Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samottnaa i smutna dziewczynaa

Ile najdluzej byliscie bez faceta/ kobiety?

Polecane posty

Ja juz jestem sama pol roku i mam dosc tej samotnosci.W realu nie mam mozliwosci nikogo poznac. Przeciez wiadomo nikt nie bedzie zaczepial mnie w sklepie czy na spacerze.Igdzie nie wychodze sie bawic- wyroslam juz z tego.W pracy same kobiety- wszsytkie juz mezatki albo maja facetow. Meczy mnie ta samotnosc, samotne wieczory.Nie ma sie do kogo przytulic, pogadac.Juz nie wspome o bliskosci, caluskach i seksie.Mam 25 lat.

Gość bababababababab papapa
14 lat

Gość Nie rozumiem dwoch rzeczy
- nie masz przyjaciol? - nie kochalas exa?

zaloguj sie na sympatii , tam znajdzie cie ktos,,a moze ty kogos , znam juz pare osob co meza tam znalazly,serio

Gość Pupciaan
Ło jeza ta wyje bo pół roku z nikim nie jest, mi wlasnie mija 5 rok i co? To już powinienem skoczyć z mostu na Twoim miejscu. Korzystaj z samotności, rozwijaj się itd Bycie singlem to też dobra sprawa. Boże te baby...

Gość pol roku to malo
a cie juz cipsko swedzi i chcesz komus dupy dac

Gość staruszka krysia
2 lata juz bez partnera i juz mi zaczyna doskwierac samotnosc

Gość taka jedna tam...
5 latek...to fajnie ze sa jeszcze tacy faceci ja wiernie czeklam 7 lat na goscia,byl w USA a jak wrocił...to sie spotkalismy 1 raz...i stwierdzilam..ze pomimo telefonow maili to zupelnie obcy gosc. do tego crazy..i powiedzialam bay a ostatni...to porazka totalna...zastanawiamlam sie ile mila jednoczesnie na tapecie,i czy kazdej szczerze patrzyl w oczy i mowil to samo... no rzygac sie chce,,,, moaj znajoma jest szczesliwie zakochana majac 50 lat pocieszam sie jeszcze kilkanascie lat i ja bede happy;-)))))

Tak bo ogolnie jestem sama.Nie mam rodzicow.Znajomych prawie nie.Mieszkam sama. Ja jestem osoboa ktora nie cierpi byc sama. Wiadomo kazdy ma potrzeby i dla mnie bliskosc seks jest bardzo wazne. A co jest dobrego w byciu samemu. Moze jak sie jest mlodszym to jest inaczej.

Zawsze możesz upatrzyć sobie jakiegoś fajnego typa i wpaść na niego z kawą na zakręcie, jak Julia Roberts ... a później to już się samo potoczy ;-) Ewentualnie wysyłać sms-y na przypadkowe numery :D

jak jesteś z Trójmiasta i masz na imię Kasia to ja się z Tobą umówię z chcęcią <stopka>W życiu piękne są tylko chwile..niestety </stopka>

Gość temp58
samotna i smutna... ... a ladna jestes? :) tylko bez sciem ;)