Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Levviatanku

Levviatan ! :)

Polecane posty

Levi - dlaczego nie:D Ale nie jestem w twoim typie:( Dziś podrywałam bleble, ale mnie odepchnął z siłą wodospadu:D

Oblubienica - znajac zycie bede z taka dziewczyna ktora na nie bedzie miala rudych wlosow i zielonych oczu ;p Ewelinka - cos bardzo wesola jestes ;p

Dobrze, dzieci, ja uciekam, bo tylko wam przeszkadzam w randez vous:D Wyraźnie czuję się jak piąte koło u wiadomo czego:) Ale, Levi, mam nadzieję, że wybaczysz mi moje nieskromne żarty:) I że jeszcze nie raz i nie dwa cię zmolestuję:D

Moj brat zarobil kiedys 30 naprawiajac drukarke. naprawa polegala na wyciagnieciu kluczy z niej ;D a tak poza tym co u ciebie? ;)

to wpsolczuje bo dwa egzaminy na koniec a jesli ekonomiczne to podwojnie (sam przez to przeszedlem) bo ekonom to jeden z najciezszych kieronkow. trzymam rowniez kciuki za ciebie. postarasz sie to zdasz bez problemu :)

matura i tak wazniejsza bo ona decyduje o studiach :) poza tym dyplom technika jest bardzo przydatny ;) jakby co to zawsze mozesz prosic o pomoc :)

nie ma za co :) nie taki straszny egzamin jak go maluja ;) a jak sie zda technika ekonomii to inne egzaminy zda sie bez problemu ;)

To na mnei nie mozesz praktykowac - scinam sie zawsze na krotko ;) fajny zawod tylko ze duzo sie stoi

zawód moze i fajny, ale prakty u nas w szkole masakryczne :/ dlatego sie zniechecilam do tego zawodu.. fakt ze w technikum bardziej skupia sie na teorii niz praktyce, ale to juz przesada..

fak mogly ciebie zniechecic ale zacisnij zeby i zdaj egzamin uda ci sie bo jakby nie moglo sie udac tak ladnej dziewczynie? chyba tylko jakby sama specjalnie nie chciala zdac ;)

wystarczy ze popatrzysz na egzaminy z poprzednich lat dzieki czemu bedziesz wiedziala czego sie spodziewac na egzamini ;)