Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Levviatanku

Levviatan ! :)

Polecane posty

Zniechęciłeś ją do siebie:o A słuchaj, tamta sprzed wielu tygodni, napisała? Pamiętasz? Chciała cię poznać, miała maila wysłać:)

olubienica podziw co do urody :) sorry zgadza sie to szejku ma foto z gitara zatem chyba nie widzialem levviatan ZAPODAJ foto levvisatan CHYBA ze sie wstydzisz ???

WSTYDZIUCH - masz na myśli zdjęcie w stopce? To nie ja😭, tylko suknia moja:( Levi - była jakiś czas temu taka małolata, co cię zaczepiała i kazałeś jej maila pisać. Nie pamiętasz?

eweLinka pamiętam Ciebie, miałaś inne foto w stopce z tipsami (rzekomymi;)) ale to były Twoje paznokcie, pamiętasz, ktoś się o to czepiał, że niby tipsów nie lubi :) że ja pamiętam takie głupie rzeczy :) Levv w życiu nie da foty do stopki

jeśli ta co wyskoczyła ze jest moja żoną - to była oszustka. jeśli chodzi ci o inną to nie dostałem żadnego maila

Ewelinka - tak ;p żeby było śmieszniej troszkę pokombinowałem i wiem w jakiej okolicy mieszkasz a nawet znalazłem twój nr telefonu choć nie wiem czy tą są rzeczywiście twoje dane ;D i masz e-maila ;p

Oblubienica -> historia zakończona, a o tej małolacie to chodzi ci o tą z lublina? nie odezwała się ;)

Juliusz cezar...do setke ma w 6,5-7 sekund...silnik z pandy 1,2 na wtrysku lekkie koło zamachowe i takie tam bzdety...a skrzynia 5 biegów z fiata sc sporting krótko zestrojona...

Oblubienica -> czemu tak sądzisz? Auroton -> też tak uważam ;) eweLinka ;)) -> a mam w jakieś 15 sekund go znalazłem ;p

Ewelinko masz e-maila z tym jak znalazłem ;) nie che pisać na kafe bo wtedy każdy by mógł znaleźć twój numer ;)