Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez tabletek

dziewczyny pilnie kupię mercilon albo novyette

Polecane posty

Gość bez tabletek

nie ogranęłam się, żeby pójśc do lekarza po receptę, obecnie biorę mercilon, ale moge kupic tez novyette bo maja prawie ten sam sklad i tez juz je kiedy bralam. Nie mam kasy zeby isc prywatnie do lekarza, a panstwowo bede z 2 tyg czekac:/ moze ktoras z Was ma na zbyciu opakowanie albo receptę. Jestem z Warszawy.

idz do apteki i powiedz jaka sytuyacja albo do nfz ( jesli tam chodzisz ) popros o rp

Gość bez tabletek
nie sprzedadza mi w aptece bez recepty :/ a myslisz ze jak pojde do nfz to mi dadza od reki recepte i tak po prostu mnie przyjma?

Gość bez tabletek
wiecie co a obok mnie jest szpital ginekologiczny, mysliscie ze jest szansa zeby tam dostac recepte czy mnie wywala z taka sprawa?

Gość bez tabletek
swojego lekarza rodzinnego mam w radomiu:/ a mieszkam w warszawie, wiec nie da rady:/

Dziwne, ale dobra. Niektórzy prywatni ginekolodzy recepty powtarzają za niewielką opłatą, a Ci na NFZ czasem zostawiają pacjentkom recepty w recepcji, żeby nie musiały czekać na wizytę. Podźwoń, przedstaw sytuację i popytaj, do tego szpitala też się przejdź, ktoś się na pewno zgodzi.

w wyjątkowych sytuacja sprzedadza wiem bo sama czasem musze zrobic wyjatek i sprzedac tabletki ( jestem farmaceutka )