Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczko 300

do kobiet ktore gotuja

Polecane posty

Gość odsyłam do konkretów
nie żałuj tylko chrzanu jak będziesz robiła pierwszy raz, ja za pierwszym razem trochę się bałam a później żałowałam

Gość oczko 300
bedzie rowno, bo beda same pary, ok dam tyle chrzanu co w przepsie, musze juz isc, ale piszcze jak macie ochote, przeczytam sobie pozniej wasze propozycje i jeszcze raz dziekuje

Gość asiorek,,,
co do lalazmaja2 , i przystawki z tortilli, to ja uzywam naleśników(lepiej sie zwijają) a zamiast sera białego almette Danie chińskie(smakuje wszystkim) ryz ugotowany na sypko(mało osolony) rozkladamy na półmisku i skrapiamy sosem sojowym na to kładziemy filet z kurczaka pokrojony w kostkę zamarynowany w sosie sojowym i podsmażony, na to brokuły a na wierzchu prażone w piekarniku orzeszki ziemne (najlepsze są te kupione w paczce ) Danie bardzo smaczne i szybko sie robi.

Gość SPISAŁam
sobie te przepisy bo wygladają apetycznie, prosto i niedrogo a jednak efektywnie:) niedługo mąz ma urodziny i imieniny wiec na pewno cos z tego przygotuje

Gość oczko300
koreczki z paroweczek i salatke juz zrobilam choc do urodzin jeszcze czas ale chcialam wyprobowac, pycha ;)

Gość SPISAŁam
a mi sie marzy ten schab w galarecie( był link do niego), bo czesto robie galarete z mięska i warzyw, a to byłoby cos nowego i w guscie moich gosci, którzy zawsze czekaja na galarete w moim wydaniu:) wiec chyba ich zaskocze tym daniem.

Gość fsdfsd
proponuje sałatke z gyrosa, u mnie na imprezach zawsze znika w błyskawicznym tempie: Składniki: * główka kapusty * słoik ogórków konserwowych * 2 puszki kukurydzy * 4 filety z kurczaka * 4 cebule jak ktos nie lubi to oczyiscie moze byc jej mniej :) * przyprawa Gyros * keczup * majonez wszystko kroimy w kostkę, mięso rowniez i smazymy na patelni, Gdy sie lekko przyrumieni dodajemy przyprawe gyros( ja zazwczyaj pol opakowania, czasami nawet całe:D). Tej sałatki nie mieszamy jest ona warstwowa i układamy ja warstowow liczac od spodu: 1. mięso 2. keczup 3. ogórki 4. cebula 5. kukurydza 6. majonez 7. keczup 8. kapusta naprawde pyszna:)

Gość SPISAŁam
rozumiem ze kapusta pekinska, bo ja taką robie plus filet( jeden podwójny w całosci wystarczy)papryka swieza, ogórek, kukurydza i sos: keczup, majonez ,troche smietany lub jog.naturalnego i ząbek cvzosnku wcisnietego. mozna przekładac warstwami lub wymieszac i tez jest pyszna.

Gość e tamm
to same głupoty

Gość oczko300
salatke z gyros robie wlasnie zawsze i chcialam cos zmienic, jakby ktos chcial salatke naprawde pyszna to podaje przepis : - ogorek surowy -kukurydza -chuda wedlina -makaron ryzowy -majonez naprawde pyszna

Gość SPISAŁam
MOŻE ktoś ma jeszcze coś pysznego do zaoferowania?

Gość nunino
zrobilam galaretke ze schabu pychotaaaaaaaaaaaaaa

wiec tak makaron kokardki + ananas w kostke + szynka pokrojona w kosteczke + ser zółty starty na grubym oczku na tarku +kukurydza+majonez sol pieprz do smaku gwarantuje ze bedzie pycha jak nie to zwracam koszty :)

no i oczywiscie proponuje zrobic torta najlatwiej i najtaniej to kupic spody do torta ale te tescco przełozyc to kremem czekoladowym druga warstwe kremem waniliowym z gelwwe zrob polewe czekoladowa naprawde laik moze to zrobic i powem że jestem zaskoczona ze wszyscy chwala moje torty i mowia ze smaczne a ja tylko wykorzystuje dostepne łatwe mi srodki:) a i ozdob wedluk gustu mozesz zamowic na allegro platek z jego zdjeciem i połozyc na torcie albo bardziej zwariowanie zrob cycuszki na torcie :)