Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ujawnię czarnego nicka

nie wiem sama po czyjej być stronie :( tyle tu konfliktów..

Polecane posty

staram nie wplątywać się w żadne,ale jest ich coraz więcej i kafe tworzy podziały..co zrobić gdy lubie wszystkich ale oni nawzajem sie nienawidzą? na mnie nikt nie najeżdża póki co,nie jestem tu sławna widać...ale wkrótce być może będe musiała sie za kimś postawić tylko nie wiem sama za kim kto ma rację a kto nie ma nic nie wiem :O 🖐️ ale wiecie co Wam powiem,jesteście dla siebie nawzajem bardzo wredni i sądze,że przeginacie coponiektórzy...o co Wam chodzi,czemu tak na siebie najeżdżacie? tylko podajcie konkretne argumenty.Póki co jestem bezstronna,wkrótcę zadecyduję co dalej ...

Gość maszin vel dżapąka
trzymaj ze mną to nie zginiesz :classic_cool:

nie wiem ktoś Ty :P zginąć nie zginę,to akurat pewne,zginąć na kafe? :D

choć do mnie dam ci czołg z klimą i zmieniarką na 6 płyt...a tak pozatym to nie ja zacząłem bo to mnie zbesztali i nazwali paszczurem za nic...widocznie trzeba być super seksi aby zachowac honor i dobre imię...i ciągle powstawały topy FOTO AUROTONA !!! zapewne robota Husky albo carrie albo andrzeja no nic...

po co komu wiedziec ile mam lat...a jak chcecie wiedzieć to 17 lat mam...i mimo ze jestem jeszcze chłopczykiem to już muszę rywalizować ze starymi koniami...którzy się dowartościowują jak mnie zgnoją...eh...

Gość pizdzusjoooo
ja sama mam tutaj z trzy czarne nicki wogóle nie znane z niektórych jafe równo po tepych pustakach a z niektórych rozmawiam miło i fajnie z normalnymi ludzmi pamietam jak była tu taka EWA33 jechaliscie po niejjak po szmacie a dziewczyna nieraz fajnych,mądrych rad udzielała tyle ze miała ostry jezyk ,teraz juz jej nie widuje na tym forum

hmmm no właśnie..Ty mówisz,że to Ciebie zbesztali,a Husky,że to Ty ją przezwałeś a ona Ciebie nie,słyszałam wiele o Freli,że jest wredna i głupia ale ja jakoś tego nie zauważyłam i znowuż,gadam z kołdorą i niczym mi sie nie naraziła ale Frela jej nienawidzisz a ona Ciebie...i tak to sie właśnie kręci... Eric,no Ciebie też lubię:D nie mam powodu nie lubić a poza tym chyba nie wdałaś się szczęśliwie w żaden konflikt :P

Auroton Ty chyba jesteś od bardzo niedawna na forume?

Gość ja trzymam strone Kamechy
:classic_cool:

no jestem może od kilku tygodni...ale już jestem tu sławny...nie wiadomo dlaczego...Husky strasznie udaje świętą...i rzczywiście na taką wychodzi bo zmieniała nicki na pomarańcze...a ja mam odwagę przeprowadzić kontratak na czarnym nicku...i to tak wygląda właśnie...bo topicków o mnie to tu było może nawet z 10...i robiłą to husky...więc no sory...:-D

no i sie dziwicie czemu tego autosroma nie trawie? ja pisze tylko pod husky i zadnych topików o tobie nie zakladam. uczepiles sie jak rzep psiego ogona :o

eee..ja akurat kiedyś nie przepadałam za Jarkiem,nie żebym sie z nim nie znosiła i miala konflikte,tylko po prostu nie leżało mi to co pisał,ale ostatnio to nawet jego trawię :classic_cool: podczas mojej "kariery" na kafe to wdałam sie w konflikt z jedną jedyną osobą ale to sprawa osobista..nigdy nie nadawaliśmy na siebie na kafe no i właściwie nikt sie chyba nie dowiedział,że sie pokłociliśmy.. mamy swoje zdjecia i dane ale żadne z nas nie odważyło sie zrobić drugiemu świństwo i je ujawnić tutaj...zresztą gdyby ktokolwiek z nas to zrobił to drugie by sie zemściło więc to nie miałoby sensu..tamtej osoby już nie ma na kafe,w kazdym razie nie pod tym nickiem...

