Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sexy Flexy Jolly

SKIEROWANIE DO LABORATORIUM - GDZIE WYKONAĆ BADANIA?

Polecane posty

Jestem w I trymestrze ciąży. Byłam wczoraj u ginekologa w przyszpitalnym ośrodku zdrowia. Dostałam skierowania na podstawowe badania. I mam do Was pytanie - czy muszę wykonać je w szpitalu pod który podlega ośrodek czy mogę wykonać je w przychodni gdzie chodzę do lekarza rodzinnego i również będą one bezpłatne? Jaki okres ważności ma takie skierowanie?

Gość jakaszdolowana
zalezy czy na skierowaniu jest wymieniona ta przychodnia, jezeli nie to normalnie mozesz zrobic je gdzie indziej...

W lewym górnym rogu skierowania mam podbitą pieczątkę przyszpitalnego ośrodka zdrowia, a na dole pieczątkę ginekologa. Żadnych innych informacji, oprócz wskazanych badań nie posiadam na tym skierowaniu. Czyli nie mogę zrobić badań w mojej przychodni u lekarza rodzinnego?

mozesz. a skeirowanie jest ważne na pewno miesiąc o ile nie dłużej. do następnej wizyty u ginekologa zdążysz zrobic.

Gość gość
Ja badania zawszę robię tu http://www.med-expert.pl/ i jestem zadowolona. Panie pielęgniarki są bardzo miłe i nawet ja się bardzo nie bałam pobrania krwi.