Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GirlRosee

Co to za insekt?????!!!

Polecane posty

Gość GirlRosee

Od dawna miewałam uczucia że mam wszy , ale po oglądaniu głowy i wyczesywaniu jej żaden obiekt nie wyskoczył . Dawno temu zobaczyłam na uchu insekta który po chwili zwiał , Dwa dni temu zauważyłam na rece takie coś http://www.pasozyty.com.pl/assets/images/fotki/Cimex_lactularius_plusawka_domowa_plusawki_skora_skura_pasozyty_pasozytnictwo_pasozyt_owady.jpg ten piąty ... Nie mogłam go zabić a gdy to zrobiłam szczelił nie sądze żebym miała w domu pluskwy nie zauważyłam żadnych zmian skórnych ani zapachu... Czasem mam przeczucie że łupież który pojawia się od czasu do czasu jest bardziej zaokrąglony. Martwię się bardziej o wszy czy pchły gdyż nie dawno z nami zamieszkał kot . Co to mogło być?

A kot nosi obrożę przeciwpchelną? Jak nie to koniecznie musi. Nie mam pojęcia co to może być za robak, ale nie ma co zakładać najgorszego, zwykły jakiś lotny mógł akurat wlecieć i usiąść :)

Gość GirlRosee
nie nie nosi gdyż jest zbyt młody ;\ ale dzięuje podniosłaś mnie na duchu

Gość Nnabijacz
To ppewnie pchly

Gość pancake sweet
"Nie mogłam go zabić a gdy to zrobiłam szczelił" :D:D:D takich teraz polakow mamy :D co wlasnego jezyka nie znaja :O