Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość $$$$money

ile zarabiacie na rękę i na ile osób

Polecane posty

Jennifer Ty nieźle pierdolnięta jesteś, znam kilka takich osób, którym można w twarz udowadniać, że kłamią a one się tylko śmieją i dalej twierdzą swoje. to się leczy.

Gość złota szyszka 12
jeszcze powiedz, że masz meża woła który siedzi z tobą cały wieczór na kafffe, Pan biznsmen nie ma co:):)

Gość złota szyszko uważaj lepiej
bo kroczysz ścieżką Gwarkowej Freli i stoczysz się jak ona, jeśli zaraz nie zboczysz.

jennifer - przeciez Ty i to wszystko co piszesz to jedna wielka sciema, te Twoje zdjecia naleza do jakiejs innnej dziewczyny, pamietam nawet jak zakladala topik i sie pytala jak wyglada - skopiowalas od niej i sie podszywasz i jeszcze wymyslasz jakies farmazony o super kasie itd - hahaha teraz mi sie wszystko ulozylo ;D

Gość no jenniferka tak zawsze
łodzianka z bloku nr 8 :-(

Gość ?????
2500 euro i mąż tyle samo na 5 osób

Gość złota szyszka 12
złota szyszka jest upodlonym kudłatym kundlem w obliczu jenniffer pierwszej mocnej, jak mogłam pokazac swiatu prawde..ach ja zła...

tylko po co takie cos to nie rozumiem

Gość hjhjhjhjhjh2121212
juz rok temu "zarabiala" 50 tys i dziwne ze zarobki sie nie zwiekszyly.....

Gość złota szyszka 12
hjhjhjhjhjhjhjh121212121 -----zrobilam screena i mi nie wierzy! a według Was to ten sam lachon?

studiowalas zaocznie i siedzisz na dupie żerując na kasie męża, którego złapałaś na bachora buahahhaha, co za niemota z Ciebie. mam nadzieje, ze męzuś sie ocknie ktoregos dnia, ze ma żoneczke nieroba i tępotę w dodatku bez studiow (zaoczne na prywatnej uczelni w zadupiu to nie studia) i Cie kopnie, zostaniesz sama z dzieckiem i 500 zł alimentów :) szkoda mi Cie.

dobra kochani idziemy z meobaraszkować troche:) bo nudno sie tu robi a ciebie zlota pozdrawiam i dziekuje ze przyrownalas mnie do tej ladnej dziewczyny ze zdjecia jest mi bardzo milo:):*.Dobranoc wam:*

i p co zyc kafereria i chwaleniem sie czyms co sie nigdy nie wydarzy

bo to w bajkach tylko tak jest jak piszesz jeniferko :-(

Gość Paulaa87
szyszka ten sam lachon jak nic!!! zobacz, że identyczny dziubek robi :D

Gość jenifer jestes dnem
heeh siedza razem na kafe i sie nabijaja, haha naprawde zazdroszcze wam pomyslu na udany sobotni wieczor. Wiesz nie znam chlopa co by to bawilo i to takiego powaznegohahaha

Gość złota szyszka 12
jennyyyy nie ma sprawy, jesli lubisz byc zakłamana, my Ci to udostepnimy, prawda laski?:) złota szyszka, tak sie kulała ze śmiechu dzis, ze jej całe złotko zeszło i jest szarobura przy tobie .. zycie a odnosnie innego watku --- to gdybys wydawała na perfumy 1000 zł to znaczyłoby ze normalna nie jestes, albo , ze nie jestes cywilizowana - i wylewasz na siebie perfumy...hahaha wiesz, był taki film "gości goście" i tam taki koles tak smierdział, był ze średniowiecza - i nie wiedział co to perfum i nalałsobie cały do wanny i sie wykąpał - inteligencja ta sama co u Ciebie:)

dobra tam, dajcie spokoj, ona jest chora psychicznie. ludzie, którzy sa bogaci albo chociaz dobrze zarabiaja nie chwala sie tym na prawo i lewo w kazym temacie na kafeterii, bo zwyczajnie wieczory spedzaja albo na ciezkiej pracy, by te pieniadze mnozyc, albo na swietnej zabawie w strefie vip ze znajomymi, albo jak maja kilka dni wolnego to jada na malediwy. bogaczka z 50tys miesiecznie nie siedzi na kafeterii dzien w dzien.

Gość złota szyszka 12
hjhjhjhjhjhjjhjhjh121212121 ale Ty jestes zajebista:) czesto siedzis z na kaffe? jak widac autorka zawsze wymieka:)

Gość hjhjhjhjhjh2121212
nie zadkoscia tu zagladam ale ona mnie draznitylko ile to nie zarbia ble bleble a dom 200m chce za 500tys po\stawic to widze ze cienko z kasa u niej ;)

Gość dwa plus 1
ok 6 tys. zł i bez kredytów. da się wyżyć, choć na "żyć" nieco mało...