Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teczowa1718

maluchy urodzone maj, czerwiec, lipiec 2010, pokój 256

Polecane posty

laureczka mój narazie nocki przesypia ale wiemy ze np natalka którą tu mamy ładnie nocki przesypiała a ostatnio się budzi ale mamynatalki chwilowo nie ma także raczej nie odpowie ale bardzo to możłiwe

Laureczka moja Lena , kiedys spała do 4 i raz jadła, potem zaczęła się budzić o 24 na jedzenie a teraz daję kaszkę i wytrzymuje do 4 ale o 24 sie budzi i muszę ja wziąć do siebie i wtedy od razu usypia. Myślę, ze to tak będzie przez jakiś czas jeszcze , raz będą sie dzieci 2 razy w inny dzień więcej. A i miałam jeszcze tak, ze Lenka co godzinę popłakiwała przez sen , tak gdzies do 23/24 wtedy głaskałam po główce dawałam buzi i dalej spała. Katka co chwilę ktoś wchodzi na galerię , więc może hasło masz dobre.

Gość laureczka21
mam nadzieje ze to chwilowe, ale przez to zabkowanie wzielam mala do swojego lozka a z tego juz chyba tak latwo nie zrezygnuje:) a tak sie cieszylam ze udalo mi sie ja nauczyc zasypiania w swoim lozeczku

Gość laureczka21
zazwyczaj o 19 mala kapie i dostaje kache kiedys potrafila spac bez przerwy do 6 nawet 7 a teraz do 1 nie wytrzyma

laureczka moja przesypiala cale noce a teraz budzi sie raz czasem 2 a czasem wcale. nie wiem od czego to zalezy

dziewczyny jakasmasakra usypałam dziś kamila prawie 1,5 godz rozgladął sie na wszytskiestrony i nie mogł zasnac w nowym miejscu , my juz prawie przeprowadzeniu .... Widze ze wziełyście siezazakładanie forum ... na jakiej stronie zakłądacie?????? bo to na ktorym jestm to jest forumowisko.net i jest całkiemsympatyczne A zarz zobaczycie ile osób bedzie pisałao : podczytuje was ... albo wstydiłam sieodezwac .. itp.Tak samo było na lipcówkach

Katka jak cyferki Ci się kiełbaszą, to może skończ już karmić i sie najedz w końcu porządnie. A tak serio to myślałaś już do kiedy chcesz karmić. Bo chyba Hania schabowego cycem nie będzie popijała :)

a ktoz to wie leneczkowa:D moze katka ma taki niecny plan ze tu kapucha tu ogoras a miedzy tym cyc na lepsza prace jelitek:D co do jedzenia dzisiaj jadlam mandarynke i mala wecz wyrywala mi ja z rak to wsadzilam jej kawalek do buzki i chwile pociumkala ale raczej nawet tego "soczku" sie nie napila;) ale jakby mogla to cala by polknela:D

uffff po wielu próbach udało mi się w końcu zarejestrować...też składam podanie i listmotywacyjny ;-)

Lena tak samo patrzy jak coś się je, że mnie się odechciewa. A jak zabiorę jej końcówkę chrupka, albo nie dam wiecej jak chce to tak piszczy jak niewiem :)

Gość laureczka21
tata nie dal rady...no coz jest za bardzo niecierpliwy. Zasnela mam nadzieje ze na dobre

Moja młoda też różnie przesypia noce i różnie wogóle zasypia, czasami zaraz po kąpieli a czasami do 23-24 walczy...czasami ani nie mruknie przez sen a czasami popłakuje. Ale nie budzi się na karmienie w nocy wiec jest ok ;-) Zielona jestem ZA a nawet przeciw ;-) Faceci do garów!!! A co!!!!! Balbinka tylko nie wytarmoś za mocno M. ;-)

Gość laureczka21
jesli chodzi o jedzenie to moje dziecko to jest dopiero zarlok. Juz wazy 10 kg a i zjesc przy niej nic nie mozna od razu chce do siebie:)

Co za zboczki na tym forum są no ;-) ;-) ;-) No ale ok dla naszego forum poświęce się i wywalę ten swój wór kości na Wasze ekrany ;-) Mam nadzieje ze znacie dobrego psychologa bo to widok iście wstrząsający ;-) ;-) ;-)

Gość laureczka21
mam nadzieje ze z tym spaniem sie unormuje bo naprawde po takiej nocce nie mam nawet sily rozpoczac dnia

Laureczka to moja młoda jest ledwo 4 dni młodsza a waży 8700kg. Ładna kluseczka z Twojej albo drobinka z mojej ;-)

Gość laureczka21
raczej kluseczka z mojej:) ale nic licze na to ze wybiega. Tak naprawde to je wg schematu tyle ile powinna w tym wieku ale moze ma to po mamusi ja jako dziecko tez do drobnych nie nalezalam:)

Gość laureczka21
a tak z ciekawosci duzo przytylyscie w ciazy? ja 25 kg :) jeszcze 3 zostaly na plusie...

Gość laureczka21
doris zrzucisz poczekaj az zacznie chodzic:)