Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężko, coraz ciężej

samobójstwo, warto?

Polecane posty

Gość ciężko, coraz ciężej

żyć i cierpieć czy odejsc na zawsze?

Gość smutnajaja....
tez sie czasem zastanawiam...

Gość Pan Biznesmen
warto 🖐️

Żyć ! Nie ma nic gorszego od samobójstwa. To jest całkowite wykreślenie jakiejkolwiek szansy na lepsze życie. A w końcu przyjdą lepsze dni ;*

Gość Cagy
Na pewno warto żyć. A każde cierpienie kiedyś się kończy. Co Cię dręczy? Napisz, może trochę Ci ulży, albo spojrzysz na życie z innej perspektywy.

Gość Pan Biznesmen
marzę o tym żeby co najmniej 20 milionów nierobów, zwyrodnialców i zwykłych popieeerrrdoleńców żyjących w tym kraju nad Wisłą popełniło samobójstwo... PS: jeżeli się nad tym zastanawiasz na serio to przegrałaś życie z kredensem i już powinnaś skakać z 10 piętra :)

nie warto...lepiej soie dreptac eszcze o tym świecie..chociaz może warto...zależy ile potem ci odszkodowania zapłacą...:-D

Gość Onibaba
Na stare lata każdy organizm popełnia samobójstwo

Gość bedziesz zalowac do konca zyci

Gość tyle w tym temacieee
z kretesem kretynko a nie kredensem ;D pani z koziej dupy a nie biznesmen ludzie nie popelniaja samobojstwa, gdyz sa tchorzami i chocby toneli to sie brzytwy chwyca, nadaja jeszcze sens swojemu zyciu, oszukujac sie don konca, bo ich zycie jest go pozbawione, i dobrze nie zdawac sobie z tego sprawy, inaczej wiekszosc by sobie je odebrala, tchórze ale najwiecej maja do pisania, hiporkyci ja kocham zycie, bo jest fajne i interesujace, ale z rownie wielka ciekawoscia odejde na tamten swiat

znaczy sie kretynie, ;)

do autorki- przestan robic z zycia szopke, wyluzuj, potraktuj je jak przygode, nie wiesz co sie jutro stanie, stan sie wojownikiem,musisz sobie zdac sprawe z tego ze zycie takie jest i nabrac dystansu do tego a nie sie zabijac, umrzec jeszcze zdazysz, smierc cie nie ominie, choc kto wie... ;)

Gość pujdziesz do piekła
ja chciałem popełnić i przyśnił mi sie sen dziecko powiedział ze jak to zrobie to pujde do piekła pokazało mi jeszcze własny pogrzeb

Piekło nie istnieje. :P Pytasz się czy lepiej żyć i cierpieć. Otóż nie da się cierpieć cały czas, uwierz mi. Może nie będzie ci kiedyś do śmiechu, ale jeszcze będziesz się dziwić że o tym myślałaś/łeś.