Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudowłosaelis

Szukam chłopaka!

Polecane posty

Gość rudowłosaelis

Znudzona samotnym, doczesnym życiem pragnę poznać pana: -singla -1,80-1,85 cm wzrostu -blondyn -niebieskie oczy, kolor raczej błękitny i nie atramentowy czy fiołkowy -dobrze zbudowany ale nie pakero -kształtne dłonie -zgrabne łydki -twardy tyłeczek -wydatne usta -szpiczasty podbródek -mały nos ale zadarty -płaski brzuch i kaloryfer na nim -niski, męski, chrapliwy głos -wykształcenie wyższe ale nie humanistyczne -zainteresowanie: musi sie interesować sztuka, poezją, muzyka klasyczna -musi mieć poczucie humoru -elokwentny -inteligentny -błyskotliwy -wygadany ale nie z przesadą -charyzmatyczny -romantyczny -zdecydowany -ustępliwy, ja mam mieć zawsze racje -lubiący kompromis -seksowny -pociągający -zapatrzony we mnie -mówiący czułe słowa -ciepły -serdeczny -lubiący dzieci -chcący ślubu i zobowiązań -szczodry -lubiący nowe eksperymenty w łóżku -ceniący ognisko domowe -najlepiej żeby grał na fortepianie -musi miec prawo jazdy -jeździć na łyżwach -dbać o siebie -szanować kobiety -musi akceptować moją matką i móić do neij per mamo -z samochodem -mieszkaniem -wynagrodzeniem min. 5000 tyś zł -lubiący podróżować ale tylko ze mną -lubiący łzawe filmy hmm na razie tyle:) jak ktoś posiada takie cechy jestem skłonna oddać mu swą cnotę choćby jutro!

Chuj by to strzelił, wszystko się zgadza poza tym fortepianem, grywam na skrzypcach. Miałem nadzieję, pokrzykiwałem wyrazy zachwytu po każdej odhaczonej cesze, jednak prawie pod sam koniec taki zawód...

Gość rudowłosaelis
Szpetny ale...czy jesteś w stanie nauczyć sie grać na fortepianie? Może da radę zmienić to co?

Gość rudowłosaelis
yhym i będę jeszcze wzbogacała w moje wymagania jak tylko coś mi sie przypomni zapomniałam tylko dodać, że jestem otwarta na preferencje seksualne i nie dodałam nic o sobie:o -rude włosy ale nie takie marchewkowe tylko złote -zielone oczy -1,70 cm -biust 75 D -waga 58 -nogi szczupłe ale pupa duża:o spoko ćwiczę już pilates i są pierwsze efekty -interesuje sie literaturą, poezją muzyką klasyczna ale jestem otwarta na wszelkie zainteresowania -mam wykształcenie wyższe- ekonomiczne -nie palę, pije okazyjnie, nigdy nie eksperymentowałam z narkotykami :)

Gość rudowłosaelis
eh nie wierzę nie ma ani jednego:( tak trudno sprostać tym kilku wymogom! Phi

"wykształcenie wyższe ale nie humanistyczne" :D a niby dlaczego? -ustępliwy, ja mam mieć zawsze racje- to akurat fajne nie jest:o

Gość olalalalyejj
a ja znalazlam podobnego tu na kafe lecz przestal sie do mnie odzywac:(

Gość rudowłosaelis
bo...ja wole ścisłe umysły:D ale ja zawsze lubię mieć racje nawet jak jej nie mam tak dla radochy:P wiem jestem kopnięta ale co ja na to mogę

Gość rudowłosaelis
olalalalyejj to podaj jego namiary to ja go ci odbije:P

Gość olalalalyejj
nie odbijesz:) mial czarny nick ale szczerze to nie pamietam bo szybko przenieslismy sie na maila:) ale teraz milczy chuuuuuj:D:D:D

Gość 2423423
mały nos ale zadarty????? :-/ To pasuje do kobiety, ale facet z małym, zadartym nosem wygląda smiesznie!

właśnie dla radochy jest odwrotnie. Jak każdy chce po swojemu i wychodzi rywalizacja, ale taka zdrowa. Dopiero wtedy jest fajnie;p

Gość rudowłosaelis
ehh tego nie przemyślałam bede musiała chyba przemyśleć te preferencje:D narazie jednak nie ma nawet 1 starającego się o moje względy:D

Gość rudowłosaelis
a porpo nosa nie chcę żeby mój facet miał nos jak gargamel:o

dziewczyno nigdy nie znajdziesz takiego co spełnia wszystkie wymagania no chyba że szukasz trzech a nie jednego ;D

znajdę!!! on gdzies musi być:P dyrektore ja nie mam grzywki więc niczym nie zarzucę i nie ćwiczyłam nigdy baletu ale na wuefie ćwiczyłam ze wstążką, poza tym reszta sie zgadza:)

szukasz twardego z charakteru faceta który będzie oglądał romansidła? - coś takiego nie istnieje. jest wiele sprzeczności w twoich wymaganiach i wynika z nich że jesteś materialistką i egoistką

dyrektore a co ma ukrywać znam swoją wartośc i wiem jak wyglądam! Sory bo może zabrzmi to nieskromnie ale kafe nie widziało jeszcze takiego piękna:):D

Gość syte
rudowlsa musze cie niestety rozczarowac,bo ja widze codziennie piekno,mega piekno gdy patrze w lusto, stoje i pytam dlaczego akurat ja musze byc ta najpiekniejsza? w zyciu nie widzialam piekniejszej kobiety od siebie, wszystkie te wypacykowane gwiazdy nie dosrstaja mi do piet, i to nie jest tylko moja opinia, ludzie sie mna po prostu zachwycaja a chlopcy tracva rozumy...pozdro kolejna pieknosci 🌼

sranie w banie. Ja jestem piękna i naturalna 100% mało się maluje, może tylko rzęsy i róż na policzki no i błyszczyk. Jestem szczupła mam ładne piersi i studiuje :) Cóż. Piękna, inteligentna:) i wciąż wolna:)

tak szukam wszędzie na fotce peel ale nie podam linka na nk ale też wam nie powiem, na facebooku i na kafe wszędzie bo mam już te cholerne 20 lat i żadnych perspektyw :(

dziewczyno przemyśl swoje wymagania bo chociaż by to jest sprzeczne: -ustępliwy, ja mam mieć zawsze racje -lubiący kompromis

3,4 też mnie skreśla ;p 5... jeszcze muszę trochę poćwiczyć ;) 6 to nie wiem o co ci chodzi ust nie mam wydętych podbródek też nie pasuje ;p nos średni do kaloryfera jeszcze dość dużo mi brakuje ;) mam średnie wykształcenie ;p dalej nie chce sprawdzać bo wątpię abyś nadal chciał z tego ustąpić ;D

a czemu niby ciebie załamuje? :p znając życie ja będę z niebieskooką ciemnowłosą kobieta bo szukam rudowłosej zielonookiej :D