Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanesssssa2414

Nabroilam :((((( pomozcie co mam zrobic !!!!! oszaleje :(

Polecane posty

Gość Wanesssssa2414

moj facet mnie wkurzyl,wiec zeby go zezloscic(a wlasciwie wywrzec na nim presje,zeby sie zmienil)porownalam go z innym chlopakiem(ktory do mnie uderza)mowiac,ze jest lepszy bo bla bla bla,ze to skarb :/ ups ... i moj chlopak sie wkurzyl,powiedzial zebym sobie szla do innego i juz 4 dni jak sie do mnie nie odzywa,nie odbiera telefonow ani nic.co ja mam robic ?:( juz go przeprosilam a on nic :(

Gość fsdfsd
powiedzialas ze inny chlopak to skarb? ;/ uu urazilas meska dume, zreszta jak takie cos moglas mu napisac;/;/ tez bym sie nie odzywala na jego miejscu.

postaw sie na jego miejscu jakbys sie poczula jakby on porownal cie do bylej mowiac np. ze byla lepsza wlozku. sama sobie jestes winna :(

Gość Wanesssssa2414
pytalam czy to koniec,to nie odpowiada,napisal tylko ze go wkurzylam i koniec,nic wiecej.nie wiem co robic :(

Powiedz, że go kochasz ,naprawdę tak nie myślisz powiedziałaś to bo( jesteś głupia/ chciałaś go zezłościć/ coś ci odbiło/bla bla bla) i więcej tego nie rób.Proste

Gość Wanesssssa2414
wiem,ze jestem sama sobie winna,ale nie powiedzialam tego,bo tak mysle.po prostu chcialam ,zeby on sie glupio poczul (bo widzi jak ten chlopak do mnie uderze) i zeby sie zmienil.zeby zauwazyl,ze ma dziewczyne,ktora czesto rani pierdolami.a to przynioslo odwrotny skutek bo sie do mnie nie odzywa juz 4 dzien a ja nie wiem co mam dalej robic

Gość hymcia
----. Wanesssssa2414 No cóz kara musi byc. Chłopak cie karze teraz. Znos z pokora :P

Gość Wanesssssa2414
Tylko jak dlugo jeszcze :(? moze jemu juz nie przejdzie?chce wiedziec,bo ja pisze smsy a on nic,na gg to samo,telefony nie odbiera i odrzuca polaczenia,kompletna olewka.

Gość Kwiatek00.22
ja ok 3 tyg temu tak samo zrobiłam. Przez głupotę i na złość powiedziałam facetowi którego tak bardzo kocham (wspierał, pomagał mi i był oparciem) i najlepszym szczęściem w życiu. Nie znam tak dobrej osoby jak On, a jednak zraniłam a on odszedł. A najgorsze było jego milczenie gdy odchodził i więcej się nie odezwał. Nawet moja mama próbowała z nim rozmawiać i na nic to się zdało, prosiłam jego siostrę z którą jak siostry jesteśmy i też powiedziała że On nie chce słuchać.

"moj facet mnie wkurzyl,wiec zeby go zezloscic(a wlasciwie wywrzec na nim presje,zeby sie zmienil)porownalam go z innym chlopakiem(ktory do mnie uderza)mowiac,ze jest lepszy bo bla bla bla,ze to skarb :/ " - to jest prowo? bo nie wierze ;)

Gość Wanesssssa2414
no to co mam robic :(? nie chce go stracic,powiedzialam to ,bo mnie wkurzyl strasznie,nie myslalam,ze sie obrazi az tak!kiedys zrobilam podobnie,ale smial sie z tego,mowil,ze i tak wie,ze jest najwazniejszy,a teraz obraza ...a moze koniec?nawet nie chce mi tego powiedziec,gdy pytam :(

Gość hymcia
oj ja tak kiedys czekałam miesiac a gdzy juz olałam chłopaka on sie nagle odezwał....ale nic z tego nie wyszło bo mi juz przeszło i miałam go w dupie.... za długo czekania...nie warte.

