Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfewfgwefrewfer

czy mozna kupowac w sklepie bluzki i sprzedawac drozej na allegro?

Polecane posty

Gość gfewfgwefrewfer

zastanawiam sie hipotetycznie;)

Gość A KTO CI KUPI
SKORO W SKLEPIE BĘDĄ TAŃSZE - KTO TAKI GŁUPI BĘDZIE. SAMA BYŚ KUPIŁA ?

Gość gfewfgwefrewfer
kupie bluzke za 10 a sprzedam za 12 plus przesyłka?

Gość ja sie o to nie martwie
hipotetycznie mozna, nie jest to zakazane. na tym handel polega

Gość sskakankaa
ja mieszkam za granicą i tutaj dużo polaków kupuje ubrania a sprzedaje na allegro dużo drożej :/ np bransoletki które ostatnio były na przecenie za 50 centów na allegro widziałam po 20 zł :/

Gość zawsze znajdą się
głupcy którzy myślą że na allegro jest taniej:P albo ludzie ze wsi którzy nie mają dostępu do sieciówek

Mam znajomych co kupują ubrania z Primark za śmieszne pieniądze lub w sklepie Next szukają promocji i sprzedaja to w PL i całkiem nieżle zarabiają jak widzę te ceny to masakra tu te sklepy są tanie tzn w UK

no coz... producent produkuje, sprzedaje za cene, w ktorej poza kosztami jest marza, sprzedaje to hurtownikowi, hurtownik narzuca swoja marze i sprzedaje sklepom, ktore z kolei narzucaja swoja marze i sprzedaja nam. to na takiej zasadzie jest.

Gość sskakankaa
teraz 56 zł a jak oglądałam z kumpelą jakoś m-c temu to na allegro były one nawet po 70zł

Gość mala.miiiiiiikkkkkkkkkaaaaaaa
a do jakiej kwoty mozna tak sprzedawac na allegro

do dowolnej kwoty. mozesz sprzedawać i gówno po cenie złota. inna sprawa czy ktos ci to kupi ;)

Gość sskakankaa
często jak są przeceny i ciuchy za 1euro czy 2 euro to widzę jak Polacy kupują po kilka sztuk z każdego wychodzą potem obładowani tymi torbami i wiadomo że wszystko na allegro pójdzie za dość wysoką cenę! Mam nawet znajomą która kupuje tu w szmateksach markowe ciuchy next h&m tally wejl itp a potem wysyła dużą paczkę do siostry a ta sprzedaje to na allegro dużo ma z tego kasy bo ona płaci za sztukę od 50 centów do 2 góra 3 euro

Gość gość
A czy ktoś doliczył kwotę na samolot, bagaż, przesyłkę, prowizje np. allegro za wystawienie i sprzedaż? lub inne koszty które ponosi sprzedawca np. ZUS. kto nic nie robi to tylko narzeka. Jeśli ktoś mieszka w UK i może sobie biegać do Primarka i szukać przecen to może tak mu dobrze. Myli się ten kto myśli że za 1 czy2 funty kupi cos ładnego. Polecam lecieć wydać na samolot i zrobić zakupy i nie narzekać ze coś u nas też można kupić.