Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość $$$$money

ile zarabiacie na rękę i na ile osób

Polecane posty

Gość Mamy jedno dziecko.........
Ja zarabiam 4 tys. netto w państwowej firmie, a mój mąż 2600 netto w prywatnej. Ja mam 28 lat, mąż 31.

Gość a ja zarabiam 2000
na cztery osoby i co Wy na to?

Gość a ja zarabiam 2000
a dzieciom trzeba dac jesc

Gość złota szyszka 12
poza tym, no pochwal się w jakiej branzy jesteście - gdybyscie mieli interes nie miałabys oporu zeby napisać tak jak ja np: mamy czasopismo, albo zajmujemy się budowlanką albo prowadzimy klub albo mamy restaurację moglabys cokolwiek napisac, ale jestes tak pusta, ze nawet pomysłu nie masz a tym którzy chcą rozkręcić coś swojego --- POWODZENIA!! uważam, że to najlepszy sposob na odbicie się.. i wykorzystajcie swoje umiejętności - ja potrafiłam obsługiwac sie Adobem Photoshopem i mi sie przydało:)

szukasz pomyslu na biznes to wysil ta tepa mozgownice :) nikt z was sie nie dowie po co stwarzac sobie konkurencje a dodam ze to czym sie zajmujemy jest na prawde "rzadkie" w Polsce.

Gość psotdotdot
ja mam 2000 na rękę - pracuję rok, 8 godzin i ani chwili dłużej, premia co pół roku, podwyżka co pół roku, weekendy wolne, mój mężczyzna ma średnio 7 000 - 8 000 miesięcznie, pracuje jeden weekend w miesiącu, prowadzi szkolenia i jest współwłaścicielem firmy, zazdroszczę mu ale też lubię to, co robię sama więc jest ok Choć jak wstaję rano o on sie tylko przekręca na drugi bok to mnie krew zalewa

Gość złota szyszka 12
skoro to co robicie jest rzadkie w Polsce moze Twoj mąż jest "suczką", a Ty burdel mamą? skoro pisałaś ze jego zarobki to również twoje zarobki :P:P:P:P:P ZNALAZŁAM CIE NA NASZEJ-KLASIE jak nie chcesz wstydu, to nie pisz bzdur bo dam tu linka i sie spalisz dziewczynko:)

nie mam wkladu ale jestem jego zona i mam taki sam dostep do pieniedzy jak moj maż:) heh chyba dośc oczywista w sprawa ,wkoncu jesteśmy rodziną:)

Gość złota szyszka 12
no to to nie są twoje pieniądze tylko pieniadze twojego męża, a ty z nich lubisz korzystać moze tak napisz:)

Gość złota szyszka 12
na moich oczach chyba usunełaś!!!

złota szyszka 12 ulzy ci to jak napisze?:"Tak to pieniadze mojego mezaale moge nimi szastać jak chce";););) ale jestes nie rozgarnieta masakra...

Gość hjhjhjhjhjh2121212
dawaj linka szyszka!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hghghghghghghgh
ej screena moglas zrobic :) co tam wyczytalas na jej koncie szyszka?:) fajna babka z Ciebie tak w ogole, piona!

Gość hahahahaaaaa
no rzeczywiście jennifer, jakąś po tobie nie widać. Raczej jesteś z takich dziewczyn co by miała 25 letnie BMW to byś dała 30 fotek. A jak narazie to widać że mieszkasz w jakimś ciasnym mieszkanku, jeździsz nad bałtyk i nosisz jakieś bluzeczki z bazaru za 10zł. A po za tym nie trzeba znać się na psychologi żeby wywnioskować z twojego pisania typu: "kupujemy mieszkanie, dom, 3 samochody i otwieramy 3 nowe firmy" że bujasz w obłąkach. Więc jak to z tobą jest? Napisz w jakiej branży robi twój mężulek, jakie ma obroty to może uwierze.

ale mi ciolku nie zaleze zebys wierzyl ,nie powiem co robi moj maz i tyle kazdy by chcial wiedziec ,tymbardziej ze w interes malo wkladasz a duzo wyciagasz:)

Gość złota szyszka 12
link juz nie działa zdazyłam zrobic screena - nawet na zdjeciu ma napisane jennifer :P:P:P przypatrzcie się a ona na moich oczach usuneła konto, bo jak odswiezałam strone to sie pojawiło ze nia ma takiego profilu... zapiszcie zdjecie sobie i powiekszcie..

złota szyszka wiesz co radze sie wybrac do dobrego psychologa na zdjeciu jennifer hahahaahhaa bo padne :) trzeba byc popierdolonym zeby takie bzdury wymyslac jesli ty potrafisz tak klamac ze ja niby na towich oczach usowm konto robisz sie poprostu malo wiarygodna a zatem nie wierze wnic co pisalas powyzej:)

Gość złota szyszka 12
no i coo????

Gość złota szyszka 12
to byłas ty , poniewaz w opisie do nk talk miałaś to(na gorze w profilu)--------to ja zawsze piękna i bogata ,najbardziej przez was uwielbiana to samo co tu na forum, no chyba, ze to zbieg okolicznosci to najmocniej Panią przeprafafffaaammm:P