Gość hymcia
Wiec jak sie nie odezwie to trudno. Zostaw go z tym. Przejdzie mu to sie odezwie tylko zeby nie za pozno :P

Gość Wanesssssa2414
w sumie nie wiem na czym stoje,czy to oznacza koniec,czy po prostu sie obrazil na mnie ... chcialam jechac do niego,ale jakos tak wstydze sie,bo nawet nie znam sie z jego rodzicami,tzn.bylam u nich raz,bo ogolnie to moj chlopak ma pokoj z bratem i nie mamy gdzie siedziec,zawsze siedzimy u mnie,bo mam wlasny pokoj.a jakos tak glupio mi do niego jechac i prosic mame,zeby go zawolala bo chce pogadac.od razu wyczuje ,ze cos sie stalo

Gość Wanesssssa2414
jezeli obrazil sie na tyle,ze nie chce mnie znac,to niech mi to powie,czy napisze.bo ja przepraszam a on nic,chyba juz z 200 razy go przeprosilam w ciagu tych 4 dni a on nic :( niech mi napisze czy to koniec,bo ja nie mam zamiaru czekac az laskawie mu przejdzie,ja zawsze sie obrazalam na 1 dzien i to wszystko,wymiekalam jak mnie przepraszal

Gość Wanesssssa2414
a moze jechac do niego?tylko czy otworzy drzwi,czy wyjdzie w ogole ech.nie wiem juz co robic,kompletnie :(

jak nie wiesz co robic to spakuj tornister bo jutro szkola sie zaczyna

Gość Wanesssssa2414
moge nawet zjeść jego qpę byle chciał ze mną gadać

Gość Wanesssssa2414
wyzej to podszyw,marny .. mnie szkola juz nie dotyczy co mam robic :(??jechac czy nie?

Gość Kamil-biegacz
Wiesz co Ci powiem?:) mnie to krew zalewała jak mi była o jakimś innym mówiła jaki to nie jest dobry, z drugiej strony nikt nie lubi jak mu się mówi o kimś że jest lepszy zarówno mężczyźni jak i kobiety. Na dzień dzisiejszy jestem wolny i jak jakąś poznam i zrobi mi coś takiego to po takim tekście odrazu nie miała by żadnych szans:P ale próbuj może się uda

Gość jeśli tyle sie do ciebie
nie odzywa mimo twoich wielokrotnych przeprosin to znaczy że ma cie w doopie, nie zależy mu i nawet nie chce mu sie powiedzieć że to koniec albo nie wie jak to zrobić

Gość Wanesssssa2414
wiem,ze zle zrobilam,ale myslalam,ze to przyniesie zupelnie innych skutek :( ostatni sms jaki mi napisal,to to ze go wkurzylam i mam sie nie odzywac do niego.4 dni temu.poklocilismy sie u mnie,gdy jechal do domu,to piknal na tel,ze zajechal (zawsze tak robi),wiec wydawalo mi sie,ze nie jest zly mimo wszystko,ze mu przeszlo.a tu cisza.

Gość Kamil-biegacz
Ja tam bym zostawił,ale wszystko zależy od niego, sorki za szczerość:)

Gość Wanesssssa2414
jestem glupia wiem,ale chce to naprawic :( jeszcze z jednym dowalilam,bo ja najpierw mowie,a pozniej mysle,ze przesadzilam :(( ale nie powiem wam tego,bo mnie zjedziecie juz calkiem.wiem,ze zle zrobilam,jest mi zle,ale chce to naprawic! przepraszam a on nic,olewa mnie! nie wiem co robic,na czym stoje.jakby napisal ze to koniec,to ok,przyjme to na klate,bo wiem,ze zle zrobilam.ale niech sie chociaz odezwie,ta obojetnosc boli

Gość Wanesssssa2414
wow,dzieki :( no ale ok.tylko niech mi to powie w twarz! nie ma odwagi?meczy mnie ta cisza,nie wiem na czym stoje

Gość Kamil-biegacz
Haha nie ten to będzie inny :) robi tak ja zdrowy na umyśle facet:)

...cóż za uczuciem szczerym się żywicie...jeśli w zasadzie taka błahostka, trzęsie tak mocno waszym domem. Szczerze współczuję głębokości tego uczucia.

Gość Wanesssssa2414
ja kompletnie nie rozumie o co chodzi,czy on sie bawi,wzial mnie na wstrzymanie czy co ?po klotni,gdy poszedl spac to przebudzil sie i powiedzial ''KOCHANIE zamknij okno bo zimno'',bo ja siedzialam na kompie.kochanie ... to nie byl zly.a od rana cyrk :( i 4 dni milczy

Gość vveerra11
Urazilas jego meska dume, poczul sie kims gorszym, nie mozna mowic facetowi takich rzeczy. Daj mu czas , musi ochlonac