Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafi rocznik 82

skonczylem studia, mam prace, mieszkam sam, nie mam dziewczyny i jak patrze na..

Polecane posty

Gość rafi rocznik 82

na moich dawnych znajomych ze studiow to widze ze stracilismy wszystko co bylo wspolne... tzn jak patrze na nich w necie, bo kontakty i tak w wiekszosci potracone oni maja rodziny, dzieci, o czym to z takim rozmawiac? ja sie na czwartek umowilem z dziewczyna z internetu, a on mysli o tym, ze jego dziecko do przedszkola idzie... powaznie myslicie, ze byloby o czym rozmawiac , gdybysmy sie spotkali przy piwie ?

Gość Lolek52353
Nie ma się nad czym użalać. Najprawdopodobniej ulegli uwstecznieniu i nie maja już innych tematów do rozmowy jak pieluchy, itp. A cała kasę tracą na małe pasożyty, z którymi więcej problemu niż radości. Te fotki w necie to propaganda sukcesu. W rzeczywistości zazdroszczą tobie spokoju i niezależności. Olej ich.

Gość Jullia1986
Ja jestem wolna, mam koleżankę mężatkę z małym dzieckiem, spotykamy się regularnie i powiem Ci, że o dziecku żadko mówi, chyba , że ja zacznę temat. Kwestia osobowości. Często się jej zwierzam czy proszę o radę i ona tak fajnie umie na to spojrzeć z boku. Tematów do rozmowy nam nie brakuje :)

Gość zgadzam sie z tym
Lolek52353 Nie ma się nad czym użalać. Najprawdopodobniej ulegli uwstecznieniu i nie maja już innych tematów do rozmowy jak pieluchy, itp. A cała kasę tracą na małe pasożyty, z którymi więcej problemu niż radości. Te fotki w necie to propaganda sukcesu. W rzeczywistości zazdroszczą tobie spokoju i niezależności . Olej ich.