Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mary2010

zakupy we Wrocławiu? chętnie pomogę!:)

Polecane posty

Gość mary2010

Witam! Jestem początkującą stylistką (ukończyłam odpowiednie kursy) i chętnie wybiore się z Tobą na zakupy. W zamian za możliwość nabywania praktycznego doświadczenia oferuję miłe towarzystwo, szczere, choć uprzejme rady oraz wszelką pomoc związaną z kupowaniem ubrań. Pomogę Ci ubrać się możliwie najkorzystniej do Twojej sylwetki i typu urody. Skorzystaj póki usługa jest bezpłatna - nic nie tracisz! kontakt: przyjemnezakupy@gmail.com ew. telefonicznie: 791 164 777 Serdecznie zapraszam wrocławianki w każdym wieku i o każdym typie sylwetki!

Gość mary2010
chętnych zapraszam również na : www.animus24.pl

Niestety nie mieszkam we Wroclawiu i bywam tam bardzo rzadko. Czy jest mozliwosc np. wyslania Ci zdjecia sylwetki na maila a Ty napiszesz co mi pasuje a co nie?

Niestety nie mieszkam we Wroclawiu i bywam tam bardzo rzadko. Czy jest mozliwosc np. wyslania Ci zdjecia sylwetki na maila a Ty napiszesz co mi pasuje a co nie?

Gość mary2010
powtórz się jeszcze ze trzy razy

Gość mary2010
Tak, aczkolwiek w pierwszej kolejności będę zajmować się osobami, które zgłoszą się po radę 'na żywo', więc na maila odpiszę w wolnej chwili. Potrzebne mi będzie co najmniej 1 wyraźne zdjęcie sylwetki (w kostiumie albo obcisłym stroju typu legginsy i przylegająca bluzka - chodzi o to żeby żadne falbanki czy marszczenia nie przeszkodziły ocenić szerokości i kształtu poszczególnych części ciała). Będę również potrzebować zdjęcia twarzy, bądź informacji jaki masz kolor włosów (naturalny!), oczu i paru innych wiadomości, ale o to już spytam mailowo:)

Gość mary2010
wszelkie pytania prosze kierowac na maila bo widze ze tu chwile ktos wpisuje posty z moim nickiem

Gość mary2010
ten komentarz o niepowtarzaniu sie nie ja pisalam czekam na maila:)