Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja sie zapytammmmmmmmm

czy jest tu jakas wrozka

Polecane posty

czy jest tu jakas wrozka ktora by postawila karty na jedno pytanie ? moj zwiazek sie psuje , nie wiem co dalej , jestem jakis ostatni czas rozdrazniona nie wiem sama co sie ze mna dzieje , moj 2 letni zwiazek na tym cierpi czy znalazla by sie jakas prawdziwa wrozka ? prosze :(

Gość czarnucha 77
i myslisz ze wrozka ci pomoze ? :( :)

Gość jestem kowbojem
Mi karty zniszczyly zycie. Nie radze...

Gość z tego co czyyytam
Tak ciaglesie jakas tutaj reklamuje. Ale kaze sobie placc zawrozbe i uwazamze ogolnie takie osoby jak one sciemniaja i naciagaja ludzi:)

:( widzialam ze czasami pojawiaja sie osoby ktore stawiaja karty na kafe :( teraz potrzebuje pomocy takiej obiektywnej :( co zrobic by bylo lepiej :( jak to wyglada ehhhh :(

jeśli jesteś osobą, która oddaje swój związek w łapska wróżek i tym podobnych pierdół to wiadomo, dlaczego ów związek nie miał szans

ps. potraktuj moją wypowiedź jako wróżbę :P za darmo !

Gość jestem kowbojem
Sama sie tu reklamowalam kiedys. I co z tego wyszlo? Rozpierducha. Napisalam ze potrzebny mi kolor wlosow i data urodzenia bez roku. Dzien i miesiac. Ludzie chyba nie potrafia czytac bo dostalam sto wiadomosci "CZY BEDE Z MOIM CHLOPAKIEM" i koniec

Gość sdfdsfsdfdsfdfssdf
tia, jest tu taka wróżka Aniela, która wszystkich rozpierdziela. Bierze piątaka i daje drapaka.

ike nie o to chodzi . chcemy wspolnie naprawic by bylo dobrze :) to juz cos , bez siebie zyc nie mozemy ale jakos taka porada obiektywnej osoby by mi sie sprzydala by zobaczyc tendencie w jakim kierunku isc , ja wiem ze nie mozna poddac sie calkowiecie wrozbie ale ... takie drobne wskazowki wrozebne chetnie bym chciala :( nie wiem sama co sie dzieje ze mna przez ostatnie 2 miesiace :(:( zawsze tak przed okresem no alez ludzie :O samej beczec mi sie chce :(

Gość czarnucha 77
nie wieze w wrozby ,to jest na bazie autosugestii-powie ci tak i tak a ty chocbys niechciała wiezysz i byc moze sie przez to spełnia cos czasem ,ja tam wole niewiedziec :(

dokładnie.Wczoraj znalazłam na kafeterii jedną wróżkę która napisała że jedno pytanie jest darmowe a potem jak Ci sie ona spodoba to jej placisz i trzeba napisac maila....napisalam, dowiedzialam sie, ze moj partner mnie zdradza, jest mi nie wierny, rani mnie i ble ble ble.Nie wierze w to bo wiem ze tak nie jest, nawet nie mialby na to czasu, najpierw do pracy potem ze mną i tak codziennie.... takze nie ma co sie radzic wrózkom.

jestem kowbojem Sama sie tu reklamowalam kiedys. I co z tego wyszlo? Rozpierducha. Napisalam ze potrzebny mi kolor wlosow i data urodzenia bez roku. Dzien i miesiac. Ludzie chyba nie......... a czy moglabys zerknac dla mnie w karty ? zapytam z uprzejmnosci jesli nie , to zrozumiem :)

Gość z tego co czyyytam
"Ludzie chyba nie potrafia czytac bo dostalam sto wiadomosci "CZY BEDE Z MOIM CHLOPAKIEM" i koniec" Wystarczy spojrzec na ta sonde przedtsawiajaca w jaki mwieku sa osoby ktore tutaj pisza i wszystko stanie sie jasne:) http://sonda.hanzo.eu/sondy,84772,JL08.html

Gość z tego co czyyytam
taka sobie dziewczyna:(... bo to jest taki trik. Niby 1 pytanie jest za darmo, ale ta odpowiedz ktra Ci da na 100% jest zmyslona i ma a zadanie spowodowac zeby naciagnac Cie na jak najwieksza kase.

