Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniak jakich mało_81

jak można wstawić w stopce malucha stuningownego i nim się jarać?

Polecane posty

lepiej sie tym jarac niz swoja wlasna twarza i cialem jak jakis pojeb przystojniak jakich malo81 ha ha ha

Gość zadeszczona
co ty przystojniaku za głupoty piszesz?????

Coralick lepiej sie tym jarac niz swoja wlasna twarza i cialem jak jakis poj** przystojniak jakich malo81 ha ha ha dokladnie:D:D

Gość ghkgh
przystojniaku jestes stary i siedzisz na kafe takie masz rozrywki?porazken... o ile w ogóle twoj wyglad mozna zaliczyc do przystojnych

Artefakt, wary jak do loda.... powazka!! Synku, ty masz mgliste pojecie o tym co my kobiety nazywamy "przystojnoscia" Daleko Ci jeszcze chlopcze... pobaw sie konikiem z kolegami, bo najwyrazniej masz ciagoty!!

Gość ghkgh
pewnie jest brunetem- bleeeee nie lubie brunetów:) i pewnie ma szczękę jak Ridge z "mody na sukces"

ja jestem sfrustrowana??? tym zalosnym widokiem, wez mnie nie rozsmieszaj.... przystojniak, to jest mozcny w gebie na kilka postow a potem znika.... ty chyba nie znasz znaczenia sfrustrowany?

To po cholerę na silę chcecie mu udowodnić że nie jest taki zajebisty za jakiego się uważa:) dla mnie jest za swoje tematy na który nabierają się miliony próbując mu udowodnić swoje racje:)