Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukającaaacąjakuzs

ILE WYSŁALIŚCIE CV A Z ILU FIRM ODDZWONILI I PO JAKIM CZASIE????

Polecane posty

Gość szukającaaacąjakuzs

Z ciekawości. Dziś wysłałam 5 i czekam.

Gość szukającaaacąjakuzs

Gość szukającaaacąjakuzs
nioooooo

Gość myszka mysikróliczka
ja 3, na 2 już mam odpowiedź ;-)

Gość szukającaaacąjakuzs
ale powiedz że pozytywną :) Po jakim czasie oddzwonili?

za każdym razem następnego dnia... w jednej chcą mnie od teraz,( nie mogę do końca wrzesnia mam umowę, i troche to wkurzające, bo niby wypada szukac wcześniej, jednak czasami oni chca na już! Ja małam pecha w tym przypadku..szkolenia już trwają:( ) Natomiast druga praca, telefon dziś, mam zadzwonić jak już będe mogła podjąć pracę... Zobaczymy. Postanowiłam zaniechać poszukiwań. i jeszcze poczta pantoflową udało mi się załatwić coś, jednak też 'na wczoraj'. Niepotrzebnie tylko się nakręcam tym szukaniem ;-)))))))))) Nie chcę zostać na lodzie, szukam dalej..;-) Jak znów usłysze, że mam szkolenie jutro, to się naprawdę zdenerwuję, ot co!

Gość aaaagulaaa
wysłałałam ponad 70 odezwało sie ok 10 firm, zaznaczam ze wyksztalecenie mam wyższe prawie 4 lata doswiadczenia zawodowego, mam 27lat.

I znalazłaś pracę spełniającą Twoje oczekiwania ? Ja powiem szczerze, że nie ... nie ma tego 'wow'. Idę tam gdzie lepsza stawka -tyle.

Gość szukającaaacąjakuzs
a w jakiej branży pracujecie. Mi nikt nie oddzwonił dziś 😭 Wysyłam dalej. Branża inżynieryjna okolice it.

Gość szukającaaacąjakuzs
aha... sory nie widziałam wczoraj waszych odpowiedz

2 z 1 odpowiedzią pozytywną i pracuje. jakoś nie miałam jak dotąd problemu ze znalezieniem pracy. góra 2 tyg i już mnie przyjmowali.

Gość szukającaaacąjakuzs
mila ale po jakim czasie zazwyczaj oddzwaniali po wysłaniu cv?

Gość szukającaaacąjakuzs
załamujesz mnie :( A jaka branża? Wysyłałaś z ogłoszeń czy tak na ślepo?

z ogloszen w necie i troche roznosilam z tym ze wiesz ja zadnego doswiadczenia nie mam wiec moze dlatego

szukającaaacąjakuzs - wysylaj na maksa, im wiecej sie do ciebie odezwa tym lepiej - bedziesz mogla wybierac. Ja mam prace, ale kiedys kiedy zaczynalam to sie nawysylalam.... po 100 na tydzien... lub wiecej.

jarecka - bedzie dobrze, wysylaj dalej, w koncu cos znajdziesz ps doswiadczenia a nie masz kogos kto zgodzilby sie zebysz wpisala w CV ze pracowalas u niego np w czasie wakacji, zdobywajac doswiadczenie? Z urzedu nikt by sie nie czepil, bo mozna zawsze powiedziec, ze to byl wolontariat. A na CV to zawsze jest cos... poszukaj wsrod znajomych rodzicow. Ktos kto ma jakas firme .... cokolwiek sie liczy na CV

Gość szukającaaacąjakuzs
wiesz ja też nie mam praktycznie żadnego doświadczenia :/ Pół roku tylko pracowałam. A wysłałam 3 z ogłoszeń i 2 na ślepo do firm. Kurcze :O Tak bym chciała prace.

jarecka - jesli chodzisz osobiscie to proponuje przygotowanie portfolio, (ktore mozesz zreszta pokazac na rozmowie o prace). Badz przygotowana

Gość szukającaaacąjakuzs
ale proszę powiedzcie mi gdzie szukaliście tej pracy, w jakiej branży. W tej mojej niby ogłoszenia są. Ale większość chce z doświadczeniem. Wczoraj trafiłam na takie gdzie chcieli 12 lat doświadczenia :O

Mozecie sie smiac lub nie ale mi zawsze w takich sytuacjach sw Jozef pomaga.... zawsze pomodle sie, poprosze o wsparcie :)

Gość szukającaaacąjakuzs
i przepraszam że tak w kratkę odpisuję, zajmuję się tutaj dzieckiem kuzynki więc wiecie

Ja juz pracuje wiele lat, ale jeszcze pamietam poczatki i potem drugie poczatki... zaczelam od jakiejkolwiek pracy w biurze. moja pierwsza praca bylo fakturzystka...potem poszlam w ksiegowosc i finanse. trzeba myslec pozytywnie i wysylac, wysylac, wysylac

Jesli nie macie odzewu to trzeba spojrzec na wasze CV- moze nie sa napisane tak, ze chce sie czytac? Trzeba byc tez przekonujacym i profesjonalnym A w jakiej branzy szukasz?

Gość szukającaaacąjakuzs
Asia, ja chyba cv mam dobre. Mi oddzowniła jedna firma i to taka duuuuża. Przeszłam 2 etapy rozmów kwalifikacyjnych do 3 już się nie dostałam ;( Przeżyłam to nieziemsko. Potem dostałam prace na to pół roku i niebawem mi się kończy umowa, pod koniec września. Wiem że mnie nie zatrudnią dłużej bo siedzę tutaj i widze jak firma upada. O dziwno nie ze względu na kryzys, tylko ze względu na głupotę prezesostwa, bo miałaby ta firma naprawdę potencjał.

ja jk szukalam pracy to zmienialam swoje CV wele razy az doszlam do duzego profesjonalizmu. Najlepsza rada - przejrzyj jak najwiecej ofert pracy i zobacz czego wymagaja, jakiego slownictwa uzywaja itp uzyj tego slownictwa w swoim CV. Zeby brzmialo, ze cos potrafisz

Gość szukającaaacąjakuzs
ja szukam w jakiejś inzynieri, elektronice i it cos w te klocki. I szukam we wrocławiu. Tam jest niby dużo takich firm tylko że mam chyba mniejsze szanse bo jestem z drugiego końca polski.