Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana ja

a czy ktoś posyła jutro dziecko do żłobka???

Polecane posty

Gość zestresowana ja

moja mała jutro idzie... boję się, ma już wprawdzie rok i 8 miesięcy ale... non stop jest tylko ze mna, nie jest przyzwyczajona do zostawania z kimś innym, obawiam się że będzie jutro bardzo płakać

Najlepiej by było jakby córkę odprowadził tato, chyba że nie ma jak. Zostaw ją najpierw na godzinę, dwie i wróć. Im bardziej ty będziesz rozpaczać i denerwować, tym bardziej córka będzie czuła, że coś jest nie tak. Skoro mama się tak boi to na pewno tutaj robią straszne rzeczy.

Poza tym, pewnie będzie płakać, bo to normalne. Ale to minie. Będzie wiedziała, że mama wraca po nią, że nikt jej tam na zawsze nie zostawia.

Gość a nie mozesz pobyc z dzieckiem
w złobku ? nie ma takiej mozliwosci ? bo moja corcia jutro idzie do zlobka pierwszy raz ma 2 lata i przez najblizsze 3 dni bede z dzieckiem zeby sie oswoilo z miejscem bez stresu ( bede z dzieckiem ze 3 h ) a pozniej juz normalnie dziecko bedzie juz samo zostawac

Gość ja się dowiem o 19
czy się dostanie. Ma 2 lata. Kobieta ma po 19 zadzwonić czy może jutro przyjść czy jednak ta mama co miała zrezygnować nie zrezygnowała.

Gość mamadamianka
Mój synek jutro do przedszkola. Też mam obawy, chociaż chodził wcześniej przez rok do żłobka. Za 2 tyg. kończy 3 latka. W żłobku na początku płakał jak go zostawiałam, przez pierwsze 3 dni zabierałam go po 3 godz, później po 6, a po kilku dniach to już normalnie zostawał od 8-16. Później jak się przyzwyczaił, to czasami do domu nie chciał iść, jak za wcześnie przyszłam:)

Gość taki se bez szaleństw
no jasne. twój bękart nadaje się jedynie do żłoba :D🖐️

Gość a do kogóż?
do Osóbki - Morawskiego?

Gość nie do ciebie
ktoś sie pode mnie podszywa i ma z tego wielką frajdę. Olej idiotę. (taki se bez szaleństw)

Gość nie do ciebie
ale fakt jest faktem, że sama napisałaś, że bydlątko idzie do żłoba :D

Gość bydlątko to twoja stara
na świat wydała i nie miała czasu wychować wiec wyrosło to co widać.

Gość Faaaajnyyyyyy
jak widać to prawda, co jest napisane na samej górze... "Magazyn dla kobiet Kafeteria" - zbiorowisko samych idiotek....

Gość jdoihoifh
dobrze napisał. banda idiotek. i ty też...

Gość jdoihoifh
jasne! wystarczy, że jesteś babą. to wystarczy. nie będę już dodawać, że tak samo popieprzoną, jak cała reszta tych popierdolonych mamusiek

Gość Piękne i naturalne
moje dziecko tez jutro idzie, zostanie na 8h, przez 4 dni chodzilismy po 3h plakalo ciagle, mam nerwy i doła jak sobie poradzi ona i ja, corcia ma 15 miesiecy

jdoihoifh - moim zdaniam nie jestem popieprzona mamuska, wydaje mi sie nie masz problemy emocjonalne.

Gość jdoihoifh
może nie mamuśką, chociaż sama piszesz, że masz bachora, ale z pewnością babą to jesteś...

Gość dobromirrra
jaka trzeba być prostaczką, żeby bękartowi dać na imię Nikola? z której wiochy jesteś? :D🖐️

dzieci do szkoły ,a nie tu na kafe głupoty pisać. co do żłobka to pierwsze dni napewno trzeba zostać z dzieckiem aby się przyzwyczaiło

Gość ożesz ty co mi jest
mamuski do bachorów, a nie nam kafe pisać. potem macie pretensje, że wasze bękarty jakieś jebniete są

Gość Qufonia de Kaliquas
łohohoho... ale sie nagle w temat wcięła. a pamiętasz jak pisałaś tu o swoim kochanku?

A powiedzcie szczerze nie jest wam zal zostawiac tak male dzieci w zlobku ? Ja sobie nie wyobrazam zebym mojego 14mies syna miala zostawic w jakims obcym miejscu samego , przeciez chyba by sie zplakal a ja w domu. Moim zdaniem dziecko do 5r.z powinno z matka siedziec bo nikt nie jest w stanie ( a zwlaszcza obca opiekunka) tak zajac sie synem jak ja. Nie pisze tego wszystkiego zlosliwie tylko jestem ciekawa waszych opini.