Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariola3029453

OPIEKUNKA DO DZIECKA

Polecane posty

Gość tadam tadam
alonuszka - to za 2 miesiace musialaby jej zaplacic 8 tysiecy hehehehe

Gość bele de jour
do taajasne operacje planuje sie z wyprzedzeniem a nie z godziny na godzine. Poza tym to matka nie ma juz rodziny? Maluch nie ma babci?? Wybacz ale oddac dziecko pod opieke komus kogo sie zna z widzenia to szczyt glupoty

Gość mariola3029453
taajasne- wiesz powiem Ci że tacy są już ludzie moze zazdrość moze nie wiem ? nie znam jej sytułacji ponieważ jeszcze jej nie ma ma do mnie zadzownić jak wróci. no ja tam mysle o 6 h zobaczymy co i jak :)

"taajasne operacje planuje sie z wyprzedzeniem a nie z godziny na godzine." zwłaszcza jak sie starasz o operację "sponsorowaną" :) wtedy masz telefon ze zebrał sie zespół naukowy gotowy do przeprowadzenia zabiegu, prosze byc za trzy dni na miejscu :D i CIESZ SIE ze masz trzy dni... a w polskiej służbie zdrowia nie jest inaczej, zadzwonią ze zwolniło się miejsce i mozesz byc operowana jutro albo za pół roku - co wybierzesz?... "Poza tym to matka nie ma juz rodziny? Maluch nie ma babci??" moze nie ma. nie potrafisz ogarnąc takiej sytuacji że matka jest SAMOTNA jak palec?... myslisz ze gdyby miala wyjscie toby planowała zostawienie dziecka z obcą osobą?... "Wybacz ale oddac dziecko pod opieke komus kogo sie zna z widzenia to szczyt glupoty" jak wynajmiesz opiekunkę to czesto tez jest to osoba całkiem obca. czesto wiesz o niej tyle ile Ci inni powiedza, co nei jest miarodajne.

Gość mio-mio
Ja zajmuję się dzieckiem 12 mieś. po 8-10 godzin i dostaje za to 2 tys.

Gość bele de jour
taa jasne pisalam o opiekowaniu sie dzieckiem 24/h przez jakis tam czas. A mam pytanie do autorki czy ty znasz to dziecko??

Gość mariola3029453
nie znam kobiety sytłacji,dowiem się napisze i wtedy możecie oceniać

Gość bele de jour
no to teraz ci nie wierze totalnie. Nie znasz kobiety, nie znasz dziecka a ona chce ci je oddac pod opieke na iles tam czasu. Taa jasne mozesz sobie pisac co chcesz dla mnie to bzdura. Tak samo jak bzdura jest brak ojca, babki czy jakichkolwiek krewnych.

Gość mariola3029453
dziecko znam,ponieważ nie raz wychodziłam ze znajomej dzieckiem jak była w pracy i razem się bawili a wiec te dziecko także z nami przebywało,bardzo spokojne,grzeczne dziecko. Słuchajcie tak jak mówie dowiedziałam sie od siostry ona teraz na nią czeka i ma z nią rozmawiać wiec wszystkiego sie dowiem moze wtedy napisze co i jak i bediecie doradzac odradzac

ja tez sie nie upieram ze wierze w te sytuacje :) ale jestem w stanie zrozumiec przyczyny jej zaistnienia. a co do braku rodziny - najprostszy przykład - dziewczyna jedynaczka, dziadkowie juz nei żyją, a rodzice np zginęli w wypadku, a chłop zrobił dziecko i odwrócił sie dupą. masz samotną matkę. dowolna dziewczyna z domu dziecka po odejsciu faceta moze zostac w tej sytuacji. nie mow ze takich nei ma.