Gość jestem kowbojem
Nie stawiam kart. Spaliłam talie i wszystkie ksiazki. Wiec nie postawie nawet gdybym bardzo chciala. Jeszcze umiem z dloni czytac ale to tylko liczbe dzieci i to ile malzenstw lub rozwodow ktos bedzie mial. Ewentualnie jeszcze czy wdowa/wdowcem nie zostanie. Chirilogia nie jest moja mocna strona. Zajmowalam sie runami, kartami klasycznymi i tarotem. Jesli moge cos poradzic to... nie pchaj sie we wrozby bo to wciaga jak ruchome piaski jesli ktos ma depresje lub powazny problem. Zanm ludzi ktorzy potrafili pytac mnie kilka razy dziennie o jakis problem. Dzwonili, pisali ehhh co sie wtedy dzialo... Miedzy innymi z tego powodu zrezgnowalam z tego zajecia.

ok , dzieki za odpowiedz :)

Gość z tego co czyyytam
Radze nie wierzyc w takie rzeczy. Wrozby sie sprawdzaja czasami ale nie dlatego ze mozna przewidziec przyszlosc tylko dzieki autosugestii. Jesli bedzie to dobtra wrozba to pol biedy, gorzej jesli bedzie zla. Wtedy nawet jesli nie bedziemy chcieli w nia w 100% uwierzyc to i tak pozostanie ona w naszej podswiadomosci i bedzie czynic szkody w naszym zyciu. Lepiej wezcie sobie to do serca.

ja raz bylam u wrozki starszej pani wszystko wtedy mi sie sprawdzilo :) a i wiele o przeszlosci mi powiedziala (takie rzeczy ze nie mozna wzsytskim dopisac ) wiem na jakiej zaszadzie wrozby dzialaja a przedewszystkim nie uzalezniac sie :) ale to bylo kilka lat temu , terza poprostu chcilam zobaczyc tendencie a moze jak naprawic by bylo dobrz :) choc my bedziemy starac sie wzsystko naprawic , bo 2 lata w marne puscic to nie mozna :) i chcemy tego oboje moze to taki tylko czesciowy kryzys :D ale mam sile do zmiany i on tez jak mi napisal ze czasami tak juz jest wkur*** ze widzi tylko rozstanie , ale z drugiej strony nie potrafi bezemnie zyc i nie wyobraza sobie zycia :) tak jak i ja bez niego musimy to naprawic :)

49 [zgłoś do usunięcia] z tego co czyyytam Radze nie wierzyc w takie rzeczy. Wrozby sie sprawdzaja czasami ale nie dlatego ze mozna przewidziec przyszlosc tylko dzieki autosugestii. Jesli bedzie to dobtra wrozba to pol biedy, gorzej jesli bedzie zla. Wtedy nawet jesli nie bedziemy chcieli w nia w 100% uwierzyc to i tak pozostanie ona w naszej podswiadomosci i bedzie czynic szkody w naszym zyciu. Lepiej wezcie sobie to do serca. moze i wiekszosci tak jest , ale sa osoby ktore siegaja w przyszlosc przynajmniej kiedys bylam u takiej pani , a nie wiedziala tego ze otrzymam dwa spadki itp :) wiec to nie byla autosugestia itp :)

Gość z tego co czyyytam
Moze potrafie obserwowac pewne zjawiska i wyciagac z nich wnioski. Wasza sprawa, ale wrozby i inne tego typu sprawy wlasnei na tej zasadzie dzialaja. Czynia wieksze sustoszenie w naszym zyciu niz pomagaja. Pozbawiaja nas wolnej woli w podejmowaniu decyzji, nawet jesli nie do konca w nie wierzymy to zawsze bedzie jakies ale... A mzoe ta wrozka jednak miala troche racji itd. itd.

ta wrozka to taka prawdziwa :D wielu ludziom pomaga i pomogla ostrzegajac ich przed czyms itp :) prawdopodobnie ma dar jasnowidzenia ale stawia klasyczne powiedziala ze od tego ma karty ale to bylo danwo temu kiedys chcialabym sie do niej wybrac bylam przed 6 latami ale 700 km to daleko :( ale dziekuje wam za posty jakiekolwiek ;) my bierzemy nas zwiazek w wlasne rece :)

Gość z tego co czyyytam
to ja sie zapytammmmmmmmm A nie pomyslalas ze akurat jej sie udalo. Takie rzeczy sie zdarzaja. Moze zadal Ci przedtem rozne pytania co naprowadzilo ja na taka wrozbe dla Ciebie. A nawet jakby jej przepowiednia sie nie spelnila to machnelabys reka.