Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Levviatanku

Levviatan ! :)

Polecane posty

Oblubienica -> nie chodzi o decyzje tylko o odpowiedz na pytanie jak bardzo pasuje do mojej wizji ideału ;p WSTYDZIUCH -> może to jest na poważnie może nie, ale wole się upewnić w kilku sprawach zanim w ogóle dojdzie do spotkania ;p Julek - wole napisać bo mówienie do monitora może być oznaką choroby psychicznej :p

Auroton -> w ile do 100 tym kaszlem ciśniesz ? Levviatan-> szczególnie ,że u ciebie na wsi to videokonferencji na skype pewnie nie widziano :D nie palcie na stosie tych co rozmawiają do monitorów :D

Levviatanku -> całkiem ładny kolor tylko gdyby była inna fryzura i dłuższe włosy to by lepiej wyglądało ;)

Gość Levviatanku
Włosy zapuszczam ;p a dredów za 2 tyg. nie będzie :)

Wiesz, ja też miałam swój ideał i nadal mam:) Ale mój mąż zupełnie się od niego różni:) Więc może dlatego jesteś sam, bo szukasz tego, czego nie ma:)

Gość Levviatanku
PS włosy mam za piersi :P

Julek -> nie wiedziałem że na kafe jest opcja wstawiania dźwiękowych postów ;D Oblubienica -> wiem że tak często bywa ;) Levviatanku -> a ile w ogóle masz lat? ;p

Gość Levviatanku
na 1 zdjęciu dobrze to widać :P a na tym drugim miałam w koka upięte :D

Gość Levviatanku
A właśnie zgadujcie ile mam lat :P ?

"wole napisać bo mówienie do monitora może być oznaką choroby psychicznej" a gdzie tu napisałeś ,że chodzi o kafe :classic_cool: za jaja się chwyć a nie za słówka :o

Gość Levviatanku
Hahaha levviatan dobrze :P ale może dokładna liczba ? 13 :o za mało ! :P

dla mnie lepsze ewelinka niz ta lewiatanka Smiem podejzewasz z autorka jest wieksza od ciebi i ma wiekszy bagaz doswiadczenia niz Ty sam lewiatan Nie wem czy bys podolal..

no hej Auroton :) widzę, że się tu zadomowiłeś :) WSTYDZIUCH sosss komentował smak swojej spermy :O :D ps. kiedy sobie to foto wstawiłeś do stopki? ;)

Gość Levviatanku
WSTYDZIUCH - a widziałeś go na oczy, że śmiesz tak podejrzewać ? Levviatan - jaki masz wzrost ? :P

Gość Levviatanku
Hahaha rozbrajacie mnie :D Dokładnie mam 20 lat :P

July, jest jeszcze ten temat z wojną: spoko ludzie vs Husky, czy wszystko poleciało do utylizacji? Na ogólnej tego szukać czy to była wojna na wielu frontach? :>

littlesensitive popszednie zdjecie ktore mialem nie wyswietlalo sie tak wiec dodalem nowe. levviatanku moja opinia po 1-2 sekudnowym zob osoby na zdjciu czyli levviatana bo go kiedys widzialem z gitara w reku ile sie nie myle Pryszczate dziecko to jeszcze jak sos

20? wyglądasz na starszą ;) lub tak na zdjęciach wychodzisz ;p Oblubienica -> trochę znam i wiem że często jesteśmy z takimi osobami które bardzo odbiegają od wizji ideału ;)

WSTYDZIUCH -> z gitarą w ręku? to to na pewno nie było moje zdjęcie bo ostatnio gitarę miałem jakieś 7 lat temu w rękach i w ogóle nie umiem grać ;D

Gość Levviatanku
Żartuje palnełam, że mam 20 :P Tak dokładnie 23 :D Dobra ide stąd nie robie wsi, bo mnie tu nikt nie chce ;p