Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam go dość już

DZISIAJ wyrzucam męża z domu!

Polecane posty

Gość podaję stałego nicka
szybciej zmieni na -miedzy oczy:)

Gość gmjnhgjgh
kurde co za śmieszny palant:D:D:D nawet inteligencją chłopie nie grzeszysz,nie masz ciętego języka jak Ci się wydaje. wystarczy przeczytać tytuł tematu aby ocenić stan psychiczny autorki, kobieta jest u kresu wytrzymałości i ma dosyć więc wywala męża z domu

wystarczy przeczytać tytuł tematu aby ocenić stan psychiczny autorki naprawde budujesz ocene stanu psychiki kobiety w oparciu o tytul topiku? jestem pod wrazeniem , kobieta jest u kresu wytrzymałości to prawda, jest u kresu i bedzie u tego samego kresu za kolejne 2-5 lat, zadane zostaly proste pytania i pozostaly bez odpowiedzi, powinienes dac sobie rade z odgadnieciem, ktore to pytania i ma dosyć więc wywala męża z domu naprawde wywala? twoja naiwnosc jest ujmujaca :-)

Gość gmjnhgjgh
zawsze szczery widzę że skrzypiące od rdzy zębate kółka w twoim móżdżku ruszyły ale niestetey nie w tą stronę :D:O

Gość gmjnhgjgh
idź się wyszykuj na jutro do budy bo tu marnujesz tylko swój czas zamiast się rozwijać:O

Gość kenteentela
mam go dość już---Uwazam,ze nie robisz nikomu łaski zajmujac sie w nocy dwójka płaczących dzieci.Twój maz pracuje,wiec potrzebuje odpocząć w nocy. Ty w ciągu dnia mozesz sobie pozwolić na drzemkę gdy dzieci także spia. Idz do pracy,to wtedy bedzieciemiec po rowno rozłożone obowiazki domowe,wtedy bedziecie obydwoje wstawac do dzieci.

Gość takie tam duperele
Ja miałam kiedyś takiego gnojka jako męża :( Na szczęście znalazł sobie 17 lat młodszą bez wykształcenia i roboty, więc szybko zagnał ją do kuchni i dzieci. A ja dopiero wiem, że żyję: żadnego usługiwania jaśnie panu narobionemu bardziej qrestwem niż uczciwą pracą i darcia mordy na mnie od rana do nocy :D