przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 31, 2010 porażken:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artefakt_Diabła 0 Napisano Sierpień 31, 2010 porażken to nie mieć żadnej pasji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 31, 2010 to podchodzi pod paragraf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artefakt_Diabła 0 Napisano Sierpień 31, 2010 tia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PROSZE O RADE Napisano Sierpień 31, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=458085 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drobny mak 0 Napisano Sierpień 31, 2010 Czyzby to byla mowa o Aurotonie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoolander 0 Napisano Sierpień 31, 2010 jara sie bo to jego i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Sierpień 31, 2010 lepiej sie tym jarac niz swoja wlasna twarza i cialem jak jakis pojeb przystojniak jakich malo81 ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miła jak zawsze 0 Napisano Sierpień 31, 2010 nie pamiętam niku tej osoby ale pamiętam auto:D no wiesz każdego jara co innego może to jego fetysz:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadeszczona Napisano Sierpień 31, 2010 co ty przystojniaku za głupoty piszesz????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drobny mak 0 Napisano Sierpień 31, 2010 Coralick lepiej sie tym jarac niz swoja wlasna twarza i cialem jak jakis poj** przystojniak jakich malo81 ha ha ha dokladnie:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 31, 2010 właśnie wolę jarać się swoim ciałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artefakt_Diabła 0 Napisano Sierpień 31, 2010 trzepiesz sie przed lustrem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 31, 2010 mam powody artefakt do dumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artefakt_Diabła 0 Napisano Sierpień 31, 2010 to poka jakąs fote bo nei widziałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drobny mak 0 Napisano Sierpień 31, 2010 duze wary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artefakt_Diabła 0 Napisano Sierpień 31, 2010 wary obciągary?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 31, 2010 juz wiesz jak wygladam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artefakt_Diabła 0 Napisano Sierpień 31, 2010 to była taka fota w samochodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghkgh Napisano Sierpień 31, 2010 przystojniaku jestes stary i siedzisz na kafe takie masz rozrywki?porazken... o ile w ogóle twoj wyglad mozna zaliczyc do przystojnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 31, 2010 tak ta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miła jak zawsze 0 Napisano Sierpień 31, 2010 Przystojniak ukaż się wreszcie dowal wszystkim pokazując swoją niecodzienną urodę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Sierpień 31, 2010 Artefakt, wary jak do loda.... powazka!! Synku, ty masz mgliste pojecie o tym co my kobiety nazywamy "przystojnoscia" Daleko Ci jeszcze chlopcze... pobaw sie konikiem z kolegami, bo najwyrazniej masz ciagoty!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghkgh Napisano Sierpień 31, 2010 pewnie jest brunetem- bleeeee nie lubie brunetów:) i pewnie ma szczękę jak Ridge z "mody na sukces" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Sierpień 31, 2010 mila jak zawsze.... buhahahaha... dobra jestes :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miła jak zawsze 0 Napisano Sierpień 31, 2010 Wy na prawdę nie widzicie jaki ubaw ma przystojniak z waszej frustracji na jego temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Sierpień 31, 2010 ja jestem sfrustrowana??? tym zalosnym widokiem, wez mnie nie rozsmieszaj.... przystojniak, to jest mozcny w gebie na kilka postow a potem znika.... ty chyba nie znasz znaczenia sfrustrowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 31, 2010 nie chce mi sie foty wstawiac po raz enty,znajdzcie sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miła jak zawsze 0 Napisano Sierpień 31, 2010 To po cholerę na silę chcecie mu udowodnić że nie jest taki zajebisty za jakiego się uważa:) dla mnie jest za swoje tematy na który nabierają się miliony próbując mu udowodnić swoje racje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 31, 2010 koralik palcowe se strzel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach