Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka252

Proszę o pomoc, ocencie, czy warto

Polecane posty

Gość ja mammm
bardzo ładne....

Jeśli się Tobie podoba ten zestaw to nie pytaj się na forum lecz kup :) Jeśli chodzi cenowo to tanio,ja za same łózeczko i materac zapłaciłam przeszło 400 zł.

Gość aaaggguuusssiiiaaa
opłaca sie, kupiłabym ją na pewno gdybym teraz potrzebowała

Gość ja bym nie kupiłam bo
polowy z tych rzeczy nie potrzebuję. Moskitiera, pościel- to jest zbędne na początek. Kupiłabym zwykłe łóżeczko z materacem i ochraniaczem na szczebelki. Do tego prześcieradło i tyle. No ale jak ci się podoba i uważasz ze ci się przyda to kupuj.

Gość Kafeterianka252
No właśnie, cena mi bardzo odpowiada- wiadomo dzidza kosztuje:) Zauroczylam się, bo łóżeczko co prawda sosnowe... ale z praktyczną szufladą, materacykiem fajnym i 2 kom pościeli plus jeszcze inne praktyczne elementy. Macie racje, Na pewno je kupię, nie wiem czy kupując to wszystko osobno, zaplaciłabym tylko 500 zł:)

Gość Kafeterianka252
Może nie potrzebne, ale mam "zboczenie" na tle estetycznym:) No czy ten baldachim nie wygląda cudnie?? Uwielbiam takie pierdołki:)

Gość ja bym nie kupiłam bo
hm moim zdaniem nie wygląda i ta pościel też mi się nie podoba, ale są różne gusta. Ja wolę minimalizm.

Tylko weź pod uwagę, że sosna to jednorazówka. Jeśli Ci to odpowiada, kupuj.Mnie nie odpowiadało, mam kilka mebli sosnowych i już nigdy więcej sosny nie kupię - jest bardzo miękka, czyli bez problemu odkształca się. Jak stojący dzieciak ugryzie poręcz - od razu zostanie głęboki ślad. To samo z wszelkimi uszkodzeniami w transporcie. Takowe odkształcenia nie podlegają wymianie ani naprawie.

Gość Kafeterianka252
Hehe, masz rację:) Gusta są różne. Ja się w "kremowych misiach na drabince" zakochałam i moja dzidzia bedzie miala to łóżeczko, no niestety jeszcze mam duuzo czasu bo dopiero 17 tc:)

Gość Kafeterianka252
No właśnie sie tym martwię tylko na razie cena odgrywa duza role, pozniej jak ze 2,5 roku to jakies inne mu kupie

Gość Kafeterianka252
upupup, poproszę więcej opinii:)

Ja bym od razu kupowala bo jest bardzo tanio i wydaje mi sie to troce podejrzane zeby za tyle rzeczy placic tylko 477zl . Ja za sam materaz z trawy morskiej dalam 200zl lozeczko 600 + posciel ktora sprezentowala chrzestna.

Gość Kafeterianka252
podejrzane w jakim sensie???, Że zlej jakości,?? Niestety muszę szukac okazji bo na ciuszki od armaniego to mnie nie stac ale tez nie chce kupowac rzeczy do pierwszego prania....

Gość Kafeterianka252

Gość Kafeterianka252
uuuupppp

Gość bardzo
ladne to luzeczko,i jak ci sie podoba to kupuj,bo cena dobra.Ale mozesz tez i zaczekac,napewno okazji jeszcze nie bedzie brakowalo,moj spal w lozeczku od 4 ms.do 2 lat.Tez sosnowe i jest w bardzo dobrym stanie,bedzie na nastepne:)

Gość ollllllo
taka wiocha, paskudny wzór, jak sprzed kilku lat a do tego zbędny.nigdy bym nie wydala tyle kasy na zbedne brzydactwo

Gość Kafeterianka252
Widzisz, jakbym zobaczyła twoj gust, też bym powiedziała, że wiocha:) Guta i gściki i się o tym nie dyskutuje, Nie pytalam się, czy pościelka sie podoba, tylko CZY SIĘ OPŁACA:)

Gość Kafeterianka252
a propos pościeli---> 6 nr wydaje mi się uniwersalny, wam tez?

Ja polecam, mam takie samo, jestem zadowolona. cena jest ok. Gdybyś miała kupować wszystko osobno, pewnie drożej by ci wyszło:)

Gość Kafeterianka252
O to super:) Mówisz, że się sprawdza? Bo jakaś osoba napisala, że jest " lipne"

Gość gość
Też to miałam kupować ale zrezygnowałam przeliczyłam i według mnie się nie opłaca :)

Jest super, i ładnie sie prezentuje, oczywiście zależy kto jaki ma gust. jesli Ci sie podoba to kup.