ja nie tworzyłem topów podkopujących kogoś...ciągle byłem jako czarny auroton a moi przeciwnicy ciągle tworzyli topiki aby mnie zgnoić...

tak kurwa, a ty jestes moderatorem i wiesz, ze to ja? :o smiechu warte :o

hmmm ja tu pisze od dawna a nie jestem sławna więc sam widzisz jak to jest...:D skąd wiesz,że to husky zakładała te tematy o Tobie? masz na to dowody?

ubzdzilo sobie to to w glowie, ze ja sie z jego wygladu smialam. i teraz wszedzie codzi i glosi te herezje.. husky to, husky tamto.. ot i oto ten caly konflikt. :o

no i kto tu jest pełen nienawiści...ja piszę bez epitetów...a ta wjeżdża na mnie z jakimś autosromem...i nie wierzę w nic co się tutaj dzieje...bo tu każdy jest święty ale te wszystkie topy jednak ktoś musiał tworzyć...i nie domniemam się nawet kto...na pewno ktoś z moich przeciwników...

nic by nie bylo jakby autosrom przestal tak na kazdym temacie przezywac..

ale to mogą być w sumie bezpodstawne oskarżenia...zresztą przeważnie konflikty wynikają z nieporozumień i niedomówień...to mogły być zupełnie anonimowe osoby które piszą tylko na pomarańczowo i chcialy wzbudzić sensację a wyszło,ze to niby Husky

przestan tak to przezywac, to tylko forum. dziennie wchodza tutaj setki osób. myslisz, ze tylko ja cie nie lubie? :o o mnie tez zakladali topiki i mam na to wyjebane

a nie wiem kto jak się dowiedział, że andżej jest po 40stce zaczął go wyzywać od staruchów i kazał mu spieprzać do domu starców. bardzo nieladnie baaaardzo nieladnie autosromie :o

ja juz nie wiem o co biega...mnie to wisi...ale nie ja komuś pisałem że bym go patykiem nie dotknął...carrie wszystko zaczęła...a jak mi nerwy już puściły to tez po niej pojechałem...potem wjechałem na andrzeja bo myślałem że andrzej jest świnią i chce przehandlowac fotkę husky...to jest cała prawda ale to ja jestem jak zwykle ten najgorszy...

dla żartów sobie ten temat założył. jak nie wiesz to sie nie wtrącaj. andrzej k to mój fręd nie tylko na kafe, ale i w realu. jak zaczynasz z nim to zaczynasz ze mną :D ale mimo wszystko ja o tobie zadnego topa nie zakladalam :o

właśnie,tu codziennie są złosliwe topiki pomarańczek,na mnie też było kilka ale dla mnie to sie nie liczy,dopóki ktoś czarny sie do mnie nie dowali to uznaję,że nie ma żadnych konfliktów...a co do Ciebie Frela to słyszałam,że podobno właśnie Ty jesteś numerem 1 jeśli chodzi o ujawnianie danych innych,ale tego nie potwierdzam,bo mam tak,że dopóki nie będe miała 100 % pewności to nie jątrze...na Twoim miejscu Auroton też bym to tak odebrała..nie masz tej pewności,że to Husky,mozesz tylko przypuszczać,ale to nie ma sensu żebyscie sie o takie coś kłócili...atmosfera na forum powinna być lekka i przyjemna,żeby odetchnąć od realnych problemów i konfliktów..o fotki też nie ma co sie wykłocać,skoro sami je kiedyś wrzuciliście do neta...

a skąd ja mam wiedzieć że dla żartów...w sumie nie jeden tam go zaczął krytykować ja byłem tam 4 albo 5 z taką samą wypowiedzią...jak ktoś zakłada taki a nie inny topic to pisze czarno na białym...a ja nei jestem Panem Bogiem zeby od razu wiedzieć że ktoś to robi dla żartów...