Coralick 0 Napisano Sierpień 31, 2010 mila.... smalisz cholewki!! mleko pod nosem masz i krecone loczki :D narka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Sierpień 31, 2010 no jak widac przystojniak slownictwo masz opanowanee :D widze, ze se dziewczeta musza przy tobie palcowe strzelac taki jestes bidulo slaby w te klocki :D dobra spadam... narka... do poklikania przystojniak!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Sierpień 31, 2010 a tak jeszce na koniec miła.... to niezla masz stodole :D boszeeeee... buhahaha :D zmien se fotke, bo lans kiepski!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miła jak zawsze 0 Napisano Sierpień 31, 2010 Stodoła nie moja ale tez mi się podoba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artefakt_Diabła 0 Napisano Sierpień 31, 2010 no to wiem co za fota powiem szczerze,mi sie kompletnie nei podobasz.no ale ja nie ejstem najlepszym wyznacznikiem bo mi sie prawie nikt nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach