Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaa

Czy to mozliwe żeby on naprawde był prawiczkiem ?????????????czy warto sobie za

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaaaaaaa

niedawno poznałam chłopaka jakieś 4 tyg temu jest bardzo przystojny ale młodziutki ma 18 lat .. w sobotę pozwoliłam mu na trochę więcej tzn. nie było sexu ale dokładnie już poznał moje ciało ;) a ja jego ... Wtedy się spytałam czy tak robi z każdą panną po 4 tyg ? a on powiedział że z żadną że jeszcze nie uprawiał sexu .. strasznie się zdziwiłam bo myślałam że koleś jest już dobrze doświadczony ... I teraz pytanie do was ... czy kontynuować tą znajomość on mnie strasznie podnieca a takiego dużego jak on ma jeszcze nie widziałam ;) jak myślicie ściemnił z tym prawictwem ? bo jesli nie to nie chcę go ranić ... ale raczej nie będziemy parą.. ale mam straszną ochotę się z nim pokochać

Gość kiim
a nic do niego nie czujesz?

Gość kasiaaaaaaaaaaaa
nie no podoba mi się , świetnie sie dogadujemy , ale ja mam chłopaka już 5 lat:O co prawda jak poznałam tego nowego to nie byłam z moim bo sie rozstalismy ale chyba znowu do siebie wrócimy ...

Gość kiim
"nie byłam z moim bo sie rozstalismy ale chyba znowu do siebie wrócimy" 2 razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi... ale rob co chcesz. jesli mówił prawde, a Ty sie z nim przespisz, to go zranisz.

Gość glupias jak but z lewej nogi
podniecasz sie rozmiarem i zadajesz pytanie czy cos jest mozliwe, mozliwe to jest nawet ze jutro dostaniesz dachówką w swoj glupi czerep i padniesz trupem, a wiatry ostatnio niezle.