady - ja wcześniej pracowałam w sądzie i zarabiałam 1300 zł, a on 800 zł...to zobacz jakie mieliśmy życie - jak szło 1100 na mieszkanie.. 1 miesiac nie moglismy uwierzyc - taka radocha była w dupce, jak interes wypalił:):P:P:P i stwierdzam - że własna firma to wPolsce najlepsze rozwiązanie na zarobek kiedys zarabialiśmy tez mało bo nas wyzyskiwali - bylismy młodzi, teraz mamy po 23 i 24 lata:)

Gość zarobki jak zarobki
złota szyszka 12 a jak wpadliscie na pomysł że to akurat to????

Gość Robotnik majowy
Ci którzy piszą że zarabiają po 3 patyki na rękę to pracują po 300 godz miesięcznie, taka jest prawda. Wcześniej się dziwiłem co oni tyle zarabiają skoro wiekszość dostaje po 1300, ale teraz już wiem jak jest, bo pracowałem w dwóch firmach dorywczo i troche się nasłuchałem. 12 godzin pracy, świątek piątek i te 3000 im wychodzi. Także jak już piszecie swoje zarobki to piszcie ile godzin przy tym zarobku wyrabiacie.

rozmyślam z mężem, jak tu założy działalność - bo bez tego mój mąż niestety nie odnajdzie na się na rynku pracy, to pewne zobaczymy, co wyniknie z tych rozmyślań.