Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Von Bonnie

Która wam się najbardziej podoba i dlaczego?:)

Polecane posty

Przeciez ja nie napisalem tego wcale ze tak robia :D wyglupiamm sie tylko no. Moze sa po prostu przyjazne i wesole, ludzie bardoz lubia wesole osoby i tyle. Ty myslisz ze za wyglad? Mysle ze sie mylisz :)

pśp: przykro mi, lubie jak sie wkurzasz, tak wiec... :D A przedszkole to zbyt wysoki poziom by chyba byl :D Wole tutaj Ciebie pomeczyc, a tak w ogole to... Idziesz spac czy nie?! :D

Gość Von Bonnie
ale przecież nie raz słysze, że są ładne i się fajnie ubierają, więc? ..

Gość Von Bonnie
teraz już z licka.. a z resztą kumplują się ze starszymi do 20, 23 lat...

Gość Von Bonnie
dobra!! opiszcie je po kolei i daje spokój i ide spać. Ok?

Gość Drzwi królika
Wyglądają jak idiotki. Ludzie lubią idiotki.

Gość Von Bonnie
przed czy po przemianie?;P ps. mam nadzieje, że ktoś opisuje..

Gość Drzwi królika
poza tym,to ze zaczniesz wyglądać jak jedna z nich, nie znaczy,ze zaczną cię wszyscy lubić

ok ja je opisze <stopka>''If you never take a risk, you will never know what changes u need to make. Each arrow leaves a memory in ur heart, and it is the sum of those memories that will make you shoot better and better...'' P.Coelho http://www.voila.pl/136/n1iyv/?1 :) </stopka> <stopka>''If you never take a risk, you will never know what changes u need to make. Each arrow leaves a memory in ur heart, and it is the sum of those memories that will make you shoot better and better...'' P.Coelho http://www.voila.pl/136/n1iyv/?1 :) </stopka> <stopka>''If you never take a risk, you will never know what changes u need to make. Each arrow leaves a memory in ur heart, and it is the sum of those memories that will make you shoot better and better...'' P.Coelho http://www.voila.pl/136/n1iyv/?1 :) </stopka>

Gość Von Bonnie
no to opisz każdą z osobna..

Gość Von Bonnie
proszę was.. nie rozumiecie zwykłej proźby? każdą z osobna..

1 ( z lewej) ma fajna koszule ale beznadziejne wlosy jakies takie rude mogla by je chociaz przerarbowac wyprostowac cokkolwiek z nimi zrobic .. i przecietna jest 2 - .... hmmm jest okropna styl do mnie nie przemawia ale chociaz jest oryginalna i nie boi sie tak chodzic za co + najgorsza chyba z wszystkich 3 - wlosy ma okropne zbyt blond naprawde bylaby ladna gdyby je przyciemnila ubrana jest chyba fajnie chociaz nie dokladnie widac:/ 4 przecietna przypomina mi troche renee zelweger jak taka mala swinka :) ale nie jest brzydka naprawde przecietna nie sa jakies oh ah zeby miec duzo znajomych .. pewnie po prostu czesto bywaja w roznych miejscahc i sa przebojowe , ot cala tajemnica

Nikt Ci nie powie co o Tobie mysli, bo sie boisz przyznac ze jestes na zdjeciu :D

Gość nezabuda
lesbusie!

Gość opiszę ci ja je
1 z lewej- trudno cokolwiek powiedzieć bo ma otworzoną japę 2. co za dużo to nie zdrowo i fakt Fiona po przemianie. Tu wygolone włosy, tu paseczek, to krateczka, tu pieszczoszka 3.Candy Girl? 4.najbardziej naturalna

Gość Von Bonnie
1. Jest rozjebana i ma zawsze dziwne pomysły i teksty. Ma oryginalną twarz. Taką przyciągającą oko. 2. Ma duże powodzenie, swój styl, ma podobno w chuj talentów, muzyczno-plastycznych. 3. Gaduła w chuj, zagada cię na śmierć, fajnie się ubiera w lumpeksach, umie englisza perfekcyjnie bo była tam gdzieś rok. 4. Druga gaduła, pocieszna i miła, wygląda trochę jak chomik. :P that's all....

Gość Von Bonnie
no mówie, że mnie tu nie ma.. a szkoda :) lubie se pozazdrościć i sie podołować czasem.

Gość pasztety same

Gość Von Bonnie
;p

Gość Von Bonnie
??