Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mewka1986

szukam przyjaciela

Polecane posty

Gość ja........
a o czym takim chcesz popisac?

Gość ja........
no to chetnie z Toba popisze:)

ale jestem głupia bo jak zobaczyłam że ktoś mi odp to się ucieszyłam jak nie wiem co, ale pewnie zaraz się okarze że nie będzie już odpowiedzi z twojej strony

Gość ja........
a no widzisz ktos ci odp i dalej odpisuje:D:D

Gość ja........
ja ogladam Dr Housa na tvn i tez jakos nie ciesze sie zyciem ale czasem tak jest

bo wszystko jest nie tak robota do dupy, każdy coś chce a jak to zrobie to i tak pretensje...jestem między młotem a kowadłem mama i narzeczony, mój fajny brat znalazkl sobie dziewczyne i już nie jest fajny... ale dość użalania się napisz! a ty dlaczego mi odp

Gość ja........
dokladnie kazego czasem dopada dol ja to od jakiegos czasu mam tak ze czuje ze ludzie traktuja mnie jak powietrze i nie mam przyjaciolki z ktora moge szczerze pogadac siedze tylko w tych 4 scianach i gdyby nie chlopak to bym uschla:(

czasem lepiej nie mieć przyjaciół, aniżeli otaczać się sztucznymi, którzy w razie potrzeby się odwórcą....

Gość ja........
a co chcesz wiedziec?

siedzę sobie teraz sama w domu z pieskiem, mam 27 lat, piszę na forum i oglądam kątem oka tvn24 jak się kłócą na obchodach

to co chcesz mi powiedzieć.... bo odpisując komuś kto szuka przyjaciela albo masz dobre serce albo tak jak ja nie masz z kim pogadać

Gość ja........
ja to mam za dobre serce i duzo osob to kiedys wykorzstywalo a jak to skonczylam to kazdy mial mnie juz daleko mam pare kolezanek ale brakuje mi takiej bliskiej z ktora mozna pomagac i zwierzyc sie jestem jeszcze mloda bo mam 22 lata i moze ja znajde ale teraz trudno mi komus zaufac a ty ile masz lat?

przepraszam wstyd się przyznać ale pierwszy raz tak sobie z kimś pisze na forum jak widzisz idzie mi średnio ty już odp a dopiero wysyłam- prosze o wyrozumiałość.. ja mam 24 l pewnie się domyśliłaś z mewka1986, od 8 lat gdy zaczeło się LO koleżanki-przyjaciólki trochę złe że mam mniej czasu dla nich ze wzg na chłopaka odwróciły się a innych jakoś potem nie było by wolałam spędzać czas z nim widywaliśmy się w weekendy Bo praca szkoły studia zresztą teraz trochę też tak jest że widzimy się dość żadko czasem myślę że dobrze bo już 8 lat jesteśmy razem i nie mamy zbyt wielu okazji do kłótni (choć to też ma miejsce niestety)

Gość ja........
ja tez widuje sie z chlopakiem w weekendy i mysle ze dzieki temu bedziemy ze soba dluzej bo jak napisalas nie ma czasu na klotnie bo trzeba sie soba nacieszyc a jestesmy ze soba juz 2 lata Nie szkodzi ze tak wolno piszesz jestem cierpliwa:D moze lepiej jak bedziemy pisac na maila to moj: katrine22@o2.pl

tak to jest że przyjaźnie się rozchodzą, to normalne zmieniasz środowisko, poznajesz nowych ludzi, Twoje koleżanki też i więzy się luzują nie przejmuj się że chwilę Ci zajmuje odp. forum to nie chat, nie musisz się spieszyć :-)

Gość ja........
ok

Gość ja........
jakos na kafeteri tak od tygodnia sobie pisze