Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sześć sześć sześć

czemu ze mnie taka suka, jak sądzicię?

Polecane posty

Gość sześć sześć sześć

Z B. jestem od 4 lat. Najpierw był wyjazd do anglii, praca. Poznalam tam M. spotykałam się z nim na seks przez 2 miesiące. Była też A., R. i K. bo lubię kobiety. Jak wróciłam do Polski to z B. wyjechaliśmy na dwa dni a jak wrócilismy to spotkałam się z moim byłym R. Chodziłam często sama na imprezy, żeby kogoś zaliczyć. Zrobiłam to z N. i P. naraz. S. to mój kolega też go zaliczyłam. Następnie na 3 miesiące dałam sobie spokój, chcialam przestac ale wygladało to tak ze nie uprawiałam seksu z mężczyznami tylko kobietami W tym okresie byłam z jedenastoma. Na mojej drodze stanąl też znajomy z którym kiedyś wynajmowałam mieszkanie i pózniej dzielilismy też łózko. Potem na portalu erotycznym poznałam D. i też się spotykamy już jakiś czas a pomiędzy spotkaniami z nim są K. i J. Jedna z nich też poznana przez Internet. Druga to dawna koleżanka ze studiów. B. często pracuje więc mam sporo czasu. Dużo o tym myślę i z jednej strony chciałabym to skończyć i cieszyć się seksem tylko z jednym mężczyzną a z drugiej nie umiem. Nie będe się więcej wypowiadać. Napisałam to co chcialam

Gość kalim
Ależ skąd jaka suka? Normalnie jak każda dziewczyna

Gość Konwaliowa-Urszula
A badałas sie na obecnosc u siebie wirusa HP i innych chorób wenerycznych? Bo bankowo coś masz.

Gość Konwaliowa-Urszula
*wirusa HPV.

"A badałas sie na obecnosc u siebie wirusa HP i innych chorób wenerycznych? Bo bankowo coś masz. " WTF?? To, że ktoś jest w grupie podwyższonego ryzyka nie oznacza, że bankowo coś ma :o

Gość XPlode
Wirusa to ona ma w glowie. NIe chcialbym byc z taka kobietą, ktora daje pierwszemu lepszemu. Dla mnie taka kobieta to kurwa i szmata.

Nie przejmuj się dewotami i onanistami. Wszystko jest OK. Postępuj tak dalej i nie miej wyrzutów. Większośc dziewczyn tak robi, tylko się do tego nie przyznaje.

Gość rziezimieszek
przytakuja tylko suki nie warte spluniecia rowne tobie